Navštíveno 5016x

Uplne cirou nahodou nevite o CZ titulkach na Top Gear?:) projel jsem moje oblibene titulkove servery ale nikde nic.. asi mam smolika predpokladam coz?:o) no aspon si zopaknu svou chabou ajinu:)

30.10.2007, 11:33 |
Sau Tak tak, neexistujů.. Aspoň teda nic většího, možná někde nejaký ten díl přeložený najdeš, ale ne komplexně šecky..
No jako nevim jak jsi na tom s angličtinou, ale zrovna top gear je na tu anglinu celkem jednoduchej.. Já se u toho učil, mluvěj dobře, srozumitelně, i rychlost se dá, prostě ideální učební pomůcka.. Jen si to přelož sám, aspoň se něco nového aučíš :o))
BTW. Taky jsem o žádných titulkách neslyšel..
jj, topgear fakt v pohodě, má britskou docela dobře vyslovovanou anglinu, není problém tomu až na nějaký jazykolamy a říkanky rozumět :o) Ale ne že by titulky byly špatný, taky bych je vzal.
jako RB, BBC neni, jak to huhlani emerickejch pristehovalcu, ale titulky bych taky uzil :-)
Ja bych uvital titulky pro polarni vypravu, pro otce.
2 mrazik: skus subbiee.com
Jo da se to, tak 70% celkem poberu:) ale jako porad luxusni, jsou to strasny pacienti:o))
Nahodou nemate nekdo linky na Top Gear: Winter Olympics?:( Vubec nemuzu dohledat, jen na megaupload a z toho se mi v zivote nepodarilo sosnout ani kb:( idealne rapid, kdyztak icq / mail, dekuju:)
Top Gear: Winter Olympics je možné stáhnout třeba přes bittorrent:
[ Link ] Titulky jsem našel na titulky.cz:
[ Link ] 
wow po dvou letech, no uz jsem skoro vsechny dily videl v originale, ale dekuju:D
Uz jsem taky videl vsechny dily v originale. Pristihl jsem se, jak nektery jejich hlasky pak pouzivam pri konverzaci v anglictine :)
Jen me mrzi, ze na ne nejsou anglicky titulky, preci jen rozumim mnohem vic psane anglictine a nejaky vtipek mi obcas ujde :(
No a cesky dabing, jak bych to slusne... no docela nouzovka.
Pokud by to jeste nekoho zajimalo, zkusebne jsem vyrobil titulky pro zatim posledni dil Top Gear (13.serie, 7.epizoda). Najdete je na
[ Link ] , samotne AVI je pak treba na tomhle torrentu
[ Link ] . Prekladal jsem jen z naslechu a je tam par mist (cca 4 az 5), ktera jsem nechytl (jsou intuitivne oznacene jako "eee?"). Pokud se vam podari odchytit, co v tech mistech rikaji, dejte mi prosim vedet, doplnil bych to. Have fun! :-)
Tu nejaky nadsenec dela titulky pro celou 13 serii.
[ Link ]
Tak to jsem nevedel, diky za tip.
Dalsi titulky pro pripadne zajemce - Africky special na
[ Link ]