Navštíveno 657x

05.06.2007, 10:59 |
Francouz | Upraveno: 2007-06-05 11:04:26
Už se to tu několikrát řešilo ale přece jen...chci new TV, nevím jestli plazmu či LCD a mám z každé kategorie jednoho favorita. Tak kterou ?
[ Link ] [ Link ]

05.06.2007, 11:23 |
bawor Jednak sem zastánce spíš plazmy a zadruhé se samsungem mám špatný zkušenosti takže jednoznačně plazmu.
Sakriš samá plazma :o) ! Ještě jedno LCD
[ Link ]
Takže Panasonic TH-37PX70E nebo Samsung PS42Q97HD ?
:-)
[ Link ] já se rozhoduji mezi 42PX7E - 42PS96HD :-))
Panasonic zvítězí !
Francouz: Tak to rozhodně toho Samsunga, protože ten má 3 HDMI vstupy, budeš mít větší úhlopříčku a kvalitnější obraz. Tahle řada se jim fakt povedla. Pokud sleduješ TV z 3+ mertu, tak jdi to 106cm.
no nevim plazma ma sice lepsi obraz ale neni multi medialni
takze zadne PS nebo tak
a nesmys nechat dlouho jen jeden obraz treba kdyz usnes u TV tak se ti muze stat ze ho tam budes mit na furt vypalene
Ja bych sel do LCD ty novjesi uz jsou super a pri rychlem pohybu na obrazovce uz nejsou zadne stin
LOL, opět pořád dokola obehraná písnička. Pokud nebudeš na PS hrát strategie s pevnou grafikou, tak nevím proč by PS nešel připojit? a nechápu co se stane s plazmou, když usnu u pořadu v TV?
ještě dotaz .. proč maj všechny 100Hz NE , akorát PX70E má 100Hz ANO
u plazmy to hraje také nějakou roli ?
a ještě co je to PAT ?
dík
PAT je picture and text, takže na půlce obraz a na druhé teletext.
Kde jsi to vyčetl?
když si dám na www.kasa.cz porovnání produktů
Panasonic 42PX7E
Panasonic 42PX70E
Samsung 42C96HD
Samsung 42C97HD
Ozzy: byl jsem vždycky na Panasonic ale poslední dobou se mi Samsung začíná velice zamlouvat !!!
přesně jak jsem psal já .. ale potřeboval bych je mít postavené vedle sebe abych viděl případný rozdíl ..
videls tu prezentaci na
[ Link ] ? mazec ..
Jo prezentačka vypadá good ;o) !!!
Ozzy:Nevím kde to vzali, protože tady nic není:
[ Link ] a pokud jde o obnovovací frekvenci, tak tu výrobci málokdy uvádí a snad jen Pioneer umožňuje přepnutí mezi 75 a 100Hz a rozdíl v tom byl nepatrný. Jakou používají Panasonic a nebo Samsung fakt nevím, tohle jsem nikdy nezkoumal, zajímal mě vždy obraz na mnou zkalibrované TV.
Tuner jak myslis ja plazmu mel a mel jsem vypalene fleky
ted mam klasickou 32" a jsem spokojen
a dalsi bude urcite LCD
Tos mel plazmu za krale klacka ne? Nerikam, ze to i dnes vicemene teoreticky nehrozi, a to snad jen u loga TV stanice, ale i to se meni a neni tam porad. A i vyrobci delaj vse pro to, aby tenhle neduh, dnes uz pomalu mytus, potlacili. Nez se ti u dnesnich panelu xx generace vypali cokoliv nevratne do "stinitka" tak to u budes mit pomalu vnoucata...
Nehlede na moralnim zastaravani vseho a za 5 let budes premesjlet o uplne necim jinym.
Kleneex: Co jsi měl za plazmu? a v jakém roce a co se na ní vevratně vypálilo? Co takové plazmy, které běží v datartu na jednom programu celý den, to v tom případě kdyždý kdo jí tam koupí, tak tam má nějaké logo?
Mimochodem vypalování je patrné i u CRT celkem dost a u LCD, kde je to neznatelné a až po hooodně dlouhé době. To je snad jediná výhoda LCD, ale já si TV kupuji na bohyblivý obraz co se pořád mění a tam jednoznačně vede plazma.
Tak mi to nedalo a zajel jsem do Datartu .. povídám , že mě zajímá rozdíl Panasonic PX7E a Samsung C96HD , manika to zjevně zaujalo, byl fakt ochotnej a plnej elánu, povídal, že už to předváděl včera pánovi a jal se testovat, přitah notase na tom to prý poznáme lépe a to byste nechápali ten rozdíl, ty ikony na Samsungu jak jsou rozblitý, kdežto Panasonic fakt super, povídal, že pokud uvažuji mezi těmito dvěma tak to není o čem a radši si ty 4tis. přidat na Panasonic,
pravda byl to ten dražší model PX70E ale to je ten samý pouze má PC vstup a PIP snad navíc, jinak obrazová kvalita bude stejná ..
pokud prý Samsunga tak LCD ale pokud Plazma tak VIERA !
A jeste k ni dostanes baleni Palmexu s figurkou esesacka zdarma!
VIERA do kazde rodiny!

05.06.2007, 18:27 |
Crimson | Upraveno: 2007-06-05 18:29:18
Tappajo dyt ty už nám v tý Guatemale dočista zblbneš ... :-)))
Hele nesmím dělat reklamu ale já zásadně nakupuju u odborníků a Alda o žádné figurce esesáčka nemluvil ... ;-)
Ozzy: A neměl ten Samsung jiný rozlišení než mu lezlo z VGA? Proč by to mělo být rozbitý?
nevím zda to měl rozbitý .. dost možná :-))) ale rozblitý určitě !
a tak nějaký rozdíl tam byl .. někdo by nad tím asi máv rukou .
Ozzy: Nechápu proč TV, která je určená na pohyblivý obraz testuje na PC :o))) Na to existujou testovací DVD a tam se teprve projeví, která plazma umí a která ne. U noťasu mohl mít problém s rozlišením jak píše RedBaron, jinak to nechápu.

06.06.2007, 13:50 |
empiK (M)
a ses tam, kde si byl .-)
nejsem .. VIERA už je rezervovaná