Navštíveno 555x

Co doporucite za naradi pro praci na aute, myslim tedy nejakou slusnou gola sadu + vsemozne nastavce co lze nalezt v aute...
Ma nekdo nejaky tip? A samozrejme co nejlepsi za co nejmene :)
Popr. jaky vyrobce je dobry, nebo ceho se vyvarovat?
Je to na skoro kazdodenni praci.
Diky vsem za napady a tipy
Já se držím české TONA. Za ty prachy dost dobrý a kompletní sortiment. Pokud chceš lepší tak asi Stahlwille(doufám že jsem to napsal dobře).
taky bych řek TONA -jde sehnat i bazarovou

08.05.2007, 04:52 |
Drtič No jo...na běžné pastění tona stačí...ale běda,jak je něco pořádně zažrané...tak TONA taky chudák nestačí a škube se jak nic.
A o TONAckých imbusech si myslím své...je to jak blato.Na odšrubování poloos jsem seškubl 4 kousky....od starých,co jsem měl ze sady ještě od komančů,až po 2 klíče,co jsem kupoval nové.A to jsem ty šruby pomlátil,nastříkal odrezovačama.No prostě imbusy od TONY mě teda vůbec nepřesvědčily
jj, Tona je jeden z kandidatu. Jeste jsem videl jednu znacku, ktera vypada slusne a mela docela peknou sadu, ale zaboha si nemuzu vzpomenout co to bylo :o(
Nema nekdo tip primo na nejakou sadu? Ale idealne aby tam byly i hvezdicky, obraceny hvezdicky a vsechny takovyhle kraviny, coz jsem zatim asi nevidel...
U nás v automobilce používáme gola sady Tona a šroubováky atd. Stanley.
Tak Stanley je vlastně profi řada Tony, ale řekl bych že jde jen o design jinak stejný materiál. Jde to přece jen z jedné fabriky.
Zeptam se, co naradi wisent, nebo jak se to pise? Ted jsem nasel jednu 89ti dilnou sadu ktera vypada moc pekne a cena prijatelna...
Nikdo nezna, nebo je to spatny? Myslim ten wisent... .)
wisent je značka Bauhausu - slušná kvalita, ale je to spíš určený na hobby použití, "profi" ráčny od nich jsou pitomě tvarovaný, blbě se o to opírá, jinak taky doporučím TONA
ok, diky
jeste kdyz uz jsem to zalozil, zeptam se, zaruka u naradi se vztahuje na co? Kdyz orisek "rupne" tak se na to vztahuje zaruka, nebo me s tim proste vyhodi, atd? :)
Tona, u otce v práci s tím dělňasové dělají léta