Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT help s TV Tunerem Asus

o Navštíveno 193x o
o 16.09.2007, 23:31 | KaZaN | Upraveno: 2007-09-16 23:32:40
Pořídil sem tchánovi TV tuner do komplu, kvůli hokeji...
Vzal sem Asus s tím, že kvalita se snad dostaví a hlavně to má low profile bracket...
Asus MyCinema P7131
MYC-P7131/FM/P/A
Ale co se nestalo... ..samozřejmě mi to nejede...)o:
Zápasil jsem s tím asi 4 hodiny plus pak ještě na dálku v noci asi hodinu a prdlajz..
Sekundárně si stěžuju i na to, že návod, kterej sem byl nakonec donucen si přečíst (o; nekoresponduje přesně spřiloženým softem a hlavně nepopisuje přesný postup instalace a už vůbec ne všechen přiložený software, takže laikovi bych nezáviděl....
Nicméně driver sem nainstalil (je totožný s tím co je na webu Asusu), snažím se nebejt překvapenej, že se zařízení tváří po instalaci driveru jako P7135 přestože hw je P7131, ale je v zařízeních, nehlásí problém a tak ok...
Přestože v manuálu nepíšou co se musí instalit krom driverů, tak instaluju z druhýho ceda anglický PowerCinema, chvíli se vztekám kde je jako ten kod k němu a proč tam nejde ten co je nalepenej na obalu cedecka, az si vsimnu, ze kod je na cedecku primo (((o: instalace pochybna, zejmena prave krok, kdy v pulce cedo vyndavam, abyhc kod opsal a pak zase zandavam, se zda destruktivni a tak si kod kopiruju abych instalaci provedl bez tohoto kroku (o:
OK, mám to tam všecko....ostatní programy ktere se nabizi na cedu a castecne jsou rozpadlym rozsypaným čajem v prvni fazi ignoruju....

Po nekolika restartech kdy padam do kolem, proc se mi po startu spousti SLOŽKA, v ní další složka Asus a až v ní nějaký mně neznámý program, který zřejmě chce zapnout úžasnou podporu nejužasnějšího zobrazení TV nebo co já vím co to je, ale budiž zatím to nechám puštěný, co když je to fakt potřeba...
Spouštim jediny mozny soft jedinou moznou ikonou PowerCinema... slizký menu ve stylu něco mezi novým NeroSMartem a MediaCenterem se mo točí dokola možnosti jako je radio, tv, nastaveni a hafo dalsich blbin...ale to hlavni co chci... TV, nereaguje, jen se zatoci like vista kolečko, že to něco dělá, ale udělá to prdlajz, když zkusím rádio, tak to napíše, že to nenašlo tuner.... a to je vše co to dělá )o:
Zkoušel sem odinstalovat všecko, hw odebrat, stáhnout "nový" pravěký drivery shodný s těma na cd atd... nic nic nic.. vzteklej sem byl jak hyena a nevim co dal.... nemá někdo radu? Dodavatel samozřejmě mi řekl, že těch tuneru už instaloval hafec a bez problémů.... tak nevím jestli je to rukama )o: Na webu nikde žádná rada ani u dodavatelských firem natož na Asusu...
Target os je WinXPHome s Intel čipsetem s integrovanou grafikou, tuším 3GHz Celerem ....

o 17.09.2007, 00:11 | Nismo.Power
to je nějakej hokej totok...... vyreklamovat a basta, tohle bych od aušusu nečekal :)
o 17.09.2007, 00:59 | KaZaN
No já nevím, furt si říkám, že by to mohla bejt nějaká blbina jen...ale už i došly nápady...
o 17.09.2007, 01:05 | Nismo.Power
neřešil bych nápady , karet který se tvářily funkčně i s tim že se driver chytil ale nic se nekonalo sem už taky viděl mraky.......

první nápad než to 4h řešit moh bejt "test v druhym pc" to je jasná ne ? :)) když nevýjde šup reklamace :)
o 17.09.2007, 10:43 | KaZaN
no, jinej komp nebyl po ruce a do svýho to strkat a zasírat si ho se mi taky moc nechtělo (o: dneska to tam vypářu...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2101 sekund.