Navštíveno 283x

řešil někdo el. stahovani oken u feldy ? je lepsi koupit universaly , nebo tam pasujou z jinyho auta po malejch upravach ? na kolik to vyjde ? diky za rady a tipy
origo nesmysl z jineho aute nevim nevim, jinak uni cenove cca 3-4tis za obe predni bez montaze coz neni zas tak strasne... na vrakaci koupis jete cca 2500-3tis takze asi tak...

15.09.2007, 21:41 |
Zip Já teď předělávám okna na el. stahovatelná v Hondě civic a kdybych věděl dřív, co s tím bude, tak bych se do toho už nepouštěl. Než to všechno seženeš a pak se vrtat v el. jestli už to nemáš připravené od výrobce. Radím ti,dvakrát si to rozmysli.

15.09.2007, 22:33 |
Magic No já jsem vyměnil elektriku originál za manuál. po 8 letech kaput,nový origo neskutečně drahý, tak si vyber.
na www.levnealarmy.cz jsem nasel uni kolem dvojky
ale spis mi slo o to , jestli by po upravach tam neslo dat z jinyho auta
Ani originaly nejsou vecny a jsou z podstatne kvalitnejsiho zdroje nez tohe co nabizeji vsechny mozny shopy, takze bych se te kopie bal. Sice koupis neco za par kacek, ale zivotnost je nejista.
Mel jsem levnej central a po dvou letech oba ovladace KO. A myslim, ze to byla stejna znacka co se dal Rustapha to prvni za 2,4K.

16.09.2007, 19:20 |
Magic Originály na Feldě z fabriky jsou na h...o, odcházejí bowdeny na převodovce, plastové přechody a je nutné to vyměnit včetně motoru a elektroniky a to je darda. Takže jak jsem psal výše. Byl jsem zvyklej na elektriku, ale už jsem si zvykl na manuál.

16.09.2007, 20:05 |
FXS jak už se psalo praskají u origa bovdeny, te´d mi taky jeden prasknul a origo prej stojí okolo 5litrů, protože je to jen jako komplet i s motorem v se rvisu mi říkali že to většinou lidi předělávaj na manuál, protože kdo by za to dával 5 litrů.

16.09.2007, 20:10 |
DaveF lepsi a silnejsi jsou ty s dvema bovdenama