Navštíveno 1280x

Mercedes-Benz 230 CE Coupe
r.v. 1990
97 kW
najeto 224.500 km
foto -
[ Link ] 

03.11.2007, 13:23 |
Kotass | Upraveno: 2007-11-03 13:24:57
jo .. má něco do sebe ..
Enjoy .. cikánský barone .. :-P

03.11.2007, 13:44 |
TROY OMG - snad nechceš vyměnit ty kola co máš na MB za ty BSA bo jak se tomu nadává?
coupéčko, jo tak to jo, krásný auto, možná bych shodil ty odrazky pod kufrem co maj navazovat na světla. Jedna drobná rada, pokud budeš chtít dělat muziku, tak se připrav že položenim basáku do kufru si nepomůžeš, mezi kufrem a intošem jsou sedačky + nádež, takže buď udělat vlez a říznout do kovu, nebo to postavit jen v interiéru, což bych udělal já :o) třeba s kickama
parádní auto ,nechal bych tak jak je a jen leštil
auto chci dát do kupy - renovace laku, prostě všechny maličkosti dát dokupy, hudba tam nepůjde žádná - ta to tam je stačí, jiné kola, s tímhle se nedá jezdit a navíc chci s ním jezdit a ne ho jen chodit do garáže leštit.......
Jinak světla tam dám bixenony - tedy za pomoci xenonmena, možná nějakou koncovku na výfuk, ale najít a trefit to správné, to bude když tak něco, no a uvažuji o foliích na okna - nesnáším být jak v akvárku....
Jinak je bomba že jde stáhnout i to zadní okýnko, pak je celej bok otevřený, super!
omg to je ale lod.. tyhle typy akorát s nástavbou používali funebráci:-)) jinak je to pěkná car
Peknej kocar, tomu rozumim:) skoda ze nedelali E34 v coupe..

03.11.2007, 15:23 |
BadyS pěkný, todle se mě vcelku líbí

03.11.2007, 15:37 |
aphex Pěkná práce. Ty kola jsou dobrý. Nechat.

03.11.2007, 16:08 |
bafis Rozhodně sežeň masku alá číňan, pak to bude dokonalý mafiánský vágen...
Moooc líbí, opravdu.. Koukal jsem, že se daj sehnat za moc pěkný peníze.. A hlavně je to nesmrtelný auto.. Gratuluji a přeji spoustu kilometrů bez problémů...
hele muzes napsat kde si to koupil? pac presne tohle ma soused :) a vim ze se to snazil dost dlouho prodat :)
pokud jsi z Prahy, tak to není od něj, leda by bydlel jinde. Je to od Jičína :-) Na Sbazar.cz je tam ještě jeden, za 83 a taky od Jičína :-)
krásný auto.... vždycky se mi tenhle typ líbil
Gratulace, pěkný auto nadčasovejch tvarů (teda vnějšek, vnitřek mi připadne tak 40 let starej :o) Přiblížil bych co nejvíc originálnímu stavu a držel to v lati, ještě to něco vydrží.
jo a abych nezapomněl, je to MANUÁL :-))))))))
kola bych nechal... proc se s tim neda jezdit? :-)
má to sportovní podvozek a kola mají ET 20 a rázky 8J předek a zadek 10J a lemy nejsou uspůsobený a ani podběhy...... Jezdit se s tím dá, ale opatrně a ne běžně......
K doladění celkového dojmu už bych si snad jen vzal pláťáky, černé mokasíny a k nim bílé ponožky...:-)
Jo tomu výběru celkem rozumím, jedny z posledních aut, kdy ještě slovo "mercedes" znamenalo synonymum kvalitních, důkladně konstruovaných aut, která vydrží. To byla ta značka ještě pojem, tak od 1995 už je to jen prohlubující se parodie.....
High: btw, vidim dobre znacku pneu? :) jinak skoda, mozna by to stalo za to upravit, kola jsou fakt krasny :)
jj, předek Pneu Vranik (made in Chech) a zadek Yokohama Avis Sport (nebo tak nějak). Kola jsou na prodej, kdo má zájem, stačí říci a na auto půjdou asi na 99,99% repliky AMG a to RH AA 8x17" ET 35
high> tak uplne z prahy sice nejsem ale kazdopadne od jicina taky ne takze to bude jinej kousek ;)
Kurna nadherne autiii. Dobrej vyber. A ten manual to je az skoro zazrak. Tak hlavne at slouzi spoustu kilometruuuu.

04.11.2007, 13:45 |
clown krasny mimi .. ty AZEVy bych jen vycistil a vysral se na nejaky repliky ...
jako klaun, ja to rikam furt ;-)

04.11.2007, 13:56 |
clown jako ja potkal minulej tyden kokota s E46 .. a mel repliky z Audi S line .. blil bych ..
jestli jinou kapotu jat jedine Eckovou
jinak bych mel na prodej
original kola AMG obute do Michelin pilot sport
predek: 7,5*17 et37, pneu 225/45R17
zadek: 8,5*17 et30, pneu 245/40R17

a taky zadni svetla - uplne nova
black crystal look

jika mam i zadni kapotu :-)