Navštíveno 1574x

Našel jsem je na bestway, ale zřejmě už je nemají, nevíte kde by se dali ještě sehnat??? moc díky... je to na Opel vectra B 96-99

13.08.2007, 11:52 |
Poky2 Našel sem je zaím 2x ale bylo to na VB rv.99-01...
Určitě to bylo na rv.96-99???
Poky2, mrazik:
Díky Vám oběma, nakonec mi volaly z Bestway že tam jedny poslední našli takže už se zabalujou :-))
Ještě jednou díky...
Hmmmm, takže mám velikýho bobka, nemají nic, nechápu jak někdo může slíbit že to pošle a pak řekne že to nemá :-( Kdyby jste někdo věděl kde je sehnat, tak budu vděčnej, sem ochotnej nálezci uhradit 10% z ceny světel, což myslím smrtelně vážně!!!!!!
Pozor další změna, moje paličatost mi to nedovolí, jsem ochoten dát 1000Kč tomu kdo mi najde odkaz na prodejce či dovozce těchto světel.... pokud opravdu přijdou tak dávám své slovo že peníze dostane.....!!!!!!
Takže kdyžtak sem na forum nebo Lukas.KIKI@seznam.cz nebo 737 157 517 nebo 774 743 291
moc díky všem :-)
tady je máš :) jen se musí nechat poslat z Brazílie
[ Link ]
tady na sportovních autodoplnkach CZ
[ Link ]
Hledání pokračuje.... tyhle jsou na rok 99 a vejš, já scháním rok 96 a s tmavým překrytím :-))

17.08.2007, 08:53 |
koren
koren:
díky, ale pořád to neni to co hledám :-(

17.08.2007, 10:23 |
JR Only_One ti sem hodil hned nekolik linku na tyhle svetla, tak nevim co jeste resis. Jen ti dam radu, ze na ituning.cz bych moc nekupoval :-)
no jak psal Lukas ty co sem nasel ja tak ty jsou opravdu jine.. na ten rok 99 vejs..
BOhuzel estli ty puvodní jsou od Martina Kopáčka.. tak ten sem vozí samé raritky v podaní třeba 50 vyrobených kusů a dost..
Only_One:
Kdo je Martin Kopáček??? umeju mu auto jestli mi je sežene :-))))

18.08.2007, 10:51 |
peet no, jelikoz je na te uvodni fotce "vodotisk" KOPACEK, tak to sou urcite od neho...
2lukasKIKI: jaky je rozdil v r.v. 96 nebo 99? myslim ze na sedan i hatchback jsou stejny,akorat na combi jsou jiny.aspon si to myslim.
a uz si je sehnal?
w4tch1:
jojo sehnal sem je, a rozdíl tam je, na rok 96-99 jsou celý hladký a na rok 99 a vejš mají takovej zlom nahoře, stejně jako na kufru :-)
no objevil jsem je na www.f2tuning.cz a je tam 99-01...?to cje divny....
2lukas. mas pravdu.zrovna na to koukam...jsou fakt umelci ty z nemecka :-) ja mam veA a mam tam podobny jak mas ty. jeste ze mi tam pasovali.mam hatchbacka a taky sem mel obavy aby to nebylo treba jen na sedana.