Navštíveno 1653x

10.09.2007, 18:31 |
TROY Kdysi se tady něco kolem toho řešilo,ale spíš mě zajímá jestli má někdo nějakou praxi? Mám vybranou značku FELT.
Chci něco na popojíždění do práce a z práce :-) pěkně v klídku pomalu jako v Impale z 65týho :-)))
TROY:třeba Banditu? :oP to ale chce minimálně GSM alarm.. nechat to ve stojanu před konzumem by byla asi otázka okamžiku..(i přivázaný)

10.09.2007, 18:42 |
TROY do práce a z práce :) - v práci máme hlídanou kolárnu
Brutálně se mi líbí Military police :)
nebo trajku :oD..a budeš za kinga (a nespadneš) a přitom můžeš extrémně SLOW&LOW

tenhle?

ups..vedle :o)

Sakra ja nevim, na tomhle bicyklu bych si v nasich krajinach pripadal jak pako...
Jednoznacne vede M.P., nema chybu!
kdyby sis radsi koupil auto... :-X

10.09.2007, 19:00 |
TROY tmx
na auto sere pes - peníze tečou jinám
MPíci jsou pěkný :o) začínám o něčem takovym uvažovat..
tappaja: To je myslím jenom otázka času...ale furt lepší,než ty 14ti letý blbečci s rovnejma kšiltama,co nosej "hispánskou módu" a pořád se poflakujou kolem baráku a dělaj bordel.. :o)

10.09.2007, 22:24 |
kafka Jj, kamarád co se teď nedávno vrátil z USA říkal, že to tam byl velkej hit, že si na tom vozili prdele hlavně mladý portorikánci, ale i staré babky a tak...
[ Link ]
kdyz uz, tak ve velkym stylu :-) ale na jezdeni to asi nebude nic extra ...
[ Link ]
no s volantem...to už může fakt vymyslet snad jedině Latino :o))) - hustě k ničemu,ale efekt dokonalej..

taky jsem před časem potkal kousek a zavzpomínal - jen ho trochu poglajdovat :o) a bylo by to velmi stylový..na pomalý pohodlný jízdytak akorát

11.09.2007, 08:34 |
empiK (M)
Kona HUMUHUMU-NUKUNUKU-APUA'A

empiK: tyjo,to vypadá jako závodní DÜRKOPP z 30.let.. :o)