Navštíveno 411x

Ahoj,se tady tak koukám že se tady najde pár nadšenců do RC modelů.Tak jsem si řikal jestli by se nenašel nikdo kdo by si nešel někam zařádit?Mám spalováka ale je to silnice (víc o mém autě na
[ Link ] )
já půjdu tutově zejtra, ale k nám do tělocvičny .-)
V tělocvičně bych se spalovákem určo nepochodil...Nechtěl bys mě vzít na lano na EKO provoz?
no to bych zas moc prohrabal, navíc nejsem pražskej .-)) ...to jako že bys to sem měl asi dalekjo tak .-)))
Aha,tak nic,no...Třeba se najde nikdo jinej.
Ale stejně koukám že si budu muset poříd ještě náký elektro abych to mohl prohánět po halách a tělocvičnách...

30.12.2006, 00:19 |
Smrada (M)
Jel bych, ale nemam bulkheady na na E-Maxxe a navic nevim jak bych zas ja pochodil v mokru s elektrou;)
Jo,to ti nepovym,sousedi maji jenom elektra a nevim jestli maji z mokrem náký problémy.Ještě jsem to elektro v ruce neměl abych mohl referovat...
Se můžem domluvyt i na léto,neni problém...
nahodis kryt podvozku a voda nevadi...
btw...predevcirem jsme jezdili s TB-02 na lede
[ Link ] super :-)
Lukaash: no tyyy woe, to bych bral i Passatka :-)
viděli jste už v akci Mini Z racers od Kyosha? Já vážně přemejšlím, že bysme si tady postavili trať místa mám habaděj
rcauta:odkaď jsi.Taky mam silnici tak pokuď bys byl od někad poblíž tak můžem vyrazit.27ho jsme byly s Johanikem řádit na ledě a děsná prdel:)))))
ja mam taky spalovak a k nocarretovi blizko :-(
Soptik: Jsem z Prahy.Bohužel zrovna při dnešní projížddce po namrzlí silnici mě nejdřív vapadlo pravý přední kolo tomu že mě vypadnul šroubek.Tak jsem to celý opravyl ale stejně mi pokaždý kdxž dám plnej rejd vypadává poloosa,zjistil jsem že se mi asi dost vyklepalo ložisko v unašeči.Ale nevadí,nák v půlce ledna si chci koupit celej předek nákej kovovej a budu IN tak se pak můžem domluvyt na nákejch krasojízdách.Nevim jestli stihnem nákej led ale nevadí,hlavně když člověk nemusý jezdit sám...
to Lukaash: zdarec... jak jsi ty kola vyvazoval??? nebo si se na to vysr... ;-)