Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: ICQ6

o Navštíveno 429x o
o 26.03.2007, 23:21 | KaZaN
Máte někdo? Je to použitelný nebo je to ještě furt hodně ranná snaha ....

o 26.03.2007, 23:41 | htd
neresit
o 26.03.2007, 23:45 | Ace_FIAT
Dostal jsem se k registraci cca před měsícem a bylo to k ničemu. Rádoby VISTA-LOOK, nová grafika a spousta nefunkčních věcí. Funkce jako QIP. Konverzace přes panely v jednom okně jako v QIPu. Ještě mám jednu volnou pozvnáku. Kdybys přecejenom chtěl zkusit, tak napiš.
o 26.03.2007, 23:46 | KaZaN
To blby aktualni ICQ furt seká, resp dělá že jede, ale pak na něj chceš kliknout a zjistíš, že už dávno nežije....už mi leze krkem, QIP zase špatně filetransferuje, ach jo.. kam ten svět spěje....
o 26.03.2007, 23:48 | KaZaN
No zajímá mne hlavně jestli je to stable ne jako to co mají teď... takže jo, chtěl bych kazan at atlas cz díkes...
o 26.03.2007, 23:50 | Ace_FIAT
Není to stable ani náhodou... A QIP v posledních buildech hodně posílil file transfery. Popravdě jsem ještě nebyl na PC, kde by teď file transfer nefungoval.
o 26.03.2007, 23:53 | Ace_FIAT
Ta pozvánka se posílá na tvé icq. Použil jsem to, co máš pod nickem. Přes icq.com to stáhni. Mělo by to teď jet.
o 26.03.2007, 23:54 | KaZaN
Sosám, díky. Napíšu dojmy...
o 27.03.2007, 06:58 | RedBaron
KaZaNe, QIP v posledních buildech transferuje, dokonce i s jinými klienty na druhé straně včetně ofiko ICQ. Bohužel, taky odpojuje jako blbej, někdy i 2x do hodiny :o( ale to prej dělá i ofiko, prostě je chyba na serverech.
o 27.03.2007, 08:39 | KaZaN
U QIPu mne drti, ze mi dycky nabiha dve hodiny. Jestli transferuje uz konecne pouzitelne, tak ho asi zase zkusim..
o 28.03.2007, 22:33 | madaros
jj QIPem uz jde v pohode transferovat... a stim nabihanim tam budes mit neco spatne, me startuje do ONLINEu od kliknuti na ikonu do 10s se zapnutym autologinem
o 28.03.2007, 23:15 | KaZaN
OK, QIPika zkusim znovu....
o 28.03.2007, 23:20 | Ricci
QIP je uplne v pohode...
o 29.03.2007, 09:33 | Ace_FIAT
A co říkáš na to ICQ6? Já ho teda už asi měsíc neviděl, ale nebylo to nic moc..
o 29.03.2007, 10:17 | muSlim
QIP je sračka :o) a do mňa! :oD Ja používam Mirandu 0.6.8 a bez problému...
o 29.03.2007, 11:25 | KaZaN
Kua sem tu mel rozepsanej epos o ICQ6 a ta blba Wyzta se mi zase resla )o: schajze... tak znovu ale strucne....

ICQ6 co mi vadi:
Problemy proti ostatnim klientum, stezuji si na to ze zprvaa nedorucena, takze to posilaj furt dokola, pak to tu mam desetkrat a voni sou nakrkli... dost vaznej problem
Vadi mi zmena barev, hlavne kyticek, nerozeznam ONLINE od OFFLINE, mozna jen zmenili odstin na takovej co nerozeznam ja a muj barvocit, ale pro mne proste MINUS, ma to bejt durazne odlisny.
Vetsina fci je vypla, takze je to nepouzitelny, vcetne zmeny zvuku..tyorigo nesnasim.
ICQ6 co mne těší:
Nepdad to do stavu jakoze to funguje ale uz nefunguje coz zjistis az kdyz to chces pouzit....ale bohuzel v kombionaci s tim neduhem ze to zase nepotvrzuje doruceni zpravy je to stejne na prd, takze

Celkove KO
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3249 sekund.