Navštíveno 3311x

muzu na silnici bez zadniho narazniku? samo ze to neni na veky, ale nez opravim "drobnej" defekt... je to porad zpusobyle provozu? nebo uz ne...
ja jezdil asi mesic bez zadniho na mercedesu a nikdy mne nezastavili
ja jsem jezdil tak 14dny z mondem a no problem
nemůžeš,to je jednoduchá odpověď,ostré hrany a nekompletní auto
můžeš, ale nesmíš, asi tak bych to řekl. To je jako se vším, zabít někoho taky můžeš, ale nesmíš.....
Jezdil jsem bez predniho a jeste se zbouranym predkem.. a nic :o))) Ale nemuzes.... :o)))
Můžes, ale nesmí te chytit, jinak te oflastrujou, že sis mohl koupit rovnou novej

15.10.2007, 18:29 |
niel podle homologačních předpisů nemůžeš ( nesmíš ) auto je homologované s nárazníkem - ostatní jako PAVELK, jakmile něco provedeš i né vlastní vinou veškeré náhrady škody jdou na tebe ( nebo majitele auta )
ja jsem jezdil asi 3 dny bez kapoty :-)) nesmi te chytit no

15.10.2007, 21:20 |
clown dnes na strkonicky fabka ... bez predku .. hned ji stahli policajti ..
btw .. za cordobu jsem dostal litr od Revnickejch

15.10.2007, 21:31 |
Tony (M)
bracha kdysi na Š100 nemel predni naraznik a policajti jej nechteli dal pustit. musel jsem ho odtahnout...
hm zajimave, tak ze jak jsem ti psal o tom parkovisti a pohoda
Nikdo vas netresta za to ze ste udelali to a to, ale jen vzdycky za to ze ste se u toho nechali chytit

16.10.2007, 08:31 |
paia kdyz jse boural, tak jsem musel prejet z garaze do servisu po vlastni ose, predek jsem mel odstrojenej kompletne a kdyz myslim kompletne, tak nejen predni naraznik, ale taky svetla, blatniky a kapota. lidi na me koukali, jak na zjeveni... :o)
Bacha na to, vím o případu, kdy jeden frajer táhl druhého s odstrojeným autem do lakovny a to je na oznámení správnímu orgánu, kdy následuje zákaz řízení tuším 6-12 měsíců a solidní pokuta.
de o to koho potkáš, nějakej by tě za to nejradši na místě zabil neb ostrý hrany a s nějakym to normál ukecáš :)
to nema ostry hrany :)) to je ted akorado 10 cm krasti nez to bylo predtim :)))

16.10.2007, 19:00 |
20bad 2niel- to je pekná pitomost co jsi napsal ze pujde veskera nahrada na tebe:-))))) kdes to vzal???