Navštíveno 1161x

Jaký kola na BMW E46, na léto jsou tam 16" origoš alu a to nejní ono....
18tky tomu seděj ale i 19 nevypadaj zle. 17tky mě připadaj už malý. Záleží co od toho očekáváš..
Žijeme v ČR, takže 17" stačej....
Pokud to bereš takle tak 13" a profil 90 na ty naše krásný silnice:))
Jinak pokud budeš kupovat 17tky tam si napřed projed weby a okoukni jaký kolesa tý E46 sluší pač se taky může stát že koupíš kolesa a ani nakonec budou vypdat opticky ještě menší než co tam máš ted.Ale jak říkám přechod o palec nebude zas tak znát,.
jj 18ky na e46 akorat:) Treba Alpiny nebo Schnitzery slusej bawkum jen ty ceny.. uvidis co sezenes pokud chces jete... Spoustu kol na bawa ma treba Cervin (www.streetpro.cz:)
Nebo nechtel bys OZ F1 18"? Kdyztak icq...

je to na tobě, ale 17ky na tom budou vypadat malý. na 18kach se da jezdit v poho
Jinak prekrasne sedej na E46 kolesa z M6 - viz
[ Link ] jenze za origo to bude asi hrozna rana, delaji se i imitace od Alessia (tusim kolem 4ky za 18") ale tam to bude horsi s kvalitou:( Ale mam dva zname co jezdi na Alessiich delsi dobu a to s ku*va slupickama (jeden ma tusim 215/40/17, druhej 205/45/16) a pohoda kola jsou cely:) ale fakt nevim osobne bych se toho trosku bal..

22.01.2007, 16:42 |
makk ja som kupil na e 46 18" asa ar1

Ty s tý M6-tky jsou luxusní....
free.tree: He, koukám že jsem tě trošku nahlodal, co??? :))))))))))))))))
Jo jo! Ja uz je mam nachystane-jen koupit dobre pneu a z jara je davam na mou E46! :-)

STITCH - jj tak něco takovýho by se mi taky líbilo.... kolik a kde??? :-D
unregistered: tak kola dělaj auto.... to je přece jasný... ;-)
Zesík hraje v hospě zapojil jsem to všechno hned na první pokus, odměna alá free.tree tě nemine..... dneska se zastavím
free.tree: Jsem doma, jsem ill, zastav se u mě...