Navštíveno 1602x

24.10.2007, 15:53 |
Kmoda Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti se Seatem Cordoba Vario TDI?Jednalo by se o poslední verze před faceliftem takže rok 99 s ještě starým předkem. Díky

24.10.2007, 16:23 |
clown mel jsem kratkou .., v benzinu / socce :o)) kombajn je stejnej, TDI jsou stejny jako ve skodovce 66 a 81kw .. lehky auto na platforme pola, kdyz se to slusne obulo, dobre to sedelo .. a slusne i jelo .. je to lehky .. s timhle motorem nevim jak moc to bude mit moc tezkej predek v zatackach .., ale snad OK ..
[ Link ] Nechce se mi to rozepisovat,pokud mas model jeste pred timto,tak je to temer shodne,max. trosku horsi vuci rezu..jinak u tohodle modelu je to pozink...

24.10.2007, 17:10 |
clown reznou lemy zadnich lemy blatniku, protoze to ma plastovy podbehy a bordel tam zustava .., a pak nemoc vsech VW, rezne spoj mezi zadnimi blatniky a zadnim celem

mám tohle 1,9tdi AFN 110PS. rv 99. je to teda coupe, ale to nic nemění. Auto je na podvozku POLO 6N křížený s G2. Auto sedí a zatáčí velmi dobře. Celkově nemám připomínek. Koroze žádná, nic mě zatim nevypeklo.
Clown:_ty motory nejsou stejný jako ve škodovce.

24.10.2007, 21:01 |
jp1 táta ho má a super, jezdí za pár korun a jen leje naftu
Mám Vario 12/98 Tdi GT 110 up na 170, žádný problémy neznám.. jezdím ho 3rokem.Když pojedeš kolem, stav se...
motory shodny se skodovkama maji az ty facelifty.toto je jako G3

25.10.2007, 01:12 |
Kmoda Právě o tom autě přemýšlíme že by mohlo být v pohodě a v roce 99 už asi bylo znát že je to pod křídly VW.Šlo by třeba o toto:
[ Link ]

25.10.2007, 08:37 |
clown pod vw je to od roku 93 .. pod audi od roku tusim 2003
kazdopadne bych se toho nebal .., 81kw s timhle bude litat velmi slusne
motor ma kod AFN .. ten se fakt do oktavek nedaval ..., ale jezdi v Sharanech a spol. :o) rozdil muze byt treba jen v umisteni a rozmerech altiku :o)
No nevím jestli to je "SPORT", protože sport označení to nikdy nemělo, když už tak GT a má černý budíky což není GT ale obyč., protože GT má bílý budiky, nemá ani nápis vzadu GT..... porovnej třeba na
[ Link ]
Sice má sedačky i řadičku z GT ale je to divný, chtělo by to vidět techničák a poptat se kde jsou origo budíky.

25.10.2007, 08:50 |
clown GT bylo 2.0, ne ?? ja je mel v socce taky, ale mely to GT vysity :o))

25.10.2007, 08:52 |
clown SPORT maj i dnes .. ta vybava zahrnuje lepsi sedacky, volant, radicku, tusim vic airbagu .. aspon co si pamatuju z novyho Leona
Ano dnes jo, ale starý modely ne, ty měly právě GT, a GT je i TDI

25.10.2007, 09:09 |
clown ja GT sedaky koupil zde za 2000 kc .. komplet, pac ty obyc staly za prd ..,
stejne tak ted mam v galaxy sedaky z posledniho sharana .., proste to prosedis, na vrakaci koupis jiny , lepsi ..
Mel sem 1.9Sdi rok 2000 a neskutecnej kram,nikdy uz by me to nesmelo do baraku,nefungujici vybava,vecne se mrdajici prevodovka,loziska atd..na relativne novy auto hruza,chtel sme to na odvoz bordela ale byl sme stastnej kdyz sla z baraku..

25.10.2007, 11:46 |
hanzz Kolega má taky GT 81kW před faceliftem. Docela to jede a relativně i sedí. Mimo předních el. oken a centrálu je to socka. Sere se mu pořád elektrika a podvozek (ale to bude hodně tím, že jezdí jako prase :)
Na můj vkus je v tom neskutečně málo místa.

25.10.2007, 12:09 |
clown ja jsem mel tohle auto 130 tkm a delal jsem na podvozku jen 2x stabilak, jded kloub .. , jezdil jsem vestsinou prahu na 195/50/15 ..
mno misto ... je to podvozek pro Polo .. takze asi tak ..