Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kontaktní čočky

o Navštíveno 340x o
o 17.11.2006, 11:15 | addamec
Zjistil jsem, že se tu dá řešit opravdu všechno, tak co se nezeptat na čočky.. :))
Kupujete si tu někdo kontaktní čočky na internetu? Máte někdo zkušenosti s konkrétními e-shopy? Příp. jaké měsíční čočky za rozumnou cenu byste mi doporučili?
Dík za rady

o 17.11.2006, 11:35 | Scream
jsou veci, ktery mi ripada dost zvlastní kupovat prez E-shop. do teto kategorie patří i čočky.
o 17.11.2006, 11:39 | addamec
Scream: Proč?
o 17.11.2006, 11:48 | Scream
no treba, proto, že bys mel mít čočky s odpovídajicím zakřivením, podle tvyho oka a ne si tam placnout neco, co ti prijde domu v baliku. ja nevim, ja mam svoje oči rad.
o 17.11.2006, 11:55 | addamec
No to je jasný, ale když máš parametry těch čoček, tak si je na internetu vybereš úplně stejně, jako kdybysis je bral v optice.. Navíc máš větší výběr a lepší ceny..
o 17.11.2006, 13:54 | 20bad
na jednom e-shopu psali ze kontaktni čočky patří mezi zdravotnickej materiál který nelze legálně prodávat přes net.
o 17.11.2006, 13:58 | Bohusha
doporučuju www.kontaktnicocka.cz

pokud už jsi teda čočky měl a víš jaké dioptrie a zakřivení. A já mam taky na měsíc, tyhle:
[ Link ]

a jsou tu o 600 na rok levnější než u mýho doktora (např.)
o 17.11.2006, 15:27 | addamec
Už jsem si objednal na cockyshop.cz, mají prodejnu na Florenci, tak si to můžu osobně vyzvednout, což je výhoda..
Moje oční mi hlavně nabízela jen 14denní čočky, balení 890.. Takhle, díky měsíčním, budu na polovině..
o 17.11.2006, 16:25 | tappaja
Az s necim bude scream souhlasit, dam mu zahrat v radiu...
Samozrejme je na netu koupit muzes, kdyz vis parametry, jak pise addamec.
Jinak se podivej po znacce O2 optix, taky jedna holka je ma, balicek ma 6 cocek, na mesic to vychazi asi na 10€
o 17.11.2006, 18:40 | STITCH
Ja pouzivam O2 a mam na mesicni noseni cca za 1200 za 6ks,ale maji vyhodu,ze je muzu mit nepretrzite tyden v oku a aspon 1 za tyden bych je mel na chvilku vytahnout.A jsou super! Aspon se nemusim porad trapit s nasazovanim a vyndavanim!:-)
o 17.11.2006, 18:57 | DevoteeG2
Sám je tedy moc nenosím a tedy nejsu v této oblasti moc zběhlej, ale vím že když mé okolí začalo experimentovat s čočkama, tak se samo taky sháněli po co nejlevnějším pořízení těch, který jim sedli a objednávaj je přes net. Problém je jinde. V té optice by měli mít někoho, kdo tomuhle rozumí (kontaktolog, či kýho víra jak se jim nadává) a ten by měl ty oči pravidelně vyšetřovat. Přece jen jsou čočky docela zásah do oka, může např. kvůli nedostatku přísunu kyslíku k oku docházet k prorůstání cévek do rohovky (kde se normálně nevyskytují) a tak k snižování její průhlednostni, atd atd. Mám naštěstí jen málo dioptrií a nosím čočky jen třeba na toulání po horách, dlouhý štreky autem, takže strašně málo, ale kdyby se mi to zhoršilo, tak bych sice dál kupoval čočky přes net (protože jsou opravdu levnější), ale rozhodně bych chodil na nějaký pravidelný vyšetření
o 17.11.2006, 18:58 | DevoteeG2
Jinak O2 Optix se od září přejmenovali na Air Optix, ale osobní zkušenost s nimi nemám
o 17.11.2006, 19:04 | maresk
jako DevoteeG2, čočky nosím, ale jednou za měsíc jdu k svýmu očnímu lékaři (kamarád a navíc je to skvělej doktor); v případě pravidelného užívání kontaktních čoček je naprosto nutný ty oči "hlídat"; Jorge mi taky nedoporučil čočky, které mohou být v oku třeba týden, právě kvůli přísunu kyslíku do oka; jinak cenu čoček neřeším, neb je mám přes Jorgeho za hoooodně dobrou cenu :-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3456 sekund.