Navštíveno 429x

26.03.2007, 23:21 |
KaZaN Máte někdo? Je to použitelný nebo je to ještě furt hodně ranná snaha ....

26.03.2007, 23:41 |
htd neresit
Dostal jsem se k registraci cca před měsícem a bylo to k ničemu. Rádoby VISTA-LOOK, nová grafika a spousta nefunkčních věcí. Funkce jako QIP. Konverzace přes panely v jednom okně jako v QIPu. Ještě mám jednu volnou pozvnáku. Kdybys přecejenom chtěl zkusit, tak napiš.

26.03.2007, 23:46 |
KaZaN To blby aktualni ICQ furt seká, resp dělá že jede, ale pak na něj chceš kliknout a zjistíš, že už dávno nežije....už mi leze krkem, QIP zase špatně filetransferuje, ach jo.. kam ten svět spěje....

26.03.2007, 23:48 |
KaZaN No zajímá mne hlavně jestli je to stable ne jako to co mají teď... takže jo, chtěl bych kazan at atlas cz díkes...
Není to stable ani náhodou... A QIP v posledních buildech hodně posílil file transfery. Popravdě jsem ještě nebyl na PC, kde by teď file transfer nefungoval.
Ta pozvánka se posílá na tvé icq. Použil jsem to, co máš pod nickem. Přes icq.com to stáhni. Mělo by to teď jet.

26.03.2007, 23:54 |
KaZaN Sosám, díky. Napíšu dojmy...
KaZaNe, QIP v posledních buildech transferuje, dokonce i s jinými klienty na druhé straně včetně ofiko ICQ. Bohužel, taky odpojuje jako blbej, někdy i 2x do hodiny :o( ale to prej dělá i ofiko, prostě je chyba na serverech.

27.03.2007, 08:39 |
KaZaN U QIPu mne drti, ze mi dycky nabiha dve hodiny. Jestli transferuje uz konecne pouzitelne, tak ho asi zase zkusim..
jj QIPem uz jde v pohode transferovat... a stim nabihanim tam budes mit neco spatne, me startuje do ONLINEu od kliknuti na ikonu do 10s se zapnutym autologinem

28.03.2007, 23:15 |
KaZaN OK, QIPika zkusim znovu....

28.03.2007, 23:20 |
Ricci QIP je uplne v pohode...
A co říkáš na to ICQ6? Já ho teda už asi měsíc neviděl, ale nebylo to nic moc..
QIP je sračka :o) a do mňa! :oD Ja používam Mirandu 0.6.8 a bez problému...

29.03.2007, 11:25 |
KaZaN Kua sem tu mel rozepsanej epos o ICQ6 a ta blba Wyzta se mi zase resla )o: schajze... tak znovu ale strucne....
ICQ6 co mi vadi:
Problemy proti ostatnim klientum, stezuji si na to ze zprvaa nedorucena, takze to posilaj furt dokola, pak to tu mam desetkrat a voni sou nakrkli... dost vaznej problem
Vadi mi zmena barev, hlavne kyticek, nerozeznam ONLINE od OFFLINE, mozna jen zmenili odstin na takovej co nerozeznam ja a muj barvocit, ale pro mne proste MINUS, ma to bejt durazne odlisny.
Vetsina fci je vypla, takze je to nepouzitelny, vcetne zmeny zvuku..tyorigo nesnasim.
ICQ6 co mne těší:
Nepdad to do stavu jakoze to funguje ale uz nefunguje coz zjistis az kdyz to chces pouzit....ale bohuzel v kombionaci s tim neduhem ze to zase nepotvrzuje doruceni zpravy je to stejne na prd, takze
Celkove KO