Navštíveno 829x

01.11.2006, 17:57 |
X-sat (M)
Potřebuju info, díky

01.11.2006, 18:06 |
TROY jo toho sem chtěl napsat - zkus ještě napsat slimovi na ICQ uvidíme co poradí on ;)
jj, používám. Ale asi 2x příkaz k úhradě a 20x zůstatek za ty dva roky.
M-platby a M-banka jsou dvě různé podobné služby. M-platby se týkají dobíjení kreditu mobilů, platby za faktury, prostě spojeno s telefonováním mobil a M-banka je pro ovládání účtu u banky. M-banku používám, sem tam, ale používám

01.11.2006, 18:55 |
X-sat (M)
Slim - psal jsem ti na ICQ, ale teď musím zmizet, tak snad pozdeji
Noooo, jo Vidím Vodafone a už vím, že v tom bude mít prsty Troy.
2 X-sat: pis mi na druhe ICQ pliz, 8276000... inak som to preberal vcera cestou domov s TROY-om, a docela nechapem... ale ked uz sa nemenovany operator k tomu stavia tak, chcelo by to tlacit na banky, nech ti daju veskere info (hlavne ABN, skade ma to cislo uctu o ktorom tvrdia ze je na M-Platby), a s tym tvrdenim prist a jebnut tu pi*u u nemenovaneho operatora po hube...

02.11.2006, 08:32 |
X-sat (M)
Tohle je naskenovaná část výpisu platby. Dle člověka s banky chodoily platby i v minulosti na toto číslo a no problem

2 X-Sat: hmmm... tak to je jina... mrknem k sebe na ucet, ci tam bude nieco, tiez som nedavno platil nieco cez M-ko... tak skus spravit taku vec, ten panacik z banky nech ti to posle emailom, to tvrdenie, aj so svojim "podpisom", kde bude funkcia, cislo, email, a toto cele posli TROY-ovi, a on sa bude dnes urcite nudit, a postupi to tej krave... lebo toto je dost nehorazne... :o(

02.11.2006, 08:35 |
X-sat (M)

02.11.2006, 08:38 |
X-sat (M)
jj, s Troyem jsme domluveni, že to celé nafaxuju. Nejde mi o to ukázat na někoho prstem "vinen", ale jde mi o VYŘEŠENÍ problému. Každopádně díky
2 X-sat: co som sa s TROY-om vcera bavil, tak by som sa kludne postavil za to "vinen" a kopnutie do hlavy Destroy-kami... lebo okolnosti celeho su take, ako ked si poviem aha, X-sat je len k*k*t z fora, preco by som sa trapil jeho problemom... takze tak nejak. Snad sa to dostane nejak do spravnych ruk, uvidime co spravi TROY a jeho sarm :o) Drzim palce!

02.11.2006, 08:49 |
X-sat (M)
kokot s fora má na stole sepsanou žalobu ;-) i když moc dobře znám soudnictví, šel bych do toho...
btw. nemáš možnost ověřit, je-li to skutečně účet spol. Vodafone? Sice to v GE bank potvrdili, ale víš jak...
Nebo jinak, kdo použil M-platbu - může se podívat do výpisu svého účtu, kam (na jaký účet) platba šla...?
2 X-sat: no prave v tom by ti mohol pomoct skor TROY, ja som na technickom a robim "trosku" ine veci :o( dalsi dokaz co mi napada je, ze priamo v SIM Toolkit aplikacii M-Platby je tzv. Odeslane transakce, kde musis mat odoslanu platbu. A to je dokaz cierny na bielom, to by uz fakt mali uznat ze su k*k*ti oni, a nehandrkovat sa tu s tym. To zistenie uctu by zistili ludia s ktorymi pride do kontaktu tiez TROY, i ked neviem ako sa k tomu stavaju... :oD

02.11.2006, 09:39 |
TROY :o) neberete mě do huby hehe
JJ odpoledne ti pošlu číslo toho faxu.
Troy, co se divíš, ty se seš operátor, tak se starej:)))))))

02.11.2006, 14:21 |
X-sat (M)
Troy neni jen obyčejnej operátor, majku ;-)
Troy - nafaxováno i s popisem
To jo,žádnej operáor u Vodafone není obyčejnej:-)))))))))

02.11.2006, 20:35 |
TROY VYŘEŠENO! Což mám jako radost i za xsata.

02.11.2006, 22:29 |
X-sat (M)
jj, potvrzuji, že je již vše OK. Nakonec jsme zjistili, že jsme v tom nebyli sami, ale těch keců a vykrucování kolem... No pěkně děkuju, už radši ne.
Velké díky především Troyovi a samozřejmě i Slimovi
Údajně došlo k chybě mezi bankami, doslova cituji "došlo k odeslání peněz, ale nedorazily úplně..." no prostě no cement
2 X-sat: sak som nic nerobil, dakujeme TROY-ovi ;o)))) hlavne ze to je ok, a ze sa to vysvetlilo. Ale za toto by som strielal. Nedorazily uplne, ROFL... tak ja zavolam kamoske na financne, aby im do vyplatnice poslala UDP spravu Vyplata nedorazila uplne... :oD

08.11.2006, 10:58 |
X-sat (M)
No přesně... A ve fimále se stejně nedozvíš, kde byla chyba... Te´D zase problémy s PPLkou, to je taky banda pračůrákůůů 8-/