Navštíveno 397x

25.12.2006, 09:38 |
norsi Nevite nekdo, jestli jde v Datartu vratit zbozi a vybrat si nejaky jiny? Babicka mi chtela udelat radost (coz mi kazdopadne udelala, necekal bych, ze bude takhle snaziva pri vyberu darku - specialne kdyz nemuze poradne chodit) a pac sem mluvil o tom, ze si musim poridit nejaky zalozni telo(nebo dalsi fotak) k D100 se kterou fotim, tak mi zasla do Datartu a koupila mi Panasonica FZ7 . Jak jsem na nej koukal, tak to je celkem dobrej fotak, ale kompakt... Do Datartu jsem uz psal a na webu jsem o tomhle zadny info nenasel. Neviote nekdo? Diky
Některé obchody to mají nastaveno tak ,že do nějaké lhůty můžeš vrátit zboží bez udání důvodů...třeba Hornbach , Ale zrovna u Datartu si myslím ,že to nepůjde... Jde samozřejmě i o individální přístup. Zajdi tam zahraj divadlo a uvidíš :)

25.12.2006, 10:56 |
Duri norsi: dělám tam...není problem do 10 dnů vrátit originál zabalené zboží a vybrat si něco jineho
JJ myslim, že pokud jsi to neoteviral a neroztrha tu ochrnou pasku co panasonic ma na krabicich (pokud se teď nemylim) tak by neměl být absolutně problem, protože jsem v Datartu dělal. Vím, že máš právo do druhého dne požádat o vráceni penez bezdůvodně, ale babička koupila určitě už dříve. JInač prodavač ji vrazil FZ-7, protože je Frogova a tj největši bonus peněžně a bodově ! Tak pokud máš učet a je vše doopravdy zabaleno tak by neměli dělat problemy. Nejlépe to je řešit s vedoucím prodejny, nebo zástupcem !

25.12.2006, 20:32 |
Duri jj přesně tak

25.12.2006, 22:23 |
norsi Diky za info, btw. co znamena Frogova?? Jinak babicka chtela co nelepsi a udajne dostala tohle. Je jasny, ze nebude kupovat zrcadlovku. Ale v ramci kompaktu asi moc lepsi fotaky v podobny cene nejsou... Jsem si o nem dneska neco precet a uvidim, ve stredu tam bud zajdu a nebo ho nechame v rodine nekomu jinymu... Jinak koupeny je nekdy min tyden, takze 10 dnu stiham a origo zabaleni vpohode...
Koukal jsem na asi jedinej dalsi rozumnej kompakt co tam maj Canon Power Shot S3 IS a ten ma vpodstate stejny parametry akorat neumi ani TIFF ani RAW a jeste je o dost drazsi...

25.12.2006, 22:25 |
norsi Jinak co jsem koukal na kompakty (nikdy jsem je neresil), tak celkem nechapu ty ceny. Mam pocit, ze jedinej "rozhodujici parametr" je tam MPx, velikost displeje a celkova velikost... Docela koukam, ze jich uz snad vetsina nema ani hledacek.... No des