Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Serioznost niektorych clenov klubu...

o Navštíveno 817x o
o 25.04.2007, 10:16 | dolph999 | Upraveno: 2007-04-25 10:18:51
Len pre vase info, takto vyzera serioznost nasho kolegu menom Dominic, z tohto fora.

Prejavil zaujem o kupu notebooku, ktory som mal na predaj. Chcel som ho predat za 20k, ponukol 18,5+postovne. OK. Komunikacia vyzerala takto:

Ja:
Nazdar Dominik, no to si mi riadne skresal tu cenu :-) Navrhujem 19 tis CZK a osobne ti ho donesiem. Odkial si? Opava?
Zajtra idem do Prerova!

Dominik:
ahoj ja fakt vic do toho davat nechci,tady jsem ho mel zamluveny tyden stary za 18,500kc,tak ti taky dam 18500kc,nekde by jsme se zitra sesly.kolik tam vydrzi zhruba baterie?diky za odpoved

Dominik:
jej promin neprecetl jsem si to poradne,psal jsi 2,5hod to me staci mam to stejne jen na domaci praci,jinak mam zajem na 100%,jsem presne z Opavy

Ja:
Dominik, chlope prosim daj mi aspon 19. Uz tak som na tom riadne prerobil, to bola velmi draha lekcia pre mna uz aj tak

o 25.04.2007, 10:19 | dolph999
Dominik:
ok jsi schopny ho zitra privezt do Opavy?

Ja:
Notas je teraz v jednom krame, vcera som ho tam zobral. Rano tam hned zbehnem pren, dufam ze ho este nepredali. O jednej mam stretko v Prerove, tak na cca 2 hodiny. Nemozme sa potom stretnut niekde na pol ceste medzi Prerovom a Opavou? Napr. v dedinke Odry :-) Hod mi please tvoj mobil.
Ja a notas je bez win, mozem donesiet moj krabicovy, mozme ho nainstalovat aby si videl, ze je vsetko OK. Musime ho ale potom zmazat, lebo je to kamosova krabicova verzia.

Ja: Mozme sa teda stretnut v Odry? Prosim daj mi vediet a posli aj tvoj mobil.

Ja na druhy den:
Nazdar, co je s tebou? Neodpovedal si, ja som rano letel do kramu pre notebook, ledva som to stihol, cakam do svrtej v Prerove, ze sa aspon ozves a ty nic. Preco sa neozyvas?
o 25.04.2007, 10:20 | Yawor
nějak nevidím pointu, ale třeba to ještě není celé...
o 25.04.2007, 10:21 | dolph999
Najprv napise ze to chce na 100% a potom uvali komunikacne embargo...
o 25.04.2007, 10:22 | Yawor
jo tak, chyběla mi druhá část :o)

njn, aktivita 57... Na pitomce narazíš kdekoliv, nicméně třeba k tomu měl pádný důvod...
o 25.04.2007, 10:30 | dolph999
Ja som to koli nemu musel tahat z kramu a cakam v Prerove jako ud, ze sa aspon ozve. Ked si to clovek rozmysli, tak nech da vediet.
o 25.04.2007, 11:37 | Tweety_xx
OK ja jen bych měl malinkou korekci. Odry nejsou dědinka ale město. Zas tak malé to tu nemáme.
Ale jinak k tématu. Měl jsem podobný problém ale obráceně když jsem sháněl světla na auto taky se pak ani neozvali
o 25.04.2007, 11:46 | dolph999
tweety: no ja som pozrel na mape a Odry bola lan taka mala bodka :-)
o 25.04.2007, 12:06 | Tweety_xx
Já vím myslel jsem to tak trochu z prdele. Máme asi 10 tisíc, ale regionálně jsme dot významní. A je u nás nejstraší gumárenský podnik v ČR a nejsem si jistý jestli i ne v evropě.
o 25.04.2007, 12:26 | Majk-fox
Tweety_xx: Gumárenský podnik PRIMEROS:-))))))))))
o 25.04.2007, 12:50 | TUNER
Hmmm,tak pokud jsi se s nim na ničem přesnym nedomluvil,tak bych to ani nerozmazával....stanou se i horší věci....;-)
o 25.04.2007, 16:34 | dolph999
Uz je to jedno, notebook je predany inemu zaujemcovi.
o 25.04.2007, 18:15 | fredh
Nevím, já od něj kupoval kola a až na to že sme se dohodli že na ně nechvátám (pak sem na to skoro zapomněl), on se mi asi za týden ozval sám telefonem, že je poslal a do dvou dnů byly tady. naprosto bez problémů placený na dobírec.

Třeba se mu něco stalo, hned bych špínu neházel, ale blacklist by už mohl bejt...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3526 sekund.