Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Externi DVD/CD

o Navštíveno 165x o
o 13.04.2007, 10:39 | norsi
Nevite nekdo, kde sehnat v praze externi slim DVD/CD mechaniku (k notebooku)? Ne vypalovacku, ale jenom na cteni. Nikde nemuzu najit. Cim tenci a lehci, tim lip. Diky

o 13.04.2007, 11:54 | maresk
www.kobe.cz, ale je to DVD vypalka, cht2j za to maloobchodně 3500 bez DPH, je to na USB 2.0, ale lze přikoupit kabel na PC Card - máš-li DVD mechaniku do notebooku, mám někde doma zahrabanej ten box s PC card připojením a i bych se ho zbavil - cenofka 1000 káčé :-)) - měl jsem to na DVDRW, ale můj notes bohužel neumí dát přes tu PC kartu dost šťávy, aby to pálilo :-(((
o 13.04.2007, 12:17 | norsi
No prave, dvd vypalku umi sehnat vpohode, ale ted jsem pri shaneni notebooku pro kamaradku, koupil pro sebe za super cenu malinkaty (temer novy) HPcko (aby byla super cena, musel sem vzit obe dve, tak na me jedno zbylo). Vybavu ma uplne super, ale nema integrovany ani cd ani dvd. Krome toho mi jeste odesla dvd vypalovacka v pc a ve ctvrtek jsem reklamoval muj normalni notebook (doufam, ze mi ho uz nevratej, protoze je to silene velka krava). Takze zvazuju, ze bych koupil bud:

Externi slim dvd vypalovacku (a pouzival ji jak k notebooku tak k PC). Ale udajne nejsou ty slim vypalovacky moc kvalitni (hudbu palim v klasice a prehravam na Marantzu CD6000 SE, takze potrebuju, aby byly CD dobre citelny).

Takze dalsi varianta je, ze bych koupil klasickou externi (doma bych k nemu pripojoval PC i notebooka) DVD vypalovacku. A k pc zase jenom slim CD/DVD na grabovani hudby (pripadne i filmu).

A nebo posledni varianta je, ze se na to vyprdnu. Koupim klasiku do PC (tam je kvalita, rychlost i cena super), k notebooku slim CD/DVD a doma to budu posilat pres wifi (ktery mam doma na net a notebook ho ma integrovany).

Ale ted je prave provblem, ze nikde nemaj tu slim mechaniku...

To co nabizis je dobry, ale potrebuju se vejit do co nejmensich rozmeru, takze to neni idealni volba. Ale treba se jeste ozvu, jestli budu nutne neco potrebovat :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3304 sekund.