Navštíveno 404x

chci si nechat poprve udelat fotky z digi fotaku.. vybral jsem fotostar.cz .. mate nekdo zkusenosti jestli je lepsi normal nebo je nechat u nich jeste upravit - exclusiv?
FotoStar Exclusiv - nahrazuje službu "s úpravou", výsledkem jsou barevnější, ostřejší a celkově vyváženější fotografie (digitální optimalizace obrazu). Normal - fotografie "bez úprav", fotografie budou vyvolány tak, jak byly fotolaboratoři předány.
rozmer bude 10x13 .. doporucujou rozliseni 800x600.. coz mi prijde malo ?? Fotil jsem Canonem G7 a fotky mam 3648x2736.. tak na kolik zmensit :)) ?
diky !
nechal sem si dělat pár fotek u happy fota
[ Link ] a bez problemů, za 3 dny mi to přišlo poštou a žádnej problem, navíc byla nějaká akce že fotky 10x13 byli za 2,90Kč
a v jakym rozliseni si je posilal ? tady je cena taky 2,9 .. od 100ks coz mam :))
no já měl různý rozlišení od 1280x ... až po 2592 x1944 (na tu fotku 45x30cm bylo skoro málo i těch 2592x1944) sem jim to posílal normálně přes net, protože jsem měl jen pár fotek a s tim rozlišenim bych si starosti nedělal, zmešil bych to třeba na těch 2592x1944 (nebo klidně i míň) aby to zbytečně nezabíralo tolik místa
1. No, dělejte si fotky na míru i s doostřením do rozlišení 1800x něco, v tomhle tiskne ten stroj a do toho si je pak zbytečně musí konvertovat.
2. Pokud víte co děláte a máte fotky zpracované perfektně, jen poslat do tiskárny, pak si v žádném případě na ně nenechte dál sahat, spoustu fotek, které měly být tmavé, mi to nepřirozeně zesvětlilo atd.