Navštíveno 266x

30.09.2006, 09:35 |
Tea Vím, že se to tu již několikrát řešilo, ale nemohu to najít. Mohl by mi někdo kdo paypal platí jednoduše vysvětlit co musím udělat abych mohl přes paypal platit třeba fotky z fotobank? Účty mám v eBance, nejde o žádné horentní sumy, spíše předem dané menší částky (do 100 USD), nejraději bych aby platby paypal byly nějak odděleny od zbytku financí a nemohli být zneužitelné. Díky za rady.

30.09.2006, 13:39 |
Rajdlos | Upraveno: 2006-09-30 18:15:30
taky jsem to nedavno delal na rady mistnich, zridit si ucet s embosovanou kartou, pak se registrovat, odectou Ti nejakych 1,5e a po napsani nekolika mistneho kodu z vyuctovani Ti je zpatky vrati a jses uspesne registrovany
btw. kamos se pred nekolika mesici regnul u paypal, bohuzel uz nevi pod jakym majlem, zkousel novou registraci na stejnou platebni kartu a samozrejme mu to napsalo, ze uz pod touto kartou ucet exituje, nevite jak zjistit dany majl k dane karte?
diky
dopice mi to vynechalo par pismenek :-/

30.09.2006, 14:52 |
Long hm mam po registraci, kartu vzalo, ale na servisu24 od sporky mam tu castku vic jak 14 dni porad jako nezauctovanou polozku ktera ten 4 mistnej kod neukaze, to sem zvedavej jak dlouho budu muset jeste cekat nez zauctujou :(

30.09.2006, 14:59 |
Long no supr takze ted koukam ze uz to smazli i z nezauctovanejch a neni to nikde a pritom ta karta ma povoleny platby po netu tak nevim v cem zas problem ...

01.10.2006, 11:13 |
Tea No a to jsou virtuální platební karty nebo běžné embosky k účtům? Neexistuje třeba nějaká předplacená karta na Paypal, prostě potřebuji třeba poslat 80USD a nejraději bych to někde zaplatil nebo převedl z účtu, aby to nemělo z mými účty nic společného a nemusel přemýšlet jsetli mi je někdo nevysosne. Díky