Navštíveno 268x

12.11.2007, 03:14 |
KaZaN Fachci vam nekomu u O2 MMSky na E65ce? Jako noralne to vube cnepouzivam, ale obcas mi nekdo posle a furt men prudi, jestli ma odpojit aktualni spojeni aby se prijala MMS ale ta se neprijme a kdyz sem zkusil poslat tak to taky nejde odeslat, kdzy sem uz volal operatorum a poslali mi nejaky ty jejich paskvily nastavovaci, nevim sice proc mi posilaj dykcy MMS i WAP konfiguraci, kdyz WAP nechci ani videt.... ale rposte mi to furt nejde, neivm proc.
buď ručně podle odkazu Ghofiga, nebo zkus poslat sms NASTAV MMS na číslo 999111, kdyby to pak chtělo kód nastavení, je to 12345, mělo by to fachčit....teoreticky

12.11.2007, 09:53 |
TROY nebo si to pošli z webu Nokie

12.11.2007, 14:07 |
KaZaN Zkousel sem to i to i to a stejne mi MMS neodjede..zkusi neodesle odlozi..dam odeslat zkusi odlozi a nakonec napise ze Nelze odeslat zpravu
Tak zkuse ještě promazat profily jestli jich tam nemáš moc, a ještě jednou konfiguraci.... pak jedině ruční nastavení

12.11.2007, 15:21 |
KaZaN Tak díky Escudovi, jedinýmu spolehlivýmu a pravdomluvnými outůťákovi co znám, mi to už fachčí. Štěstí, že myšlenka nezabije, protože to by bylo mrtvejch operátorů zase dneska....to říkám furt, že je to marný na ty linky volat, škoda času, nakecaj cokoliv, slíběj cokoliv, ale skutky, ty umí jen Escudo... příště rovnou volám jemu (o:
Prozradite nekdo v cem byl problem, at jsme chytrejsi ?:)

12.11.2007, 18:43 |
KaZaN No v čem v tom ze sem tam volal za posledni mesic nejmin trikrat a pokazdy mi tvrdili jak to mam aktivni ale ze mi to teda zaktivujou znovu a ja furt zkousel a nic a prenastavoval a zkousel.... A pak mi zavola Escudo,ze to tam u nich nemam aktivovany :) by se z nich jeden podelal z trotlu, jesteze toho Escuda mame. Dekuju
Telekomunisti od Kysliku jsou jen slabej odvar napr proti GTS Novera a podobnym :-))