Navštíveno 1328x

15.09.2007, 11:26 |
Tony (M)
Nemuze nekdo prosim naskenovat bankovku v hodnote 2 000 Kč a dat ji sem, nebo mi ji poslat mailem?
Diky moc
tony (at) walachmotors.com

15.09.2007, 11:27 |
Rudi já hledám někoho, kdo by mi jí poslal poštou nebo třeba na účet :-D
:) a k čemu to bude? :)

a pokud už někdo budete posílat Rudimu, tak se hlásím taky o pár kousků :) a aby toho nebylo velký množství, tak bych možná i slevil na menší počet 5000 :)

15.09.2007, 11:56 |
Tony (M)
Enismo diky moc. Potrebuju to za ucelem jednoho darku.
jo tak to si měl napsat předem, protože je to debilně, abych nedělal 2 obrázky, tak jsem to nechal otevřený a jen přesunul dál a otočil........

15.09.2007, 12:07 |
Tony (M)
no, kdyby to bylo v lepsi kvalite, tak bych se vubec nezlobil ;-)
cca před 15 minutama jsem si byl koupit jídlo a platil jsem hádej čím :D další bohužel nemám

15.09.2007, 12:12 |
Tony (M)
:-D tak to jsem na tom stejne. Scaner mam, ale v penezence jen 2x1000.

15.09.2007, 15:38 |
Tony (M)
Enismo: tak to rozmen :-)))
tmx.806: to jsem taky nasel, ale ren cerveny text tam nechci, jedine ze bych si s tim pohral ve Photoshopu
volové okamžitě to smažte nebo si zaděláte na super průser

15.09.2007, 16:58 |
clown jako marauder .. ostatne Enismo se jiz trestneho skutku dopustil ..

15.09.2007, 17:34 |
JP No dopustil se napomáhání k trestnému činu za předpokladu, že to Tony vytiskne a vyrobí padělek, jinak to podle mě nemá s trestnym činem nic společnýho... Ale právník nejsem:)

15.09.2007, 18:10 |
clown staci jen scan a jeho publikovani :o)))

15.09.2007, 19:04 |
Kesam To ten darek za ni pujdes koupit jo az to vytisknes :-)))

15.09.2007, 20:27 |
Tony (M)
Abych vam to teda vysvetlil. Chci dat tatovi k narozeninam poukaz na nakup nejakeho vyrobku, ale nechci mu davat primo penize. Krom toho potrebuji pouze jednu stranu. Myslim si, ze s trestným cinem to nema nic spolecneho. To by se v tom pripade i ČNB dopoustela trestneho cinu, jelikoz na svych strankach tyto bankovky ma (bohuzel v male kvalite). A tech stranek je na netu podstatne vic.
PS: na obycejne ingoustove tiskarne stejne padelek prakticky ani nenapodobis.
Tony, by ses divil, dali sme to znamymu hostinskymu za obed a on to sbalil jako nic..... samo ze to pochopil, je pro kazdou srandu.....
minulej tejden me pustili pro dobry chovani.
Tony nejde o to jestli napodobíš nebo ne. Paděláním bankovek se rozumí: Každá bankovka, která nemá podstatně větší nebo menší rozměr oproti pravé bankovce. V případě že má stejný rozměr musí být přes ní být červený nápis ,,specimen´´, jinak je také považována za padělek a to nemluvím ani o absenci ochraných prvků atd.
už jen naskenování a publikování na veřejným foru je koleda o super průser
takže, rozměr je naprosto změněn :) a publikování na veřejnym fóru se nebojim
1) pravděpodobnost že z toho něco bude je asi taková, jako že se u mě doma staví policie že mám hafo nelegálního softearu, hudby a filmů
2) ví někdo z vás, kdo vlastně jsem? ;)
3) navíc oskenováním jedný 2000 za tímto účelem je třeba proti zákonům, ale kerej mamlas by se tim zabejval :P
Zbytečně to pokoušet... No nevim, nevim...
mno tak já můžu z vlastní zkušenosti potvrdit, že u kolegy byla policie hodně rychle a bylo to kvůli 1 ks 5000 bankovky ....

17.09.2007, 12:27 |
empiK (M)
tak to nekdo nahlaste a uvidime :-)
empiK: to je jak ten dedecek, co vypravi na pionyrske besede o setkani s komunistickym novinarem: koukam na nej a rikam si -je to Fucik, neni to Fucik... Tak jsem zavolal na gestapo a byl to on!
Enismo - by ses divil jak rychle u tebe muzou byt kvuli tomu bodu 1 co jsi napsal, u nas to pred rokem dost radilo...
mycTD : :))) dobrej forek :)))

17.09.2007, 13:33 |
Bucci Rudi, nemam drobný, tak sem ti poslal dvě patnáctistovky, litr mi pošli zpět :-)
takže ještěže jsem nefotil tu 5000, co? :)