Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zkušenosti s ANTIRADAREM???

o Navštíveno 335x o
o 15.06.2007, 23:25 | STITCH
Jak jsem si tet pořídil nové autí,tak mi v něm majitel nechal Antiradar.
Je to značka Beltronics VECTOR LR Remote Model 975R.
Má s tímto modelem někdo nejakou zkušenost?? Funguje to vůbec?? Bylo mi řečeno,že je hodně v pohodě. A můžu s ním i do Rakouska a celkově do EU? Na netu je napsané,že je v EU povolený!?
Díky za info!

o 15.06.2007, 23:45 | tappaja
No, 975 je pevna sada. Funguje super. Nechal ti tam peknej bonus, stoji kolem 20.
U nas jsou zakonem zakazany jen aktivni rusicky, tohle maka na pasivnim prijmu, nic to nerusi a ani neovlivnuje. Muzou mit akorat kecy, protoze je to pevne namontovany, tudiz by to melo mit atest, coz logicky nema.
V A nebo D te rovnou zastrelej, kdyz te s tim chytnou a budes to mit zapnuty a nejak by to odhalili. Ale funguje to i tam.
o 15.06.2007, 23:53 | STITCH
No prave z tech rakusaku mam obavy! Asi tak pred 7lety me vychytali s radarem co jsem si dovezl ze statu a to jsem ho mel v supliku a nebyl ani zaply.Sebrali mi ho a jeste byla pokuta!
Tenhle je namontovany na zpetnem zrcatku a vzadu pod brzdovym svetlem.Pristi tyden mi tam bude davat Miloš černé fólie,takze to nebude videt!Ale borec rikal,ze s tim byl uz trikrat v Rajchu a ze mu to sondovali,nadavali,ale nic vic nemohli udelat! Pry se da vyjet z netu nejaky papir od vyrobce a je tam pry nejaky odkaz na jejich pravni oddeleni,ze je to proste povoleny pro celou EU?Budu to muset poradne nastudovat at me tam nechteji popravit!:-)))
o 16.06.2007, 00:09 | tappaja
No prave, oni to maji osetreny tak, ze je to proste zakazany to mit v drzeni. Tak proto i za ten vypnutej radar ta pokuta, ale je mozny, ze se neco zmenilo. Pohledal bych na jejich domovskejch strankach, jestli tam neco nebude. A pokud vim, tak by tenhle model mel mit cidla prave nekde v narazniku, za mrizkou nebo tak. To z nej dela prave nejcitlivejsi stroj...
o 16.06.2007, 00:12 | tappaja
Koukni sem, jestli tam neco nenajdes
[ Link ]
o 16.06.2007, 00:32 | STITCH
Oki! Diky moc-budu patrat!:-)
o 16.06.2007, 21:37 | KFL
Mam pocit, ze pevna sada je u nas taky zakazana ... ale jistej si nejsem.
o 17.06.2007, 00:51 | tappaja
No je zakazana prave jen z duvodu absence toho atestu. Jako cokoliv co si namontujes do auta, by melo mit atest. A to je prave ten atest i na folie. Se zatmavenim to nema nic spolecnyho. To byla jen takova mala odbocka:o)
o 17.06.2007, 13:37 | STITCH
Kuwa! Tak potrebuju nekde sehnat atest!:-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4055 sekund.