Navštíveno 667x

Prosím o radu, dočetl jsem se že na moje auto neni problém nechat zapsat Alu 16" do velkého TP, proto se raději ptám co je k tomu zapotřebí, stačí to odnést na DI a nechat zapsat nebo to musí projít nějakou kontrolou???
Kontrolou nee,jen musis mit od prodejce doklad ze dany kola sou pro dane vozidlo schvaleny - jen si nemuzu vzpomenout jak se tomu dokladu rika
Pepíno_Honda:
moc díky, nicméně musim si to přečíst ještě aspoň 2krát, páč z toho nechápu co mám sehnat a kam zajet :-D
Tak teď jsem zjistil, že jediný papíry co k těm kolům mám je nějaké prohlášení německého institutu že tyhle kola, konkrétně 2055516 jsou schválený jako vhodný pro toto auto, nic víc k tomu nemám, to mi asi moc nepomůže co??
to ne no, musíš mít typový list od prodejce, do toho ti dá razítko technik typu "K" že je vše tak jak má být a pak s tim na DI a hotovo
v praxi je to trošku složitější, že Pepino :D
má pravdu předseda :D
proto jsem mu poslal celý ten odkaz....
jo, Pepino, nechybělo ti na tom autě něco? :D
nějak to "upadlo" k lakýrovi včetně obou podspojlerů ;-)
hmm, to "zamrzí" :)) taky jsem zrovna dával auto k doktorovi, ale už ho mám zase zpět

18.07.2007, 22:16 |
paia 18/07/2007 15:43 Šlaušek: v praxi je to presne, jak pises, prakticky vyzkouseno, pred 14 dny jsem nechal zapisovat 18-tky...
typový list mám, TUV certifikáty taky, a ty vocasové na STK ještě chtěj překlad těch TUV certifikátů, ale mám momentálně auto kompletně odstrojený takže to zkusím znova až po laku, popř. zajedu jinam na STK kde jim bude stačit jen typový list ..
paia: taky to mám zasebou..
Petura: typový list vydaný českým dovozcem - prodejcem ?
typový list mám od alcaru (razítko a podpis), razítko i podpis projdece a už je mi zbývá razítko a podpist technika (K) z STK
na tom listu mám v ČJ vypsaný typ vozu, typ a rozměr kol + asi 3 rozměry doporučených pneumatik a tohle všechno jim bylo málo ... :-(

19.07.2007, 17:58 |
paia Petura: tak to bych je umlatil sbirkou zakonu...