Navštíveno 503x

čus
Co by bylo podle vás nejlepší řešení jak poslat zadní část výfuku? Je to dlouhy něco přes metr. PPL nebo Česká pošta? A na kolik to asi vyjde?

normálka ČP, PPL bys asi musel mít nějakou smlouvu nebo jak to tu vždy píší. A nebo někdo, kdo třeba jede tvým směrem za úplatu by ti to vzal :-)
Kdyby to někdo vzal tak by to bylo nejlepší.
Potřebuju to dostat v Mladé Boleslavi popř. z Nymburka do Přerova. Dám 200 a nebo do olomouce 150 ;)
posílal jsem davemu1984 celej vejfuk z RS a v poho došlo přes českou poštu,jen jsem si z nich dělal prdel na poště,že je to noha a ta ženská tomu fakt věřila :-) jinak cajk,akorát to chce pořádně obalit,no
hm, cestu do olomouce budu mít, snad, 23.6. a MB mám 20 a Nbc 20 km, tak pokud to nespěchá a já fakt pojedu, tak ti to klidně vezmu
To je škoda...mám auto tak trochu aji pracovní a výchuk už je kaput takže to neklapne ale dík.
Jednoznačně obchodní balík poštou, výfuky posílám běžně, dokonce mi prošel i skoro dva a půl metru dlouhej výfuk na Mareu. Doporučuji ucpat díry na obou koncích a důkladně obalit hák, pak třeba celý omotat folií. Adresát ať si při převzetí prohlídne, jestli není promáčklej tlumič. Občas na to hodí něco jinýho a je tam pak prolis jak sviňa.
PPL uplně v pohodě. Nemusíš mít nic, ale musíš jim to dovézt na zakladnu. Obalit bublinkou (OBI, Hornabch atd..) posilal jsem parkrát velkej dlouhéj výfuk na BMW - pěkně těžkej.
Cena Praha - Brno 150,- Kč
No když jsem posílal kola přes DPD tak si pro to to přijeli do firmy. žádná smlouva nic. Jen mě první den nedali do systému tak jsem je dořval a druhý den přijeli. a PPL mi fungovala podobně. poslání 60 kg někde pod přerov z hradce králové na dobírku cca 480 Kč. než se s tím tahat na počtu..
ReproBoy: jo je ;)
Našel jsem další v České Třebové tak si tam asi zajedu vlakem...