Navštíveno 591x

prosím o radu mám golfa 4 tdi a při delší akceleraci třeba na 4 stupen to přestane táhnout.vypnu motor znova nastartuju a zase to jede.na VAG mi to píše překročena horní mez plnícího tlaku.podtlakový hadičky jsem vyměnil ale pořád to dělá.nevite prosím co stím je?jo a ješte na volnoběh když třeba dojíždím ke křivovatce tak mi motor divně beží jako když jde na 3 válce ale jak zastavim do nulový rychlosti tak se to srovná .žádný ale následky na jízdu t nemá neškubeto nic.nesetkal jste se někdo stím?díky za odpovědi

20.04.2007, 21:41 |
a.t.b Cau chlape...Ventil N75 cena Asi 1200,-kč....je to ventil ktrej reguluje tlak turba....kdyby to nepomohlo zkus třetí vstrik ,ke kterymu vedou dratky....ten bejva spatnej....a mel by jsi mit po problemu...pak zbyva jen vaha vzduchu...ale to by ti nejelo vubec....hodne stesti.....
váha vzduhu je tam nová má asi 10 tisíc najeto
skusím to díky moc
Vzhledem k tomu, že po opětovném nastartování to šlape, bych se přiklonil k a.t.b. - ventil regulace tlaku.
nebo regulace turba - zaneseny.
PDickova fabie 74kW to delala prodrena hadice, hadicka nevim k cemu to vedlo. Chybu udelali v servise, kde delali rozvody, po vymene OK.
jako a.t.b
Tata mel nedavno podobnej problem nejelo mu to vic jak 140 proste potom mrtvola
vymenil ventil a ted to jede jak ma

21.04.2007, 08:05 |
Zdeny Měl jsem na 81kW. Lopatky turba - projevovalo se to uplně stejně. Pomohlo rozhýbat a pak dát motoru obřčas kartáč, aby šly lopatky od kraje ke kraji.
ne čipnuto to není zítra tam dím ten ventil n75 už sem ho sehnal tak uvidíme