Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Škoda Felicia ŘJ

o Navštíveno 252x o
o 10.08.2007, 14:11 | MajSoft
Nazdarek, prosím nemá někdo na vyzkoušení ŘJ na felicii r.v.94 1.3 jednobod, 50kw. ???? nebo nekdo z prahy jestli by mohl přečíst z řídící jednotky zda je vše v pořádku. problém je že v otáčkách do 3000ot škube motor a občas zhasne, nad 3000ot je vse ok. nejvíce to dělá při vedrech. bylo to v 3 servisech ale zavada je porad. díky moc

o 10.08.2007, 15:05 | Unihero
zkus vyměnit lambdasondu, mě to dělalo taky na 205 gti, nejdříve škubání, občas mi to právě chcíplo a jak jsem se dostal kolen 3000-4000 ot/min tak ok a jelo to jak má, vyměnili jsme lambdasondu a bylo vše oki.

jinak řj by ti měla zjistit co tam je za závadu, já nikam nemusel napíchl jsem si to sám doma, gti má koncovku na kterou se napíchneš a podle tabulek zjistíš co to je

zkus to jen ji vyměnit a když ne tak nevím, ale myslím si že je to ta lambda
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.34 sekund.