Navštíveno 2843x

[ Link ] Na tuningovém srazu na bývalém vojenském letišti u Mimoně přejel opilý osmnáctiletý šofér v golfu jednoho z návštěvníků akce. Zraněný je v kritickém stavu v nemocnici. Přihlížející lidé po incidentu volkswagen zdemolovali. Policie ještě dnes viníka obviní z ublížení na zdraví.
kreten, co na to vic rict :o(((((
ale tohle je masakr :o)

25.08.2007, 09:56 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2007-08-25 09:57:36
tohle auto je tuším už starší, ale asi dal lepší motor a tak přidal dragster kolečka :-)))))))))))
.... Několikrát ho převrátili, rozebrali si i některé tuningové díly. Zastavili je až policisté s přivolanou posilou. - Taky hukot :-))))))))
prihlizejici meli radsi zdemolovat ksicht tomu co ridil toho golfa... !!! smejd jeden
nebyl to Polák??? nedivil bych se...
byl to mladej kluk z Cesky Lipy, ten golf byla obycejna vrana, ktera na podobnym srazu nemela co delat.
Presne typ krypla, kterej si prijede na sraz, da si par piv, a je z nej nejvetsi borec a tezkej frajer, sedne za volant a udela pruser.
Lital tam bez svetel....
Prijde mi ze je smutny kdyz kvuli lidem jako je on, se zvysuje pravdepodobnost ze se tenhle sraz stane poslednim, jako by poradatele uz tak nemeli dost problemu.
Co si pamatuju, tohle jsou 12. valky.
Na zadnem z predchozich srazu se nic podobneho nestalo.
kdyz ma vzadu CZ tak to asi neni polák :-)

25.08.2007, 11:04 |
sekec Fakt kreten takovy zabit je malo!!!!!!!
pak se nemaj lidi dívat na tunery skrz prsty, když pořád slyšej, jenom jakej další průser udělali :((. Doufám, že ho zavřou až zčerná...

25.08.2007, 11:24 |
empiK (M)
neprodavat chlast a dovezenej zabavovat

25.08.2007, 11:27 |
empiK (M)
zranenej podle CRo 1 zemrel
včera cestou z práce (Mělník - Štětí) sem potka partičku "tunerů", který nasávali už v autě v koloně před Liběchovem.... fakt nechápu, když chlastám - neřídim, ale to by si o sobě některý hovada nesměli myslet, že jsou mistři světa.....
924: Tohle sem taky viděl, byl sem v práci a najednou projela šáde 120 a řidiš tam do sebe klidně klopil lahváče pivko. Tak jsme je zastavili a oni to cyklisti, jeli z nějakého závodu a pili nealkoholické pivo :-)))) sme docela čuměli :-)
Heghtower: to je v poho, jenže tyhle se do sebe lili ferneta :(
třeba tam měli jen čajík :-))))))))))))))))))))
třeba :)))) ale na to jak byly hlučný (hlasitější než jejich vejfucky) bych pochyboval, ale co naděláme, i tací jsou mezi námi.....

25.08.2007, 11:56 |
TROY :o((( zkurvenec debilní - mělo by se začnou co je fakt tuning a co je šrot a šrot at táhne na trávu a dělat kontroly jak v USA na srazech - žádnej chlast a je to
jako empiK. zakazat chlast..., nejhorsi je to ze ten zmrd zas dostane nejakej smesnej trest nebo pokutu a priste to udela zas protoze psali ze mu nemuzou sebrat ridicak protoze to nebylo na verejny komunikaci...
omlouvám se Polákům a doufám, že klučina si na dalších xx let nesedne za volant a bude mu tato politováníhodná událost pořád před očima, páč zabít člověka, ještě takhle je na zabití...být to v muslimských zemích, tak by ho ukamenovali...

25.08.2007, 12:32 |
Tony (M)
Je pravde, ze to nebylo na verejny komunikaci, takze co se tyka ridicaku, tak mu ho asi nechaj. Ale prakticky nekoho zabil, takze by (podle meho nazoru) mel byt obvinem ze zabiti z nedbalosti. A pokud by mel z tohoto incidentu vyvaznout se smesnym trestem, tak naše legislativa je na piču a zákonodarci piče.
PS: sorry za ty sproste slova, ale to se neda slusne napsat.
to je strasny, pro takovyhle lidi by se melo zavest pravidlo jak rika Dave1984 postavit nekam do kouta a ukamenovat nic jinyho na to asi nepomuze...
Mimon mam rad a jezdim tam taky rad ale zacina me to kvuli takovejm lidem odrazovat :o((( jeste ze mi to tenhle rok nevyslo kvuli zkouskam jinak bych z toho mel asi dost dlouho trauma:o)))
a nevite nekdo kdo byl ta obet?
uvidime kolik dostane... ale kdyz v tom nasem debilnim state se dava vetsi trest za kradez nez vrazdu tak myslim ze moc ne.... kazdopadne melo by se to nejak resit... to je furt neco minule zas nejakej magor najel do lidi u obcerstveni... jestli si dobre pamatuju...
to golfista hanz: nj jenze my s tim asi nic moc nenadelame pokud se na nej nevrhnem jako ty lidi na jeho auto...myslim si ze dostane par let a v pulce ho pustej na podminku a bude pachat takovyhle veci dal.je to smutny ale ceska legislativa je na ho*no :o((((
Jako Empik, bohužel pro našince zábava bez chlastu neexistuje, je to i o mentalitě těch "tunerů"
to nocarret :a co takhle zabavovat klicky od aut?:o))
pravda my asi ne ale poradatele by meli neco vymyslet.... zakazat chlast to asi nevyresi nejakej dement se zhuli a je to to sami jako kdyz se vozere...
to golfista hanz: ono by se melo na noc uplne zakazat jezdit autama a pres den nechat tu 30, treba by to trosku pomohlo ono jak jsem nekde cetl, tak zacali poradatele pouzivat paintbolky, ale to si taky myslim ze je k nicemu protoze nez ho zastavjej tak uz muze bejt prusvih:o/
to asi taky není sranda mladej tam byl včera večer a měl číslo 9xxx to nejde uhlídat

25.08.2007, 13:29 |
clown proto na takovy akce uz nejezdim ..
bohuzel si takovou povest ty lidi delaji i bezne ve vsedni den ..
cerna kokta xA9 0900 ve uzke vesnici, kde je 40 .. nikam nevidis, dve auta pred nim jedoucich 45 .. on zacne predjizdet .. , v dobe, kdy tu chodi deti ze skoly, baby z nakupu .. zacne predjizdet zpusobem, ze zacne nejdriv troubit ..
xindl nas predjede a dojede o 50m pred nami jedouci autobus .., samozrejme, ze je tu slusny provoz, takze si nepomohl .., o 3km dal jej ja dojizdim normalni rychlosti .. , on jak debil hamtne na brzdu v krizovatce a pak bez blinkru odboci .. fakt se nedivim, ze lidi maj tuneru dost
nejdriv by se meli naucit jezdit .. , pak by jim meli tatinkove kupovat auta
to clown: to mas sice pravdu ale todleto je spsis ta horsi cast tuneru, je jich spousta a sposutu jich neni takovejch s prominutim "prasat" ze predjizdej v nebezpecnych usecich ale je problem v to ze nikdo o tech hodnejch a ohleduplnejch nemluvi protoze to kazdej bere za samozrejmost ale o tech neohleduplnejch mluvi kazdej.
a stim ze by se nejdriv meli naucit jezdit s tim souhlasim to je fakt;o)

25.08.2007, 13:40 |
Corry chcípák jeden... kvůli takovejm to půjde do sraček....

25.08.2007, 17:23 |
clown Corry ..
kvuli takovejm uz to snad do sracek u nas slo .. pozice tuneru je snad dnes ve spolecnosti na tom hur nez skupina neofasistu ..
kohopak to tam mame :O))

clown: tak tos přesně vystihnul....

25.08.2007, 19:18 |
TROY clown
bohužel dneska každej mladej debil má papíry,tatínek zakoupí auto a je to v prdeli :(. Tuhle mě nějakej debil srazil na přechodu v oktávce - šel jsem na zelenou po přechodu. Debil na mě ještě troubil.................
Jako troy..
co chcete od 18ti leteho machyrka... no komment...

25.08.2007, 20:19 |
TROY BTW aby to nebylo málo tak mladá psala,že při cestě do práce potkala u silnice válet se dva motorkáře pod černym pytlem ...
ted jsem se tam odtut vratil a srazili tak kluka co jezdil na minibajce..(sorry nevim jak se to pise..) bylo to osklivy celej zafixovanej a nejak se spatne hybal.... podrobnosti nevim projizdel jsem kolem... ale na tech motorkach tam jezdili jak hovada a porad sem a tam...
njn, přejetej mrtvej ted zase čtu srazenej minibajkář to fakt de do kytek.......... je fakt že se to tam takovejhlema namyšlenejma a vožralejma debilama jenom hemží, fakt se za chvílu začnu bát tam jezdit .......
jinak jako clown,:(
Taky jsem se právě vrátila...Tomu mladíkovi urvat koule....a jinak ty minibikeři si za to můžou sami....ohrožujou tam lidi mnohem víc než auta.....a ještě to řve jak kráva...člověk v šest usne, páč konečně se přestane smát soused z vedlejšího stanu a v půl sedmý tam prosviští todleto...
hodim jenom svuj nazor - moc se mi "libi", jak je v takovem topicu kazdy svaty :) Ten co za to muze, je debil, magor, machr.... vsechno jde do kytek.... Ten clovek udelal chybu, otazka je, jestli by se to stalo i kdyby byl strizlivy? Neomluvitelne je to, ze sedl za volant, kdyz pil. Udelat to kazdopadne nechtel ( podotykam, ze ho neznam, jenom tady sem tam neco prectu, ani sem moc nepisu ), myslim si, ze riziko takove nehody stoupa na srazu, kde predpokladaji 40 000 lidi o X stovek procent. No ale tohle vsechno pisu kvuli tomu, jak se necha moc lidi strhnout k nejakemu hromadnemu nazoru v konkretnim topicu. Asi to tak beru, protoze mam za sebou taky nehodu, kterou jsem zavinil ja. Jel jsem v dedine necelych 80 do leve pres horizont a jak jsem vyjel na vrchol, tak prede mnou najednou auto pres to vsechno, ze jsem vnitrkem te zatacky pod cestou cumel, jestli tam neco nejede. Proste jsem ho nevidel, ale i tak se to stalo proto, ze jsem jel rychle, takze v zadnem pripade se nebudu omlouvat. Nikomu se nic nestalo, jenom jsme se o sebe trochu podreli levyma bokama. Takze jsem taky udelal chybu, ale nemyslim si, za bych by¨l kvuli tomu spatny a zavrzenihodny clovek. A dalsi priklad chyby, aby to, co tu chci vlastne rict davalo smysl, je to, ze nekdo dela chybu, ale nic se nestane, tak to nikomu nevadi a klidne to toleruji. Priklad - Marauder psal tusim o tom, jak se s nekym svezl v corvette a mel z toho i video a nekolik lidi i napsalo, at video hodi na forum. Taky jsem se na neho podival a co si tak pamatuju, myslim, ze rychlost byla vetsi, nez povolena.... a Marauder tam tusim sam psal, ze nekde se "nedalo jet rychleji, protoze uz tam bylo moc aut" ( neni to citace, prosim Maraudera at to nebere osobne, jestli se pamatuju, tak myslim ani neridil, jen tocil, to uz ted nevim. Pisu tro jenom jako proklad chyby, kdy se nestalo vubec nic.... podobnych chyb by se na foru asi dalo najit hodne, akorat jsem si vzpomnel zrovna na tuhle ) Takze taky chyba, ale s vubec zadnym nasledkem. A asi v tom topicu nikdo nepsal, ze je Marauder ( nebo ten co ridil ) machr a debil... a ze kdyz takhle budou jezdit vsichni, tak pujde vsechno do kytek..... Takze pro vsechny soudce nad mym prispevkem - prvni chyba mela fatalni nasledky a ze vsech jsou najednou priklady vzoru a vsude se o tom pise, moje chyba skoncila nejakou hmotnou skodou( mimochodem jsem rad, ze se mi to stalo, jsem vyleceny z kravin, neblbnu a mozna mi to do budoucna zachranilo zivot a tvrdim, ze to chce zazit, aby si to clovek uvedomil) , nepil jsem, takze nic moc a par lidi si otom dva dny povykladalo v praci, treti chyba uplne bez nasledku a jako mavnutim proutku se nad ni nikdo nepozastavuje, nepohorsuje, nesoudi a klidne si spousta lidi jeste napise o video..... Podle me jsou veschny tri chyby uplne stejne, protoze se MOHLO stat to, co v prvnim pripade...... Proto me stve jak jsou v nekterych tematech pouze negativni nebo pozitivni prispevky a kazdy je lidsky a spravedlivy az za hrob a pak klikne o par radku niz a tam je tema podobne, jenom s trochou vice smuly nebo stesti a uz se nad tim nikdo nepozastavi a klidne si jeste napise treba o video...... Tot muj nazor
tak mi pripada ze mimon zacina nabirat obratky jako hradeckej sraz, kam zase pro zmenu jezdej delat bordel ozraly cizinci. asi jediny reseni je zakazat ten alkohol treba pak nebude tolik urazu a smrtelnejch zraneni :,o(
to nickname: jj neco na tom pravdy bude ale za prve prijde mi jako drzost kdyz toho chlapka srazil a jeste utekl to si myslim ze je chyba nejvetsi...za druhe mel v krvi 1.56 promile alkoholu tudiz mel dosti otupele smysly a dost spozdene reakce (treba by strizlivejsiho cloveka napadlo si aspon rozsviti:o))))tudiz by aspon ten chlapek ho videl a mohl uskocit i ty vystrazky by stacili) a jak tady pises o Marauderovi ze s nekym jezdil v corvete to si myslim ze je trosku z jineho soudku jasne mohlo se stat neco zlyho ale urcite se takhle neprohaneli mezi lidma!!!

26.08.2007, 00:00 |
Tony (M)
nickname: tvuj prispevek je sice pekny, ale rekl bych ze je tak trochu OT. Pokud nekdo sedne za volant nachcany, tak ho neomlouva vubec nic. A jeste jedna vec me napadla, ten krypl tam urcite mel i nejake kamarady (malokdy nekdo jezdi na srazy sam) to mu ti jeho "rodoby kamaradi" nemohli sebrat klice, nebo mu v te jizde zabranit?
Mam kamose ktery kdyz se vypije, tak strasne rad jezdi autem, ale kdyz jsem s nim, tak mu vzdycky seberu klice a hotovo.
to Tony: jj to je pravda bud to nebyly kamosi a nebo ho dokonce k tomu vyhecovali aby za ten volant sedl ale tomu nerikam kamosi ani nevim jak takovy lidi nazvat:o(((
ten co to narval cca 2 roky v Planý do občerstvení už sedí...dostal něco kolem roku na tvrdo..je to kamarád a bohužel si to zasloužil..nachcanej jezdil furt..dokonce hned příští víkend po té nehodě..snad se v lapáku ponaučí..

26.08.2007, 00:25 |
Tony (M) | Upraveno: 2007-08-26 00:28:49
RE5PEKT: vzdyt pisu: "rádoby kamarádi"
maca123: uprime? myslim si ze neponauci. Pokud v tom byl chlast, tak jen tezko.

26.08.2007, 00:28 |
clown ja se na to koukam i z jineho pohledu .. ten mrtvy mel rodinu, deti .. bylo mu 49 .. zabije ho 18 letej srac ..
to Tony: sry mam nejaky privreny oci a blbe ctu :D holt jsem moc unavenej ale nemuzu jit jeste spat:o(

26.08.2007, 01:30 |
imax ach jo, tak tohle je fakt smula, neco podobneho se stalo na sraze v Trencine, tam dokonce jeden magor jezdil po trave medzi stanmi :(((
to nicname: omluvit se da vsechno, ale chlast za volantem ne!!! ... kdyby Mar napsal ze se s kamosem prohaneli nachcany v corvete, muzes se stavit, ze by je nikdo nezadal o video, ale ze by je poslali do prdele!!!!
Jako Buh vi co se taqm stalo. Byl sem od pátku a docela sem se divili organizaci. Jako na to, že tam bylo 10tis aut prostě smekám. Debilů a možností šlapat na to mezi lidma bylo fakt minimum. Já sem nepil, ale umim si představit, jak moc jednoduchý je tam nekoho prejet. Lidi tam skáčou pod kola sami. A o tech minibajcích ani nemluvim. Totálně mě tam srali. Jezdili na tom jak kreténi, nejsou na tom videt a jeste delaj neuveritelnej kraval a klickujou mezi kde čim.
minibiky jsou téma samo pro sebe - smrdí to, dělá to kravál a ty jelita jezdí mezi lidma jakoby nic a jestě aby se jim člověk vyhýbal. Ten kluk je vůl, co víc se dá o takovým mamlasovi říct. mě se letos líbilo to zpomalování těma pneumatikama, nebylo to jako na jaře, kdy se mezi nima dalo projíždět skoro rovně. myslím že by to mělo být na více místech po celým areálu. S tím zákazem alkoholu - každý svéprávný člověk si může vybrat jestli bude pít nebo ne, to že potom nějakej idiot nalitej jak kbelík sedne do svýho střepu a někoho sejme, je věc jiná. Když piju - neřídím, je smutný že někomu je to jedno. A když neví kdy má dost tak má přijet autobusem.
ja jsem po letosnim tynci taky rekl ze na ty srazy uz se nebudu jezdit snad ani divat vzdycky se najde nejakej co se chce predvest a i kdyz se nebojim o sebe ale spis o auto
tohle co se stalo je to smula kazdopadne nesouhlasim s Nickname mohlo se mu to stat i za strizliva to jo ale pohlizelo by se na to asi jinak ale pokud pil nemel vubec co delat v aute ¨
Ja mam takovy heslo: "nepiju alkohol protoze jsem linej chodit pesky "
a kdyz si nekdy dam tak si holt do toho nesednu a i kdybych chtel tak me tam nikdo nepusti protoze mi nekterej z mejch kamosu sebere klice a patri jim za to dik
dobrej pruser taky je ze si kamos nechal nastrikat astru GSI do flip flop laku a hned ho na technicky povazovali za tunera a prolezli mu snad kazdej sroubecek vsichni tunery zacinaj povazovat za svoloc kvuli tomu ze par tech hovad dela bordel
To co se stalo je dost smutný, ale lidi umírají více na silnicích jak na Tuning srazech atd..., Ať se podíváte kam se podíváte, všichni bojují za to, aby se tyto akce nekonaly a co je na tom smutné, že právě tyto neomluvytelné chyby přizpívají té druhé straně! Tunerům a jejich příznivcům to nepomůže ba naopak. Nedávno bylo ve zprávách, že celý areál po sovetské okupaci v Mimoni a okolí má dostat do patronátu nejaká Fa. z Liberce jen právě proto, aby se zde nekonaly tyto kace a vidíte zase někdo využil techto neomluvitelných chyb jen ve svůj prozpěch. To že poředatel umožní pohyb vozidel v areálu 30km /h je sice hezké, ale co já jsem viděl to byla hrůza, třicítkou tamjel tag možná 1 z 10 a to bůch ví jestli a to že tam jezdily kovbojové a střílely kuličky jak na divokém západě to byla jen zábava pro ně a neviděl jsem , že by někoho vykázly z prostoru. A největší děs byly ty idioti co tam jezili na těch minibicke v protisměru to byl v porádku?! Já za sebe si myslím ,že Mimoň je jedn z povedených srazů a byla by škoda díky těmto problémům abyt to byla poslední akce. Přeju všem krásný den a myslete na to , že chybama se člověk učí, ael nečekejte na tu svou chybu tu už podruhé v tom lepším případě neuděláte, ale skuste se poučit i z chyb těch druhých??!!

26.08.2007, 14:44 |
Kapka (M)
2 Machca: hele doufam že nemyslis takovou rozdelanou Astru s naraznikama v plnici..uřvanou a nejakym upadlým vyfukem?jesti jo a jestli je to tvuj kamos...tak mu vzkaž že až ho nekde chytim že mu dam pres držku..jeste mi bude jednou gumovat pod barakem v 1 hodinu rano a litat tady mezi panelakama stovkou...to je presne ten typ toho debila co se a tunera vydava...
to teda rozhodne ne ta astra co myslis ty ma udajne 200 koni :o)))
ta astra co myslim ja ma komplet hotovej flip flop a narazniky origo jen vpredu mel nejaky lizo a musel ho sundat protoze nezajel ani k sobe do garaze
Kapka : jinak k ty astre to ani nevim kdo to je a jednou mi malel taky zaparkoval do auta kdo vi jestli ma vubec ridicak v Lounech jezdej i taci co uz ho treba 5 let nemaj
Machča 26/08 13:09 - koukni na zacatek meho prispevku, je tam, ze neomluvitelne je to, ze pil.....
Tak taky nahodím názor stanovali jsme cca deset metrů od té nehody vubec jsem nic neslyšel všude puštěné aparaturky a najednou přiběhla přítelkyně že tam srazily člověka at tam jdu na pomoc že jí je zle když jsem tam doběhl a podíval se na toho chlápka tak se mi udělalo dost zle vypadal hodně špatně byl v bezvědomí a tělo měl všelijak pokroucené nikdo mu už dával umělé dýchání a hned dorazila ta záchranka celkem mě udivilo že pravá záchranka přijela za dost dlouhou dobu!! každopádně to byla podívaná pro spoustu lidí přítelkyně říkala že ten kluk co mu dávál první pomoc přiběhl a bez váhání mu dal umělé dýchání jsem rád že tam byl protože mu pomoci bylo opravdu jen pro lidi s lepším žaludkem a hlavně s pohotovým myšlením !!zrovna vedle toho mýsta byl záchod a v tu chvíly tam šla přítelkyně napadlo mě kdyby tam ležela ona a bylo mi hrozně celkem mi to skazilo náladu ale druhou noc už se jezdilo celkem slušně je smutné že až pozdě jinak super sraz !!
Nickname : vsak ja vim taky jsem o tom psal ve svem prvnim prispevku ze proste alkohol za volant nepatri a rozhodne jsem si nehral na svatouska jen jsem komstatoval ze mam duchaplne pratele co mi seberou klice kdyz me vyjimecne napadne nejaka takova hovadina
ja myslim ze to je neudrzitelny.
Spatny je ze to je ziskovy.
Takze reseni, ktery bych hledal ja asi nebude pro sandyho zajimavy, protoze by prisel o prachy.
Ja rikal davno, ze stredni draha ma byt jen pro tuning karky, ktere projdou nejakym sitem.
Z krajni plochy bych udelal veliky parkoviste pro ty votuzidla a seriovky, ktery na takovym sraze proste nemaji co delat.
Jenze je problem ze to jsou valky, ktery jsou brany jako sprintovaci sraz, takze kdejakej pica s pleckou ktera ma nejaky kone muze rict ze jede sprintovat a jsme tam kde jsme byli na zacatku.
Skoro kazdy valky se tam jedu podivat i vecer.
Rok od roku se mi zda organizace lepsi, promyslenejsi, a osazenstvo pocetnejsi. Nicmene je videt ze pokud se na takovyhle srazy budou dostavat pitomci jako byl tenhle nebo ten z 11. valek co zvalchoval ty lidi ve stanu, bude to proste velky stin a ostuda pro ostatni. A je smutny ze vsechna ta snaha a namaha prijde v nivec kvuli jednomu neukaznenymu klukovi s mokrym ridicakem.
Jinak souhlasim i s tema minibikama a motorkarema, kazdy druhy tam lital jako sileny, klickoval, akceleroval, nedbaje provozu aut ani lidi. Divim se ze se tam neco nestalo nekomu z tyhle sorty ucastniku.

26.08.2007, 21:08 |
Tony (M)
Mam jeden takovy dotaz: Videl uz nekdy nekdo, ze by neukazneneho ucastnika srazu nejaky poradatel vykazal z arealu?
jo, na valkach bezne, znacili paintballkou, a v nekterych pripadech vyvedli ucastnika za branu letiste....
co jsem slysel tak sem tam se zahazovaly klice apod.

26.08.2007, 21:25 |
Tony (M)
mozna kdyby to delali na vice (nejlepe na vsech) srazech, tak by se mohli prasata trochu sklidnit. Ja osobne jsem totiz jeste nezezil, ze by nekdy nekdo nekoho ze srazu vyhodil.
Ja to slysel jenom z radia a dostalo me, ze tomu kokotoj hrozi max 2 roky natvrdo
nevím zda by to pomohlo, dle mě ano kdyby se změnil věk a počet pořadatelů ono pár 15-20 letejch dětí je spíš k smíchu než k respektu, navíc z 90% nic nevědí a jsou tam jen do počtu .. nechci tím říct že by v tomhle případě se něco zmenilo každopádně aspoň by to na tyhle blbečky co tam dělaj bordel působilo, že jsou pod dohledem ....
Mare woe, tady byli ale i securitaci, najmuta agentura.
Ale proste..... bylo jich malo, resp. nebyli ve spravnou dobu na spravnym miste no... :O//
Nojo,tak bylo tam hrozně moc lidí,asi není v lidských silách všechno uhlídat...to by museli každýmu stát za zadkem a sledovat každej jeho krok...
Třeba to bude znít jako největší howadina, ale kdyby se tam objevily cajti s dejchačkama to by bylo "asi" jiné, ale ono "asi" když to je na soukromém place mimo komunikace, tak tam "asi" jejich pravomoce jsou krátké, ale jak říkám, kde je volant nesmí akohol :o)

27.08.2007, 00:54 |
Sisma No, asi takhle... Vše je o lidech. Byl jsem tam chlastal jsem, auto stálo celou dobu na svym místě. Tak by to mělo být... Zakázat alkohol je asi nesmysl, nikomu se to nepovede. Prostě když budu mít káru, na který je co ukázat, tak jí v klidu předvedu, všichni se rádi podivaj, pak to někam odstavim, zamknu a můžu se vylejt jak váza. Dokud to tak nebude, budou se podobný nehody stávat pořád. A minibajky? To je to samý. Zase je to o lidech. Jen ten hluk, to máte pravdu, to dělá pekelnej a jen tak to neutišíte. Ale už jste na takhle velkym sraze zažili ticho? :-) Minibajka mam, jezdil jsem tam na něm, ale... Pravděpodobně jako jedinej v helmě, mezi lidma dost pomalu a kvůli viditelnosti jsem ho osadil 12 LED, aby i navečer bylo vidět, že se někdo hejbe. (V Hradci jsem jezdil i v reflexní vestě. ) A když mi v pátek kolem čtvrt na deset řekl pořadatel, že to mam uklidit, tak jsem to bez keců zaparkoval a šel se bavit. Prostě nechci ze sebe dělat svatouška, ale když je někdo vylízanej, chlastá a má potřebu se předvádět, tak to ani jinak nemůže dopadnout, než takhle smutně...

27.08.2007, 10:00 |
Shr3k Možná to Sismu nepotěší, ale já bych osobně zakázal veškeré minibiky, motocykly, tříkolky i čtyřkolky (tak jak je to třeba v prostoru Tuning Cupu). Pouze to znepřehledňuje už tak složitou dopravní situaci. Však je to tuningový sraz, ne šanghajský bulvár ne?

27.08.2007, 10:50 |
Cenda Shr3k> ja používám motorku poměně často, buď se jedu podívat na hoďku, nebo na EMMA Event, žádnej tuningář nejsem. Nemám ambice se předvádět, dojedu v klidu, zaparkuju hned u stánku a odpo odjedu. Skoro pokaždý si ji tam i někdo vyfotí, když u toho jsem, v klidu pokecáme. Nevidím jedinej důvod, proč je globálně vylučovat.
no ja ho vidim.
myslim ze motorkarum by se taky nelibilo kdyby se jim tunaci motali mezi motorkama na srazech.
Navic tam kazdej druhej taha za plyn kde muze, lita po zadnim, o tom ze prilbu na hlave ma malokterej nemluve.

27.08.2007, 13:37 |
Cenda Honzo, ze tam nekdo jezdi jak debil = stejny zakrok, jako když tam jezdí debil v bile ksiltovce se starym BMW a hrabe, kde může. Nakopat do zadku a poslat domu postou.
Navic je rada upravenych motorek, i tam neco jako tuning existuje.
to co proved ten opilý mladík radši komentovat nebudu, je to prostě smutný ...
ale vůbec se mi nelíbil příjezd nebo teda spíš průjezd od vstupu na plochu, sice tam pobíhalo dost "dětí" v reflexních vestách nebo tričkách s nápisem pořadatel, ale nikomu nevadilo že mezi retardéry z gum lítali někteří jak bezmozci a to už vůbec nemluvím o tom, že bez problémů pouštěli auta do obou směrů, takže jsem si párkrát od proti jedoucího řidiče vyslechl co jsem za debila že jedu v protisměru, apod... nebyl jsem sám jeli jsme tam 4auta ....
minibajky bych taky zakázal, páč někteří by si opradu v danou chvíli zasloužili ránu klackem po palici za to co předváděj ....

27.08.2007, 16:49 |
Kesam Nerikam ze jsem tam nikdy pod vlivem nejel ale kdyz uz jedu tak jedu normalne a nedelam tam zadnej bordel jsem tam koukal kazdej curacek z obic 1,6 felinou tam hčrabe pokazde co se tpotrebuje posoupnout o 5 metru normalni curaci tam vubec nemaji ty seriovky poustet motorkari tam take nemaji co delat.

27.08.2007, 19:08 |
Tony (M)
no ja bych to videl takto:
Stejne jako je vyhrazeny prostor pro sprinty a gumovani, tak by mel byt vyhrazeny prostor i pro motorkare. Pokud chteji ukazat jak umi gumovat nebo jezdit po zadnim at pro tyto ukazky vyuziji vyhrazeny prostor. No a co se tyka tech minibajku, tak bych je zaradil do kategorie motorek resp. vsech jednostopych vozidel.
Je sice pravda, ze i oni budou muset ze sveho stanoviste prejet na uvedene plácky, ale to by meli pouze max. povolenou rychlosti.
A poradatele by se na dodrzovani predepsane rychlosti meli fakt zamerit a striktne jakekoliv prekroceni trestat vyhozenim z arealu.

27.08.2007, 20:42 |
Sisma Souhlas, že minibajky jsou problém, ale ne všichni jezděj jak hovada. Je to stejný jak s autama. Já ho používám k tomu, abych se dostal z jedný strany na druhou a měl šanci tak nějak zhruba vidět co kde stojí. Přeci jen projít celou plochu a to i několikrát je dost nemožný. Ale je fakt, že nevidim smysl v tom jezdit pořád dokola jak ucho. Když už si chce na tom pidimoto někdo zajezdit půl dne, tak by měla bejt zvlášť dráha jako je třeba gumplac, slalom atd. A bude to jen horší, protože při ceně okolo 3 tkč za mini jich bude pořád přibejvat. Ale určo bych nesrovnával motorkáře s minibajkerama. Je to dooost rozdíl. Oboje je nebezpečný, ale mini váží 20 kg, mašina 200, Mini udělá 40km/h za např 10 vteřin, mašina za jednu... Velký moto prostě přijet¨, odstavit a konec. I já se na ně rád podivám, když na tom někdo přijede, nevyhazoval bych ho, ale od Přibrami před několika lety, kdy pár metrů od nás šoupnul frajer mašinu do toho porsche, mam pevnej názor, že mašiny v pohybu na tuning srazy nepatří...

27.08.2007, 23:45 |
Rudi tomu říkám výsměch všem!!!
[ Link ] on může dostat i jen podmínku, pokud vyjádří lítost!!!!

27.08.2007, 23:53 |
Tony (M)
jak rikam, ceska legislativa je v píči.
Vyzva pro vrahy: Prijedte do Ceska!!! Budete se tu mit jak v raji!!!

28.08.2007, 08:29 |
Alda Rudi: zijes v CR, jeste sis nezvykl? Bejt zmrd, zlodej, vrah... je to jediny beztrestny.
jsem to rikal zmrd nic mu neudelaj a jeste mu urcite zaplatej za to ze mu lidi znicili ten jeho vrak... je to v Č.R. na hovno kluk co natoci nejaky zasrany simsny mu hrozi 5.mil a 5.let a tenhle smejd co zabije nevinnyho cloveka dostane podminku... a pristi rok tam pojede zas...
hele... mozna blbej dotaz, ale nemel by nekdo jeho fotku??? rad bych si dal pozor na srazech ( i kdyz bych rekl, ze z 99,9% bude ponauceny a s chlastem az volant nepujde a pochybuji ze ho na sreze nekdy potkam )
- ale jistota je jistota
to Dave:
obávám se, že to bude typ člověka, který se právě neponaučí vůbec...
pokud v noci jezdí opilej mezi lidma a navíc bez světel a ještě k tomu jako největší kokot, tak ten už jinej nebude
tim padem bych nutneji potreboval jeho fotku... slibuji ze ho nezabiju jak ho potkam ... a fotku verejne nubudu rozsirovat, pokud nebudu mit povoleni majitele fotografie....
Ale fakt mam strach, aby mi na nejakem srazu neprejel pritelkyni nebo nekoho z mych znamych...
doufam ze se mu to v zivote vrati... je to hnusny ale preju mu jen to nejhorsi...

28.08.2007, 17:32 |
Rudi alda: stále jsem si právě nezvykl...
škoda že ho nezlinčovali, to by byl možná lepší trest, ale nebudem předbíhat, třeba ty 2 roky fakt dostane...
nedostane ... to pochybuji... to by bylo proti zakonu... ( i kdyz bych mu pral minimalne 5 roku natvrdo bez moznosti podminecneho propusteni )
btw... ma nekdo tu fotku???
nemyslite, ze uz bude dost potrestanej tim, ze vzal nekomu zivot a v tomhle veku z toho bude mit urco nasledky na celej zivot
ale mel by dostat adekvatni trest o tom zadna

29.08.2007, 11:06 |
golfista hanz | Upraveno: 2007-08-29 11:10:39
rek bych ze tenhle zmrd mit zadny nasledky nebude.... spis si myslim ze se bude stehovat z Č.Lipi nekam jinam kde ho neznaj...
treba proto chci tu jeho fotos... ma teda nekdo??? nerikejte ze ho nikdo nevyfotil...
btw. ted jsem cetl v novinach, ze soudce to muze porovnavat jako normlani ublizeni na zdravi s nasledkem smrti pod vlivem alkoholu nebo navykovych latek, takze je jedno zda to bylo mimo komunikaci, ale zalezi na soudci, psal to tam nejaky odborny pravnik na dopravu
jedno??? vsak mu nezeberou ani ridicak??? kuwa...
nebo snad ano?? a za ce?? na komunikaci nebyl....
precti si prosim Te co jsem napsal, odbornik na dopravu tam psal, ze je jedno zda se jedna o pozemkovou komunikaci ci nikoliv, mel alkohol, to je podstatne, ale taky sal, ze zalezi na soudci, ktery to posoudi
btw hrozi mu dva roky vezeni a o ridicak prijde urcite