Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > O: problém s osvětlením

o Navštíveno 255x o
o 20.11.2007, 19:32 | georgeeino
Poradíte mi nekdo, mám problém s častým praskánim žárovek na autě Mám š. octavii a hodně často praskají žárovky ve předu jak parkovačky tak i H4 a v zadu taky brzdovky i světla. Nevíte v čem je problém? Může to způsobovat autohifi? Dik za odpvěd

o 20.11.2007, 20:02 | jura.j
Tohle řeším už 3 roky na firemních IVECO , dáváme žárovky ELTA , hoří to jak na hřbitově , skusili jsme jinou značku a celkem dost se to zlepšilo , ale radši kupujeme levné a víc , než dražší , dá se říct lepší.
Kvalita vers. kvantita ? NO COMMENT !
Skus tam dát něco jiného , snad to pomůže.
o 20.11.2007, 21:40 | Martinec7
Ahoj, to jsem resil uz nescetne krat a jasou tady vde reseni, jedno je dat new kostrici kabel a druha je , zajed si do prodejny koncernu bo skodovek a chtej odporovej kabel na tu tvou zarovku, je to takova redukce s patici na zarovku a na druhem konci jsou konektory ,ktere zasunes to puvodni patice a je vyreseno, pohlcuje to prepeti pri zapnuti svetel a i pri provozu. Snad to bylo dost srozumitelne? Cena sady je cca 300kc. Myslim si ze za ty zarovky by jsi dal vic.......... No hodne stesti kuci.... Martin
o 20.11.2007, 23:52 | georgeeino
Díky za pomoc vyzkouším to pomoct uvidím co se bude dít.
o 20.11.2007, 23:53 | georgeeino
No jiné typy žárovek jsem zkoušel ale nějak to nepomohlo.
o 21.11.2007, 01:37 | Sisma
Jéé, tak tohle má šéf na služební fobii. Mění žárovky nejmíň keždej měsíc, ale většinou čestějc... Odchází mu jak hlavní H7, tak i většina ostatních. Odporový kabely ze servisu tam už má, ale stejně to moc nepomohlo... Je z toho dost na prášky a já se jen tiše směju. Eště, že to nemam na svojem autí.. No kdybys náhodou na něco přišel, tak dej vědět, já bych dostal třeba nějakou prémii :-)))
o 21.11.2007, 01:47 | georgeeino
no pokud se něco dozvím dám info
o 21.11.2007, 08:29 | Knightey-
Ty zarovky praskaji prepetim nebo diky otresum?
Kazdopadne bych reseni mel ale trochu vice nakladnejsi. Do predu dat xenony a zbytek LEDkove zarovky. Jednak zerou minimum amper a jejich zivotnost je temer vetsi nez toho auta.
Mne takhle prave praskaly zarovicky u podsviceni budiku atp.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4971 sekund.