Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký odrezovač?

o Navštíveno 2250x o
o 28.10.2007, 09:27 | Kmoda
Prosím vás máte někdo zkušenosti s odrezovači?Opravdu to chemicky rozpustí a odstraní rez z kovových materiálu?

o 28.10.2007, 10:44 | mourl
ja jsem s tím dělal, s nějakým tím obyčejným a moc nadšenej jsem z toho nebyl. Postup: odrbal jsem to kartáčem,smirkem a nakonec to jako vyčistíl tímhle odrezovačem trochu to pomohlo ale smirek je smirek. Spíš se to opravdu hodí jako jenom dokončovací vodička.
Možná někdo dělal s lepším (dražším) než já tak se podělí o zkušenosti
o 28.10.2007, 10:53 | Prady
Moc se s tim serete hoši, kupte si obyčejnou coca-colu a pořádně to prolijte, 100% nejlepší odrezovač, kdo má zkušenosti, tak to potvrdí, polejte třeba komplet něco zrezlýho a ráno to máte bez rzi
o 28.10.2007, 11:49 | Nismo.Power
bud jako prady ....

ale naprosto nejlepší je taková hnědá umělohmotná láhvička na který je napsáno odrezovač a prodávalo se to ještě za dob tuzexu ......tu sem nedávno dodělal a ta fungovala naprosto bezvadně ale nedá se to nikde sehnat už....
o 28.10.2007, 22:07 | Machča
jako nismo sice trosku smrdi ale maka na 100%
o 28.10.2007, 23:44 | Rudi
bych s tím potřeboval polejt celý auto, aby mi nerezlo...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3379 sekund.