Navštíveno 327x

potřebuju nutně zachránit data, rozděloval jsem disk pomocí partition magicu, který mám upravený aby fungoval pod dosem (vybraná část exe souborů z instalovanýho programu a spouštím to pod DOSem ze spouštěcího CD WIN98), ale během rozdělování se to kouslo (20GB disk, 11GB obsazeno, 7GB volno - rozdělení mělo být těch 11-7gb),
restartoval jsem komp, ale ten už nenaběh, dal jsem disk do druhé mašiny jako slave, proběhl scandisk (WIN XP), disk se zobrazí vykazuje obsazenost 11GB a volné místo 7GB, ale je chci dostat do Document a Setings, tak přístup je odepřen a velikost adresáře je 0. Potřebuju poradit jak se tam dostat, jak obnovit data?
díky moc za každou radu

16.08.2007, 12:12 |
KaZaN tak to si udelal tu nejvetsi chujovinu co si mohl udelat, pustit na to jiny wokna a jeste k tomu checkdisk kua chlape.
hledej getdataback soft nebo tak neco..pripande nekoho z okoli kdo tomu rozumi apomuze Ti, neni to ztraceny, ale ztraty jsi zvysil tim co si udelal potom
jj KaZaN ma recht... v tomto pripadku je CHKDSK uplne na picu a rozesere to jeste vic nez hodne...
getdataback je vpohode, easy recovery a podobne snad pomohou...
nj nic chytřejšího mě nenapadlo, než to dát do druhý mašiny, když se původní systém nerozeběhnul a padalo to do modrých oken :o/ ale zapátral jsem v CHIPu a našel progámek discrecovery V4, našel klíč aby byl plně funkčí a myslim že to (když né všechno) tak většinu obnovilo, jediná vada na kráse je ta že všechny soubory jsou přejmenovaný na recovery a pořadový číslo, takže bude trošku pakárna to roztřídit, ale aspoň to naházelo do adresářů podle přípon ...
ještě zkusím ten getdataback a uvidím ... díky

16.08.2007, 13:05 |
clown muzes zkusit ontrack data recovery, tahal jsem s nim i data po smazani a prevodu oddilu na jinej filesystem ..
tak ten get data back je super ! mám to všechno v původním stavu
díky moc za záchranu mého života :o))))

16.08.2007, 14:54 |
KaZaN (o; co se mne týče NZ (o:

16.08.2007, 14:55 |
KaZaN ...jo jen tak mezi řečí, už Ti někdo říkal, že před kritickejma operacema se mají zálohovat data (o: ? Nemlvuě o tom, že PQ Magic varuje taky (((o:
:o) jsem poučen ... (ale nevim na jak dlouho)