Navštíveno 3003x

mate nekdo zkusenosti s touhle dopravou na Slovensko :))).. Vlakem jsem nejel asi 15 let, tak bych rad vedel jestli se to zmenilo, cistota atd.. :))..
autem jezdim kazdej den, tak chci zkusit neco jinyho :).

24.07.2007, 21:04 |
Pakik Kolega z práce takhle jezdí na slovač ale myslím že říkal že se mu to takhle finančně vyplatí až když jedou min. ve třech. Jinak prej super. vyspíš se v pohodě a ráno seš na místě.
nadávno to tady někdo řešil ... se mnou :-))
Kamos jel.. ale vezl motorku a prej uplne v pohode.. Odjizdel na vecer a rano kolem 7-8 tam byl nebo tak neco.. ma to tusim tri vagony pro auta a jede to nonstop.
no financne to vyjde o trosku draz nez autem (octavie TDi).. ale v aute jsem porad tak jsem si rikal ze bych to zkusil :).
koukam ze zkusenosti dobry, tak do toho pudu :)
diky :))

26.07.2007, 03:37 |
cira Uz jsem byl 2x az do Kosic a pohoda.
autovlak je v pohode. sice je to papundeklovy bydleni, skace to, houpe to, je to hlucny a nechtej kupe vedle hajzliku (kupe 1 myslim). kupe jsou po trech. auta se nakladaj uplne v pohode a zpozdeni 0.
muzu jedine doporucit.

26.07.2007, 13:10 |
Syrup Jel jsem presne tuhle trasu minulej rok v zime a pohoda. Akorat v tom vlaku jsem nejak nemohl spat, protoze od ceskych hranic maji nejaky divny koleje, tak to dela porad tdm tdm ... :-) Ale jako pohoda, pak akorat vyparkujes karu a jedes :-)
no tak jsem byl na hlavaku pro listky.. vyplnuje se ten formular, pani u okynka mela jen jednu propisku takze jsem musel zpet do auta abych mel cim psat .. :o))
tak jsem to vyplnil, podle sirky auta odhadnul sirku strechy :)).. pani to cely prepsala do PC a pak mi rekla ze je plno :( .. tak jsem zkusil dalsi den, to bylo volno, ale jen pro jednu kategorii a moje oktavka ji presahla na delku o 10 cm .. pani nevedela jestli to vadi nebo ne. Tak jsem rek ze se urcite vejdu, ona ok .. pak mi rekla ze zpet je to taky plny a to i o dva dny dyl :(..
takze ted o dovolenych je to skoro vyprodany... info po telefonu nedavaj..
tak jsem to chtel zkusit a takhle budu zase sedet celej den za volantem :((
taky bych jel.....a klidně i Praha -Split,ale když voni nakládaj jen auta do 150cm výšky :((