Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > uz se kradou i...

o Navštíveno 734x o
o 20.12.2006, 12:36 | Rajdlos
..sterace.

Z tohohle uz mam fakt dost. Rano prijdu k autu, sednu do auta, predni sklo posrany od ptaku, sepnu ostrikovace a po okne mi zacnou jezdit prazdny raminka steracu. Lidi jsou fakt kurvy nehorazny, kdyz uz kradou i takovyhle picoviny. Nejvic me stve, ze to byly mesic stary Bosch Aerotwin a jestli pojedu domu a chytnu dest bude to taky pekny.

o 20.12.2006, 12:42 | Beky
Kecaaaaaas.....

No comment...:(
o 20.12.2006, 12:46 | mourl
co je to dneska za den? jednomu chtěj ukrást auto před očima, druhýmu ukradnou stěrače...tak to abych šel radši zkotrolovat svoje autí. Jinak tyhle stěrače jsou dost zvláštní a jsou hned vidět :(
o 20.12.2006, 12:49 | FD_Ondra
to byli ptáci ... to je přece jasný...

se tam s těma hovnama tak serou, tak si je přece nenechaj rozmatlat nějakým pitomým aerotwinem :))) kdybys měl obyč stěrače z hypermarketu tak se ti vyserou i na ně ;))))
o 20.12.2006, 12:50 | Mystique*
No jako to je vazne uz masakr...
Ale priznam se, ze ohledne tech steracu se ani moc nedivim, kdyz si vemes kolik stojej. Mam je na aute uz skorem rok, ale mel jsem ze zacatku taky strach, ze o ne prijdu, nastesti tam stale jsou a ted je auti v garazi...

Coz mi pripomina, ze se tam radsi zajdu podivat....
o 20.12.2006, 12:57 | Zdenek (A)
Sterace se kradly co jsem na svete. Za rudejch khmeru se kradly pac se nedaly sehnat, ted se kradou, pac jsou drahy. Nekdy pred 10 lety mi takhle ukradli celej sterac z Una. A zrovna v destivem obdobi. Ten den jsem mel stesti, ze neprselo a mohl jsem zajet do Fiatu pro novej.
o 20.12.2006, 13:10 | Valis
Zdenek: Tak to se teda kradou uz od praveku :-))
o 20.12.2006, 13:11 | Pekys
No dneska ráno před barákem nějakýmu sousedovi očesali kola z starýho trojkovýho bmw compact. Ani na cihly to nedali, prostě to položili na břicho a zmizeli i s kolama.

Čas před Vánocema, tak se zase čorky množej aby lidi měli prachy na dárky. Smutný je především to, že vůbec někoho napadne si takhle obstarávat prachy. :o((( smutná realita, a bude hůř.
o 20.12.2006, 13:12 | Pekys
Valis: myslíš stěrače na dinosaura? :o))
o 20.12.2006, 13:19 | Rajdlos
tohle jsou ale atyp sterace, hrozne moc dlouhy, pochybuju, ze pasuji i na dalsi auta :-/

no co spis mi to prislo usmevny :o) po tomhle tydnu uz me nic nerozhodi
o 20.12.2006, 13:22 | TheTimo
v Mostě se krade všechno, během 14 dnů mi ukradli chromový ventilky s logem Fyjat a tejden na to i ty plastový za korunu, takže se stěračům fakt nedivim...
o 20.12.2006, 13:24 | Smrada (M)
Sterace jsou normalni. Nekdo, me nekdo urval ze Swifta 13tku vojebanou poklici a pak ji tam nechal
o 20.12.2006, 13:45 | Nismo.Power
takovýhle stěrače se nediv......bejt to šmucky tak ti to nevemou :)

ale dneska se fakt krade všechno ........ fakt hrůza.....
o 20.12.2006, 14:14 | Reprák
me ukradli v lete na tuningparty plysaka z otevrenyho sibru... :)
o 20.12.2006, 15:14 | Cossie
:-( to je přesně důvod , proč se mi nechce tyhle stěrače kupovat, jinak by tam byli už dávno....
o 20.12.2006, 17:26 | Bucci
jj kámoš má novou Audinu 6 v kombajnu v plný palbě, parkoval na čerňáku před Factory Pro a když šel domu pršelo, hodil zpátečku a automaticky mu sepnul stěrač....za příšernýho vrzání 2x setřel a zeškrábal zadní okno u 2 měsíce starýho auta....

u mě to bylo tak, že před barákem se furt něco strácí, někdy zrcátka, někdy rádia, někdy celý auta (Yawor a Kořen ví)
na svym G3 jsem sice měl starý stěrače ale s fungl gumama a jedu k našim na chalupu a chytil mě slejvák, tak setřu a lup asi ve 100 stěrač uletěl, tak zastavim u benziny a koukám na ten druhej, co se asi mohlo stát....někdo mý stěrače s novejma gumama víc a zbyly mu nějaký starý, jenže je neuměl ani nasadit, proto ten jeden ulít, a ten druhej stejně ani nestíral jak byl vošoupanej, jenom rozmazával..... fakt maso
o 20.12.2006, 17:26 | Radek
Me ukradli "tuning" stribrny sterace co stojej snad 150kc v kazdym hypervelkym obchode... Takovy hlinikovy smecka. Nechapu tu debilitu toho, kdo to vzal. :-((((((
o 20.12.2006, 19:50 | Rajdlos
ale ja fakt nechapu k cemu nekomu budou, tyhle sterace maji tak kolem 70cm, takze na normlani auto absolutne nepouzitelny, lidi jsou fakt dementi no

jinak bylo v Praglu ne v Moste :-/
o 20.12.2006, 23:46 | Draxx
No tak ja jednou zapomnel auto na ulici a kousek je hospoda....no a me sterace neukradli ale zkroutili do vrtule ze sem je komplet i s raminkama vyhodil. A navic zkurvili zadni motorek takze jezdim bez zadniho sterace.....ale je to na favoritovi takze je mi to jedno :)
o 21.12.2006, 07:58 | KFL
Ty voe .. na skodovkach jsme je v 80. letech sundavali a ted zase, jo? Ach jo :((
o 21.12.2006, 08:39 | TomV
Hmm bud rad ze to nebyl megadebil a ze ti nepustil raminka proti oknu, to uz jsem taky videl, ze to bylo nejen na sterace ale i na novy okno :(
o 21.12.2006, 10:47 | Luke_288
a ty raminka fakt poskrabou sklo? jsem myslel, ze ani nahodou a uz tu ctu druhej prispevek, ze je podrapaly
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3341 sekund.