Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > felicia - el. stahovani oken

o Navštíveno 283x o
o 15.09.2007, 16:10 | jozamucha
řešil někdo el. stahovani oken u feldy ? je lepsi koupit universaly , nebo tam pasujou z jinyho auta po malejch upravach ? na kolik to vyjde ? diky za rady a tipy

o 15.09.2007, 17:03 | xenonman
origo nesmysl z jineho aute nevim nevim, jinak uni cenove cca 3-4tis za obe predni bez montaze coz neni zas tak strasne... na vrakaci koupis jete cca 2500-3tis takze asi tak...
o 15.09.2007, 21:41 | Zip
Já teď předělávám okna na el. stahovatelná v Hondě civic a kdybych věděl dřív, co s tím bude, tak bych se do toho už nepouštěl. Než to všechno seženeš a pak se vrtat v el. jestli už to nemáš připravené od výrobce. Radím ti,dvakrát si to rozmysli.
o 15.09.2007, 22:33 | Magic
No já jsem vyměnil elektriku originál za manuál. po 8 letech kaput,nový origo neskutečně drahý, tak si vyber.
o 16.09.2007, 02:13 | Rustapha-659
jozamucha:
mrkni např. sem..
[ Link ] 2,400-

[ Link ] 3,100-

[ Link ] 3,900-
o 16.09.2007, 17:02 | jozamucha
na www.levnealarmy.cz jsem nasel uni kolem dvojky

ale spis mi slo o to , jestli by po upravach tam neslo dat z jinyho auta
o 16.09.2007, 17:11 | tommas
Ani originaly nejsou vecny a jsou z podstatne kvalitnejsiho zdroje nez tohe co nabizeji vsechny mozny shopy, takze bych se te kopie bal. Sice koupis neco za par kacek, ale zivotnost je nejista.
Mel jsem levnej central a po dvou letech oba ovladace KO. A myslim, ze to byla stejna znacka co se dal Rustapha to prvni za 2,4K.
o 16.09.2007, 19:20 | Magic
Originály na Feldě z fabriky jsou na h...o, odcházejí bowdeny na převodovce, plastové přechody a je nutné to vyměnit včetně motoru a elektroniky a to je darda. Takže jak jsem psal výše. Byl jsem zvyklej na elektriku, ale už jsem si zvykl na manuál.
o 16.09.2007, 20:05 | FXS
jak už se psalo praskají u origa bovdeny, te´d mi taky jeden prasknul a origo prej stojí okolo 5litrů, protože je to jen jako komplet i s motorem v se rvisu mi říkali že to většinou lidi předělávaj na manuál, protože kdo by za to dával 5 litrů.
o 16.09.2007, 20:10 | DaveF
lepsi a silnejsi jsou ty s dvema bovdenama
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3047 sekund.