Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hluční sousedé - help

o Navštíveno 2130x o
o 05.01.2007, 13:10 | Bohusha
Tak dnes v noci měli v bytě pod námi jeden ze svých častých mejdanů, tentokrát až do 8 hodin ráno. Tak jsem se rozhodla to těm sviním vrátit a od rána jsem vyvrtala díry do panelu na přidělání různých pí_ovinek, luxovala jsem a mlátila při tom vysavačem v radiátoru a čtvrt hodiny klepala imaginární řízky. Taky všim mlátim, dost často mi něco spadne a od rána dráždim naše dva psy, už ani nemůžou štěkat :))

Ale nějak došly nápady - pls rada něčeho hlučného. Jen ne hifi - to u sebe doma nevedu a Pagoš je fuč :))

o 05.01.2007, 13:12 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
stejne tam uz dlouho nebudes, pripravuj se na transport :-)
o 05.01.2007, 13:12 | Daryl (A)
Lol Pagosova se zbijeckou ... masooooo :)

Funguje dobre lavor dnem vzhuru a varecka. Sednes a bubnujes :)
o 05.01.2007, 13:14 | tappaja
No myslim, ze jsi to mela resit uz v noci, ruseni nocniho klidu a hotovo.
Mame neco podobnyho, jen s tim rozdilem, ze jsou to sloni nad nama a po strope dupat bohuzel neumim. Nejde to s nima po dobrym ani po zlym...
o 05.01.2007, 13:16 | Only_One
při mejdanu I. upozornění normalne, II upozornění ostřeji III upozornění není třeba ale rovnou bych šel hodit dýmovnici do okna...
o 05.01.2007, 13:16 | Q
no vás bych tak chtěl za sousedy.............. :-)))
o 05.01.2007, 13:18 | Daryl (A)
O_O: lol dymovnice ... to neni spatny :)
o 05.01.2007, 13:18 | petis
:-)), jsem ted skoro spadnul ze židle:-)))))

Ale je fakt že lidi nemaj vubec ohledy:-((
Patří jim to:-)
o 05.01.2007, 13:28 | Bohusha
problémy trvají co se nastěhovali. Jsou to 3-4 mladí kluci (přesný počet se nám za víc než rok nepovedlo zjistit) a jsou fakt hrozný. Dělají v hospodě, chodí domu po půlnoci, hulákají na sebe přes byt, bouchají dveřma. Jo a v bytě není skoro žádný nábytek, koberce, záclony.... tak si to představte, jak se to rozléhá.

Volali jsme policii - státní. Přijeli, chtěli občanky, oni je poslali do prdele a policajt odtáhl. Jako fakt naše úžasná policie!

A když tam jednou máma v noci šla, tak jí řekli, že je píča a ať jde do prdele, že se chtějí taky bavit.
o 05.01.2007, 13:29 | Bohusha
trochu ma napadlo setkání CV frakce AHC s auty přímo u baráku a pořádně volume doprava, ale to by vadilo celý ulici.
o 05.01.2007, 13:35 | Daryl (A)
CV frakce . ... Já padám ze židle. :)
o 05.01.2007, 13:41 | Q
jéé, to je jak u mě doma, to mě musej sousedi milovat!
to nemáš v CV policajta, kterej by to vyřešil??
sem tam by jim spadli jističe a CV frakce je dobrá! už se těším na tazzzze, jak tam hází dýmovnici........... :-))))))))))))))))))))
o 05.01.2007, 13:41 | Squere
fakt mazec, držim palce ať to nějak vyřešíš
o 05.01.2007, 13:43 | Reprák
já bych je na noc zamkl v tý hospodě :)

u nas se to s hlucnym debilem (protoze to neni podle me ani clovek) nakonec tak, ze jsem mu musel zlomit ruku, protoze to proste jinak nešlo ... ted je uz rok klid. Nic nepomahalo policajti taky nic dvakrat vyhorel no strasny. Ted kdyby neco provedl tak si muze zas jit pro sadru, buzerant jeden uchylnej!
o 05.01.2007, 13:46 | Reprák
Q: tazzzz ma knirek byl by moc napadnej, ja bych to videl na Valise :))))))
o 05.01.2007, 13:47 | Bohusha
Jo a když jsme u té policie: na Silvestra cikáni z prodějšího baráku házeli tykový ty bouchací sirky z okna na ulici, kde stojí řada aut. Tak jsem volala měšťáky, chlap na lince znuděnej jak hovado, prý že musim vyjít ven a hlídce ukázat kde přesně. Když jsem ho upozornila, že mam strach, aby se pak nepomstili na našem autě a že ten barák má jen čtyři byty a je to ten vpravo nahoře. Tak že teda někdo přijede. Fakt pocit, že otravuju. Přijeli asi po půl hodině, ani nevylezli z auta, mluvili s nima do okna, ale moc dobře poznali kde to bylo! A stejně pak házeli dál.

Chlapi od policie sorry, ale fakt žádná dobrá zkušenost.
o 05.01.2007, 13:49 | Bohusha
No jako jestli se někdo hlásí, že jim dá přes hubu, tak má u mě husu-červený zelí-bramborovej knedlík :))))))
(příp. podle chuti)
o 05.01.2007, 13:52 | badczech
Pokud je to takovej hardcore, tak bych se pokusil vycihnout, kdy nebude nikdo doma a na ferovku jim sekundakem zalepil zamceny dvere (stacej dve tri kapky do zdirky zamku).. Nechci nekoho nabadat, ale je to levne a velmi ucinne reseni... Treba jim to dojde az budou stat v pul jedny rano po sichte pred zamcenejma dverma...

MMCHDM: to mi pripomelo, jak jsem tyden bouchal na souseda, zvonil a volal ze ta televize je az mooooc nahlas a on tam tejden lezel dead na ovladaci :o))))))
o 05.01.2007, 13:56 | Bohusha
vteřinový mě taky napadlo, ale protože ten jejich byt je v přízemí a sousedí s ním jen ten náš nad ním, asi by to bylo hned jasný, kdo to byl.

Ale jsou tam v pronájmu, prý platí majiteli (BTW taky hajzl) 11k za měsíc, tak mě napadlo trošku popíchnout fifnačák, jeslti z toho platí daň.

Majiteli je to jedno, že dělají bordel, už jsme ho informovali - prý je mu jedno, když platí.

badczech: kdyby zhebli, dam na modlení. Ale jinak hustý.
o 05.01.2007, 14:05 | badczech
No ale v tom pripade cokoliv udelas bude hned jasny, kdo se jim pomstil.. Financak je good idea, ale pokud to ma hajzl podchyceny, tak neudelas (legalniho) nic.... :o((((
o 05.01.2007, 14:08 | Bohusha
no právě, proto nechci radši nic moc dělat. Docela to vidim bledě. A navíc ve středu dělam státnice, potřebuju se učit, ale když jsem se nevyspala, tak jsem nepoužitelná :((
o 05.01.2007, 14:09 | Daryl (A)
sekundak, dymovnice a pro dobu kdy spi nejaky fest hlucny zarizeni s nonstop provozem ... stacil by nejaky 200W subac na plny kule.
o 05.01.2007, 14:11 | pelo
zabalit exkrementy do sacku a dat do neho dymovnicu a a zazvonit im :))))) len škoda, že potom neuvidíš ako potom balíčku skáču aby ho zahasili :D
o 05.01.2007, 14:13 | Bohusha
pelo: :))))))))

ja snad tu dýmovnici budu muset sehnat, když jí všichni tak doporučují :)))
o 05.01.2007, 14:18 | Lucni.konik
stačí to hovno dát do papírovýho sáčku a ten sáček zapálit........., ................pomáhá i namydlid mýdlem práh, či schůdek hehe.......
o 05.01.2007, 14:20 | Cabajka
Tak ako Daryl. Sub, pustit 20 Hz sinus wave a ist na 4 hodiny prec.

Mal som tiez takychto typkov pod sebou. Nepomahalo nic, a tak som si pozical Hiltku, dal 40 mm vrtak, odchlipol lino na podlahe a spustil. Po tom, co im na hlavu spadol strop tak dali pokoj.
o 05.01.2007, 14:25 | Bohusha
neco podobnýho udělal i brácha, nad ním bydlí cikáni a jednou ma na balkone hodili vajgl na hlavu. Tak pustil domácí kino naplno, všechny bedny dal na skříň a otočil je ke stropu. A šel ven spravovat auto. Přilít cikán, jeslti by to nemohl vypnout a brácha že ne, že to chce slyšet až ven :))))

Ještě mě napadlo - pod jejich bytem je garáž, má jí jeden známej. Půjčit si jí a nechat tam hrát auto.
o 05.01.2007, 14:28 | Daryl (A)
jj hlavne ten srad z dymovnice nejde z nabytku vyvetrat :)
o 05.01.2007, 14:32 | Bohusha
Daryl: to bych možná někde na chalupě našla takový ty žlutý pásky na síření sklepů a skleníků :))))) je to neskutečnej smrad
o 05.01.2007, 14:32 | Pekys
No, tak nejvíc je asi nasereš, když je vzbudíš. Takže jestli chrápou přes den, tak ideální kombinace zvonek+sirka, případně SW na podlahu a na max.
V další fázi pomáhá dlažební kostka do okna (takhle u nás vypuzovali romské spoluneobčany) a v zimě to celkem funguje. škoda že není tak -15, efekt je pak ještě větší. :o) No, a opakování je cesta k úspěchu...
Myslim že když to zkombinuješ, tak ani nebudeš vědět že tam někdo bydlí (pokud se po tom vteřiňáku dostanou do bytu).

Rovněž je potřeba rovnou počítat s odplatou, takže zakupte žebřík, kdyby dostali stejně dobrej nápad se zalepením zámků.
o 05.01.2007, 14:34 | Bohusha
Pekys: tátovi táhne na sedmdesát, já bych to radši až k žebříku nehrotila :))))

ale je fakt, že dlažební kostka do plastovýho okna by nasrala i velký flegmatiky
o 05.01.2007, 14:50 | badczech | Upraveno: 2007-01-05 14:53:44
No tak jedinna moznost je jebat policajty at uz taky neco delaj.. Volat ob 2 minuty na 156 a oznamovat ruseni nocniho klidu, dokud neprijedou a neskoncej to... Od toho tam jsou a jestli jejich laxni pristup vede k tvemu diskomfortu, stezoval bych si a proste bych delal bordel jim..

Vyhody: naprosto legalni buzerace hrisniku, zaevidovane vyjezdy v pripade, ze by doslo k nejakym dalsim pomstam, a hlavne, bude to za vas resit nekdo jiny (policie)... A 156 je tusim linka zdarma, takze to je i to nejlevnejsi reseni... :)) Kazdopadne hodne stesti...
o 05.01.2007, 17:26 | Petrando
kazdy den jednu sirku do zamku
o 05.01.2007, 17:32 | Metodmen | Upraveno: 2007-01-07 19:46:17
:-)
o 05.01.2007, 18:05 | FXS
kámoš když u nich ve vedlejším baráku dělaj takový vyhulený chataři bordel v noci, tak hned brzo ráno zapne cirkulku a celý dopoledne řeže dřevo,ale to je u tebe neužitelný, nicméně otravoval bych policajty jak by to jen šlo a pokud by to nepomáhalo, tak bych jim naférovku vyhlásil válku buzením když spí oni s lepidlem, dlažební kostkou atd.
o 05.01.2007, 18:35 | Long
heh bytovkari to sou starosti :o)
o 05.01.2007, 20:08 | Ondra127
Jak uz bylo napsano - posli Valise.. Kdyz uz je neohromi ve sluzbe, tak je zastrasi jinak;-)
o 05.01.2007, 20:12 | JP
O rozbíjení oken, lepení zámků a házení dýmovnic bych vůbec nepřemýšlel. PČR to vyřeší, jak někdo psal - jenom je potřeba je probudit. Platíš je dobře, tak si od nich tu službu vyřvi když to jinak nejde. Až přeteče jejich trpělivost, tak to vyřeší jedinou možnou cestou.

Předtím bych si možná ještě vychytal dobu, kdy 3-4 hodiny spí a pak je nekompromisně probudil, třeba nějakou silnou petardou před dveře. Mě nedokáže nic nasrat víc, než když mě něco zbytečně vzbudí. Ale to odnese pravděpodobně i jinej soused a především je tady akce a reakce. Zbytečná "válka", zbytečné problémy, zbytečné emoce... Všechno se dá vyřešit v klidu.
o 05.01.2007, 21:30 | Alííí
Já bych začal sirkou, krmil bych to subwooferem na podlaze, pak jako trénink to sekundový lepidlo, a jako finále bych jim v noci zalepil dveře montážní pěnou, a ráno bych jim tam pod prahem nebo pod dveřma poslal ten sirnej knot na síření sklepů...myslim, že to si nechaj projít hlavou hodně rychle... :o)
o 05.01.2007, 22:13 | Pekys
Alííí: ta montážní pěna by byla masakrrr :o))))
o 05.01.2007, 22:19 | Smrada (M)
Bych tak dlouho opruzoval 158cku a 155tku az by je vopravdu prisli uklidnit. Navic bych jim pohrozil dopisem do schranky o nejakem tom omezovani domovni svobody, zalobou na ujmu na osobnosti a nejake dalsi picoviny bych si vymyslel.
o 05.01.2007, 22:25 | Pekys
Smrada: co by tam dělala záchranka?
o 05.01.2007, 22:25 | Smrada (M)
Ja sem jelito.
Myslel jsem 156
o 05.01.2007, 22:28 | Pekys
:o) já jsem si to myslel.
No, policajti by měli pomoct, možná až po opětovnejch voláních, ale měli by. Je fakt, že začít bys měla tam. A volat a volat a volat a ..... Jendou je to přestane bavit a daj Vám pokoj.
o 05.01.2007, 22:33 | Smrada (M)
Asi tak jako Pekys
o 05.01.2007, 22:40 | DJ_Felda
U nas v panelaku bouchala jedna hovezi na topeni treba i ve tri hodiny rano a to jen kvuli tomu,ze jsem byl na wc a dovolil jsem si splachnout.Ze ji to probudilo.A nebo to bylo treba i kvuli necemu jinemu.No tak prvni trest pro ni byl naklepani rizku na prkne,ktere by bylo polozene na topeni,ale to by neslo,protoze by to odnesli i ostatni sousedi.Druhej ze by treba mela neustale plnou schranku reklamnich letaku,To bylo praktikovano,ale na cas.Pak to nemelo ucinek.Tak prisel tvrdsi trest.Chudinka jela výtahem domu do 10.patra.Najednou se vytah zastavil v mezipatre,na chodbe se rozsvitilo nouzove osvetleni a nikdo ji neslysel.To vyprosteni trvalo tri hodiny??? Mozna vic,nevim.Ale ten smrad ve vytahu byl neskutecnej.Od te doby byl a je klid a pro¨jistotu uz radsi ta osoba chodi pesky a kdyz me potka,tak zdravi a usmiva se.....

Pagosova: Takze klidne ti venuji-daruji 60 gramu sekundoveho lepidla.
o 05.01.2007, 22:58 | Bohusha
díky za podporu, ale už poslední dobou mam fakt z policie pocit na blití. Zajímalo by mě, jak by se tvářili, kdybych se takhle chovala v práci já k nim a jejich dětičkám. Teď mě napadlo, že učim skoro 250 studentů, to by bylo, aby někdo neměl v rodině policajta. Za jedničku.... :))))))

Ta montážní pěna fakt masakr, ale radši bych se do takových bojů nepouštěla a řešila to v klidu. I když v noci jsem rozhodně klidná nebyla. Jít tam, asi by mě zavřeli.
o 06.01.2007, 02:55 | Luke_288
tohle je hrozny, mit takovyhle sousedy, budu se v Praze stehovat do bytu a presne z tohodle mam hruzu. protoze kdyz zacnes prudit ty je, tak je to nekonecna valka a pohoda bydleni je v tahu :-(
o 06.01.2007, 09:23 | Majk-fox
Tý jo, husička a zelíčko, že bych vyhrnul rukávy:-)) Kolik jich je??? Fakt jako hulváti. Já takové situace řeším knoflíkem volume a trash metalem
o 06.01.2007, 09:57 | RadekFM
Pagosova: Jeste mam porad ten granat od silvestra :o))
o 06.01.2007, 10:15 | nocarret
to je velkej problém, ale osobně bych se domáhal práva přes policajty, platíme si je z daní tak ať se starají a když budou laxní tak TV Nova ono by se jim hodilo jak policie dělá dobře svou práci
o 06.01.2007, 10:27 | Bohusha
Majk-fox: no tři nebo čtyři, dost nabušený - i když spíš to jsou takový ty velký hovada. Vyholený palice, v okně dost dlouho visely vlajky, na kterých nápisy takovym tim pismem, co pouzivali nacisti.

Už jsem jednou podobný lidi zažila. Spolubydlící na koleji měla podobné kamarády, scházeli se na vedlejším pokoji, hajlovali apod.

Když se tak zamyslím, do prdele já mam na takový lidi smůlu!¨

FM: ne díky, máme nový okna, nerada bych skončila s větráním v oknech jako váš altán po silvestru :)))
o 06.01.2007, 11:12 | HIGHTOWER | Upraveno: 2007-01-06 11:13:24
jednoduché řešení. První volání na 158 že je tam bordel. PČR tam zajede a uklidní je domluvou, pokud budou pokračovat, tak tak znovu a už dostanou pokutu, aspoň tak to řešíme my a pořádná domluva ještě při tý pokutě, ono když tam musí člověk jet podruhé a nedej bože potřetí, tak to už nekončí jen pokutou :-)))) jestli mi dobře rozumíte :-)))))))))))
Do telefonu neuváděj, kdo volá, prostě anonym, nejlépe volat skrytě - jde to nastavit buď v tel. nebo tuším nějaký kod před číslo a je to :-)
Jo a nejlepší je říci, že z protějšího domu nebo tak a ne že u sousedů je hluk :-)))))))) aby nevěděli, kdo fakt volá.
o 06.01.2007, 11:18 | Majk-fox | Upraveno: 2007-01-06 11:36:06
Pagošová: Tak proto se benga do ničeho nepouštěli. Nooo, myslím, že si na husičku půjdu do restaurace a zdravej, :-))))
o 06.01.2007, 11:25 | Kleneex
ja jsem to delal tak ze jsem nasbiral psi hovna dal do papiroveho sacku, trochu benzinu, vterinove lepidlo na zvonek zapalil a utekl a z dalky sledoval
:-DDDD
o 06.01.2007, 11:34 | Bohusha
Když jsem volala 158, tak mi řekli, at volam měšťáky. Ale nakonec teda přijeli, ale nic neudělali. Trvalo to celou noc a my jsme je zavolali asi v půl pátý. Přijeli a řekli jim, at to ještě chvíli vydrží a že od šesti můžou být hluční legálně!!!

To je masakr, policajt jim ještě radil, jak na tu krávu, která se chce vyspat, protože chodí do práce!

jo a myslela jsem, že číslo pro policajty není skrytý nikdy a představuju se taky vždycky, jsem myslela, že na anonym nereagujou.
o 06.01.2007, 11:35 | Luke_288
hm, a jeste ke vsemu holý lebky:(
o 06.01.2007, 11:37 | HIGHTOWER
podej oznámení o ručení nočního klidu případně proti občanskému soužití, dej to prostě na byt, předvolají, vyslechnou a půjde to do komise, ale budou vědět, kdo to podal, to je ta nevýhoda. Nejhorší je, že pokud tam je hluk, nikdo neotevře, jde jen o přestupek a nedá se s tím nic dělat na místě, teoreticky. Prostě by pak ty policajti samy museli předvolat majitele bytu a ať to vysvětlí, proč tam je kravál, ale nikdo neotevírá. A případně by se dali vyrazit i dveře, když je tam kravám, nikdo neotevírá - obava, jestli se tam dotyčným něco nestalo. Musí na výzvu policie otevřít, jinak přestupek neuposlechnutí výzvy veřejného činitele. Být to u nás, si piš, že bych s tím něco dělal. Jak sem řekl, volej pořád, třeba 5x na 158 za sebou, když s tím nic nebude a je to. Ale ten kravál tam fakt musí bejt. Mě operační poslat 2x na to samé místo, tak to už lítá. Lítává to slovně už, když tam jedu poprvé, nejlepší jsou manželské hádky apod......... :-((((
o 06.01.2007, 11:40 | HIGHTOWER
kdepak, i anonym se musí prověřit. A každé volání na 158, 112, 155, 150 se musí prověřit, to není prdel.......... :-(
Legálně hluční, ono to není jen rušení nočního klidu, ale přestupek proti občanskému soužití - kdo jinému dělá schválnosti .... bla bla bla. Ale tam to musíš podat a už je tam jméno, to nejde anonymě
o 06.01.2007, 11:41 | Majk-fox
Hele, ty cikáni z protějšího domu by se nechali na to použít. Napiš těm cikánům na dveře, že jsou černý huby a že si maj na tu adresu, kde bydlej ty náckové přijít pro ránu. Oni se pozabíjej navzájem a budeš mít pokoj z obou stran:-))))
o 06.01.2007, 11:43 | Valis
Majkl-fox: To je dobrej napad :-))
o 06.01.2007, 11:43 | Luke_288
hm, a bezvadny bude, kdyz te u toho nekdo uvidi, nedejbože chyti
o 06.01.2007, 12:01 | Bohusha
no dnes byl kravál jen chvíli, byli asi utahaný z předešlýho večera a z nevyspání. Tak docela brzo co přišli z práce, zalehli. Několik prásknutí dveřma a klid.

Uvidíme, kdy zase něco vymyslí. Snad to bude až po středě. Oni mají totiž úžasný talent dělat bordel v noci, když mam druhej den zkoušky, v práci hafo hodin nebo jsem nemocná a je mi blbě.
o 06.01.2007, 17:25 | MarauderZ28
tak já mám sousedy hluchoněmý, takže můžu klidně střílet z děla a nepomůže nic, dělaj bordel jak stádo Mustangů kokoti ...
o 06.01.2007, 19:09 | Route88
05/01/2007 22:40 DJ_Felda: me sousedka chtela resit, ze prej v noci moc chrapu a ze kaslu :-)

Q: kde ses??? ja nechrapu, vid? ;O)

pagosova: kde ze to bydlite?

montazni pena se moc nafukuje, ale onehda jsem neco lepul PU lepidlem, nabyvalo to na objemu jen minimalne, drzi to snad na vsech materialech a nez by chlapci vstali, ze si pujdou pro rohliky k snidani, tak by jim zbylo bud udelat diru do dveri /protoze ty uz nikdo nikdy neotevre/, nebo vylizt oknem
o 06.01.2007, 19:58 | Bohusha
Route88: někdy mam pocit, že bydlim v pekle!
o 07.01.2007, 13:21 | Jindrs
Pagosova:jaka cast Chomutova?
Jinak montazni pena je uz osvedcena museli prijet hasici a odrezat tu penu :-)
o 07.01.2007, 15:48 | Bohusha
Jindrs: Kadaňská, ale ne přímo, vedle Energeťáku
o 07.01.2007, 18:30 | Jindrs
jo tam to znam bydli tam kamos jestli tam jeste bydli dlouho jsem u nej nebyl.Tam je to jinak v pohode
o 08.01.2007, 07:02 | sanjasin
Nejhorší je, když mají sousedi nad váma nějakou plovoucí podlahu nebo něco podobnýho a ještě k tomu jsou dementní a neuvědomí si, že to může vadit, takže šlyším neustále po celý den, dupání, vrzání, bouchání dveří atd a ještě k tomu neustále vrtají, prostě totální vylízanci. To jsou výhody paneláku, nejlepší je, že po pár letech je mám chuť vyvraždit.
o 08.01.2007, 10:25 | Bohusha
sanjasin: přesně! Tihle mají plovoucí podlahu všude a žádný nábytek, takže maso. A navíc mají chování, které by vadilo i v normálním bytě.
A k tomu vraždění: začínám chápat "vraždu v afektu, nepříčetnost" apod. Poznávám i sebe samu, čeho všeho bych byla schopna a vůbec by mi to nevadilo :))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3981 sekund.