Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Falesny policajt

o Navštíveno 515x o
o 24.04.2007, 20:53 | Tony (M)
Ted jsem se opravdu pobavil. Vezl jsem kamose domu a postil se za mnou nejaky stary P205. Nejak se mi lepil na prdel, tak jsem mu trosku ujizdel. Kdyz jsem ho pak dovez dolmu, tak borecek za u me zastavil a spustil: "Predlozte mi vase doklady a doklady od vozidla."
A ja na nej: "A vy jste kdo?"
On: "Celni sprava."
Ja: "A muzu videt nejaky prukaz?"
On: "Co to mate za uchem?"
Ja: "BT Hands free. A ten prukaz???"
On: "Jo jo hned." Pak zasel do auta a donesl penezenku a v ni nejaky obrazek, co pripominal znak PČR.
Já: "To nic nedokazuje, tak mi dejte pokoj!!"
Nacez sedl do orezle P205 zmizel.
Fakt nejaky magor. Ale fakt jsem si to uzival :-))

o 24.04.2007, 21:00 | mishan
hehe :-))))))))))))))
o 24.04.2007, 21:50 | KaZaN
tak to se mi stalo neco podobnyho s nejakym paprdou v koktě... sem před nim fikl se zakvicenim gum (podotykam, ze precizne ve svym pruhu, coz dokazovaly i černý čáry na silnici) odbočku z hlavní do vedlejší (on chtěl najet z vedlejší na hlavní a prakticky sme se měli jen minout v křižovatce) ..... ten uchyl objel blok a uplne mimo sebe na mne rval, vyhrozoval, maval znakem policie, muj spolujezdec uz mu chtel jit dat pres drzku, ale nakonec srac se slovy ze mne znici odfunel i se starou do kša..... měsíc a obsílka, fakt to byl bengo a fakt mi zkoušel zatopit.... dostavil sem se, popsal situaci, nepodlehl sem dost hustýmu nátlaku co na mne zkoušeli abych se priznal..vysmál sem se jim, že jestli si hrajou na komando msty, že to asi neproskočí a že toho páprdu pozdravuju a jestli se za volantem bojí tak at za nej neseda a sel sem dom.-...--
o 24.04.2007, 23:51 | Prochy1551
Hehe, mě to samý jako kazanovi:)))

Na skůtru mě zastavil, protože jsem ho objel ve stojící koloně zprava (což prý se nesmí, moje chyba) začal na ěm mávat odznakem, zapsal si číslo a že se mám stavit na služebně a dát mu pokutu, jinak to jde na magistrát...sral sem na něj a za dva dny předvolání...tak sem tam přišel, on tam nebyl, tak sem jim dal číslo.... ozval se a prej proč jsem nepřišel v ten den a ani v den uvedený v obsílce ale až následující, sem mu řikal, že sem mu nevěřil že je policajt a vyzvedl obsilku pozdě.... tak mi řiká cituji: Mno mě stejně už přešla zlost,ale dávejte si bacha, nejsme tak hodní jako já:)))))))))
o 25.04.2007, 09:46 | SnowWhite
njn, policajti tělem i duší :o)
o 25.04.2007, 12:48 | X-sat (M)
8-D slušný

jinak:

Policista prokazuje příslušnost k Policii České republiky:
služebním stejnokrojem a identifikačním číslem - identifikační číslo je šestimístné a je umístěno na levé straně prsou, na levém rukávě služebního stejnokroje je policista označen rukávovým znakem
služebním průkazem
odznakem služby kriminální policie
ústním prohlášením "policie" - tímto způsobem prokazuje policista svou příslušnost k policii pouze ve výjimečných případech, kdy okolnosti služebního zákroku neumožňují tuto příslušnost prokázat služebním stejnokrojem, služebním průkazem nebo odznakem služby kriminální policie
Při prokazování příslušnosti k policii služebním průkazem nebo odznakem služby kriminální policie policista předkládá k nahlédnutí přední stranu služebního průkazu s fotografii nebo přední stranu odznaku služby kriminální policie bez toho, aby jej vydával z ruky.

Při výkonu služby v civilním oděvu může policista prokázat svoji příslušnosti k policii tím, že si umístí služební průkaz nebo odznak služby kriminální policie na levou stranu prsou, tak aby byla viditelná jeho přední strana.

o 25.04.2007, 12:49 | X-sat (M)
o 25.04.2007, 17:27 | Timbo
hehe my sme byli na vylete v praglu a prisli k nam dva sasci v civilu a zacali mne buzerovat ze parkuju uz v krizovatce a takovy ty kecy a chtel mi dat pokutu. kdyz to zacal vypisovat na kousek kostickovanyho papirku nahodou jeli kolem organi tak sem na ne mavnul. prijeli, ti jini dva typci v civilu zkoprneli ja se zeptal organu jestli by nemohli pujcit kolegum pokutovy blocky ze takovej kus papiru nechci a borci se najednou zacali vymlouvat ze oni nic oni se mne jen ptali na cestu a chteli si to napsat ze nevi co to melu za nesmysly o pokute a nakonec se pokusili zdrhnout, ale organi byli kupodivu dost rychli :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3219 sekund.