Navštíveno 522x

16.12.2006, 12:07 |
Magic Tak jsem si přečetl zajímavej článek, myslím že tohle by měli vědět všichni co se jich zastávají.
[ Link ]
prej existuje nejaka ucina vecicka aby uz nezlobily...jak jen se jmenuje...tusim nejak Cyklon B....
tohle jako už je mazec... tomu se snad ani nedá věřit... hele, seberem se a pujdem taky okupovat nějakej stát jiný barvy - třeba asii, jenže tam by nám asi usekly ruce...
Jenom my se s nima tak serem, jenom aby permanentně opálení nebyly ublížený, přeci rasismus je to nejhorší...
Akorát mi přijde, že ted už to je rasismus z jejich strany a my jsme menšina....
Šmejdi!!! Tohle nemá obdoby!
Arbeit macht frei a viděli by...
A prej Romové.... Cože? Cikáni a odjakživa! Kočovný kmen někde z Indie...
Romové je irelevantní název...
já rasista jsem, teda jenom na ty svině cikánský, když to vidím, tak se mi vodjišťuje pistole
mega dělo :o))) a plnej ůl....

16.12.2006, 14:52 |
norsi Ja rasista nejsem, pokud je cikan slusnej, tak s nim zadnej problem nemam. Ale tech 99,999% bych nechal sezrat medvedama v Kanade (stejne tam cikorky chtej), kdyz tam chudaci nemaj co zrat...
Btw.: Znam dve slusny cikansky rodiny. Jednech teda zilo v byte vic, nez je obvykly (rodina vc babicek), ale velka cast rodiny pracovala a nikdy s nima nebyl jedinej problem (dum, kde jsem bydlel s rodicema).
A ted mame v ulici jednoho cikanskyho podnikatele, ktere rek, ze se za ty cerny svine stydi... Jinak ma normalni firmu v celkem normalnim odvetvi...
Jasně, kámoš - Pepíček, asi 120 kilo a fakt gorila, plešatej... Jinak normální, už dospěl. Má asi půlrok přítelkyni cigánku a vpoho, vaří mu, pracuje, stará se o něho a ONA je šílenej rasista - nesnáší cigány aspol. No mazec, ale když to říká ona, můžu se pochcat smíchy...

16.12.2006, 17:40 |
Valis Hans: Takovyho jsem mel v praci taky.Cernej jak bota,ale slusnej.To nebyl jeden den,aby na ty cerny tlamy nenadaval :-)
Valis: Mi říkej, ale to je šílený, voni totiž slušný cikáni nadávaj na ty zmrdy víc, než my...:o) Brutál:o) A ona má dost dobrou vyřídilku, takže fakt hotovo:o) Já z ní nikdy nemůžu, když začne:o)
U kamaráda došla ta oprávněná nenávist tak daleko, že cikánoj neřekne jinak,než samec od cikán a cikánce samice od cikána:-)))
Proč vždy u takových článků ruší diskuze, to je cenzura jako svině a přitom to odráží názor většiny.
néé Franto víš co mi dá fotr k vánocům?
Nevím
..néé tvoje kolo.