Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Oprava CD mechaniky - help

o Navštíveno 2917x o
o 23.12.2006, 19:55 | X-sat (M)
Mám tu starší věž Sony a nehraje mi CD. Po vložení chvíli čte a poté napíše no disc. Máte někdo zkušenost s opravou?

díky

o 23.12.2006, 20:09 | FXS
není jen zaprášená, zkusil bych vatičku líh a otřít optiku
o 23.12.2006, 20:24 | HIGHTOWER
jj, jako FXS, a nebo dle toho jak moc je starší, tak některé věže neuměli číst vypalované CD vyšší rychlostí tuším nad 10, takže případně zkus nějaké origo CD, to by snad mělo přečíst bez problémů. Já mám Sony s CD od 1999 a bez problémů hraje do dnes, občas chco vyčistit čočku a i celý prostor, i když je stále zavřen, tak se tam prach dostává
o 23.12.2006, 21:18 | X-sat (M)
Prívě že jsme zkoušeli origo CD a nic 8-( A přiotm nahrála úplný minimum. Nemám ji tu u sebe, ale zkusím doporučit to vyčištění
o 23.12.2006, 21:35 | bobo
rozdělej ji-na laseru je trimr-pootoč s ním trošičku do prava při pohledu na něj-maličko jenom,otestuj cd-pokud nepomůže zase trošičku do prava.než začneš točit-centrofixou si udělej označení výchozího bodu-takto jsem udělal spoustu cd mechanik,pc,veže,playstationy-a fičí dál v pohodě
o 24.12.2006, 00:48 | Nismo.Power
jako bobo občas to pomáhá + vyčistit laser
o 26.12.2006, 20:59 | Machča
u sonky pomuze jen vymena neustale jsem tocil trimrem az uz nebylo kam jakmile se tohle jednou stane tak to skonci stejne u vymeny a ver mi ze ta moje taky houby nahrala jestli je to teda takova ta s tim Changerem na 3 nebo 5 CD ja jsem radsi vymenil audio sestavucasem se uvolnily gumicky na obou kazetovejch jednotkach ted je na zahrade a z vesela vyhrava rejdiou
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3279 sekund.