Navštíveno 2277x

04.01.2007, 23:02 |
Sau prosím, jestli někdo nevíte co by to mohlo byt za písničku - její název.
Snad by to měla byt skupina Dire Straits (bez záruky) a písnička je hodně profláklá, řekl bych že jeden z největších hitů rocku vůbec. Je s takovým lehkým country nádechem a na jejím začátku si ke kytaře zpěvak jen tak bez slov píská melodii té písně. Takový total pohodový song, enom jak sa menuje.. Poradíte ? :) Díkes :)
Money for nothing?
To je jedina pisnicky ktera se me ted vybavuje od DS, jinak podle melodie jich poznam vice

04.01.2007, 23:11 |
Sau Ee, mone for nothing to není, tu znám :) Sem si říkal jestli sem napsat že tato to néni, ale nenapsal sem nakonec, chyba :) Nějaká inčí klasická.

05.01.2007, 00:09 |
KFL | Upraveno: 2007-01-05 00:12:30
Nemyslis Scorpions - Wind of change, vid? Tam se piska ;)).
Straity znam celkem dobre, ale nevybavim si nic, kde se na zacatku piska .. :((. Jinak jejich nejproflaklejsi hity jsou asi: Sultans of swing, Tunnel of love, Brothers in Arms, Calling Elvis, Money for nothing, Heavy fuel, Walk of life, Bug...a spousty dalsich, ted si hned nevybavim :)
taky jsem po precteni tipoval Skorpiky... ale nevybavuju si jestli tam pod piskanim hraje kytara a nevim kde mam audio cd abych si to overil :(

05.01.2007, 00:28 |
Sau Nee, Scorpions to nejsů určitě :) Spíš takový country, ne vyloženě rockový nádech to je.. zkusím sehnat ty od těch Dart Straits cos tu vypsal a uvidím, třeba to je některá z nich.

05.01.2007, 00:42 |
Sau Tak už sem to našel, je to Dire Straits - Walk Of Life . Díky všem a KFL obzvlášť :))

05.01.2007, 02:33 |
erix7 (K)
KFL- to znas nebo si to spsal , pokud znas, good, mne ososbne nejvic libi Private Investigations.

06.01.2007, 03:29 |
Shr3k Jinak Dire Straits byla jedna z prvních skupin, co vydala své album v tehdy novém formátu CD, a právě Brothers in Arms s výše zmíněnou Walk of Life.
Pamatuju takovou trojúhelníkovou nálepku "Dire Straits new album Brothers in Arms" digitally recorded on Philips Compact Disc blablabla...", co jsem měl jako malý kluk někde nalepenou.

06.01.2007, 09:43 |
Sau Jj, Philps byl prý dokonca sponzorem jejich turné k tomu albu a i proto mělo ve světě takový úspěch :) Dnes už klasika.

06.01.2007, 20:21 |
Šroub erix, KFL: pro mě je nej Telegraph Road a potom jak nahrál Knopfler s Atkinsonem Neck and Neck