Navštíveno 971x

Má s týmito repro niekto skúsenosti? Bude to napájané z CD receivera PRIMARE CDI 10 alebo ak nebude dosť obeživa tak NAD L53.

09.03.2007, 12:31 |
Zdeny Co potřebuješ konkretně vědět? zdali to bude hrát?? Tak hrát to určitě bude:-(
Tyto bedny - respů JAKÉKOLIV Dynaudia potřebují vysoce kvalitní a stabilní zesilovač, o čemž se obávám, že primare v tomto receivru rozhodně není.
NAD L53 neznám, ale když mi njapíšeš cenové rozpětí, koli, chceš vložit do zesu, tak ti poradím. Dynaudii se zabývám asi 15 let.
Obecně DA mají velmi detailní nezabarvený zvuk (pokud se někomu zdá, že zvuk je slitý a zabarevený, je chyba na 150% někde jinde. Ani ty nejnižší modely od DA nem,ají s tímto potíže). Zvuk je velice otevřený ve středech a výškách, basy jsou suché (tedy nehučí, nejsou jako když "mlátíš hovnem o stan" pozn. cit. Marek Eben - velice výstižně řečeno)
Je taky dobré vyrobit/koupit pořádný kabel, ne žádnou dvojlinku Jamo 2x2,5mm2:-))
Jo a taky pořádné, težké stojany na hrotech!!! To je nutnost!!!
ty už ty Audinece máš, nebo zvažuješ koupi??
Jestli chceš, tak ICQ392 759 760
ICQ žiaľ nemám,
Ono je to tak, že "chef" chce ozvučiť obyvačku a jeho pôvodný nápad bolo nejaké BOSE, čo sa mu niekto snažil predať o 50% drahšie ako to predáva oficiálne Basys. Od Bose som ho odhovoril (myslím si o tom svoje) a teraz hľadamé niečo, čo by splnilo jeho požiadavky.
1. požiadavka je "regálové" boxy, hrajúce tak, aby nebol potrebný sub
2. najlepšie všetko v jednom (preto som navrhoval CD receiver)
a ešte vlastne za 3. cena do 75000,- Sk.
Takže hľadám, ten CDreceiver Primare som mal možnosť počuť (len CD sekciu) s reprom LINN Ninka a celkom sa mi to pozdávalo.
Káble teraz neriešim, nejaké XLO Ultra 6ky by som mal už doma...

09.03.2007, 16:30 |
Zdeny Šel bych cestou:
zes od firmy NAIM (např. Nait5i), Cd od C.E.C. (např. 3300). Totot by bylo z druhé ruky. Nové typy byl volil z produkce CREEK, levné stroje, velmi dobrý zvuk.
Spíše bych ale šel do Naima, to je osvědčená kombinace, navíc sám mám doma druhou sestavu Naim + DA Contour 1,3mkII a vím, co lze vydolovat za zvuk.
Kabely XLO asi ano,
Cena: Naim z druhé ruky se dá již za <20tCZK, CEC3300 kolem 10tCZK.
K tomu CEC3300: před časem jsem ho měl, a hraje fakticky neskutečně na svoji cenu. Hlavně na basech, ale i barevné středy, neuřvané výšky. Takový CD analog:-)) Pokud by byl třeba tuner ( o čemž pochybuji), tak se dá sehnat tunerů hafol za směšný peníz, ale tohle není moje parketa, tudíž neporadím.
Ještě poznámka k těm Audiencím: pokud se splní zásady správné instalace, umístění, komponenty k nim, tak SW rozhodně nebude potřeba (pokud není mpožadavek na techno a podobné nesmyslné žánry).Na to jsou jiné bedny než DA.