Navštíveno 255x

Poradíte mi nekdo, mám problém s častým praskánim žárovek na autě Mám š. octavii a hodně často praskají žárovky ve předu jak parkovačky tak i H4 a v zadu taky brzdovky i světla. Nevíte v čem je problém? Může to způsobovat autohifi? Dik za odpvěd
Tohle řeším už 3 roky na firemních IVECO , dáváme žárovky ELTA , hoří to jak na hřbitově , skusili jsme jinou značku a celkem dost se to zlepšilo , ale radši kupujeme levné a víc , než dražší , dá se říct lepší.
Kvalita vers. kvantita ? NO COMMENT !
Skus tam dát něco jiného , snad to pomůže.
Ahoj, to jsem resil uz nescetne krat a jasou tady vde reseni, jedno je dat new kostrici kabel a druha je , zajed si do prodejny koncernu bo skodovek a chtej odporovej kabel na tu tvou zarovku, je to takova redukce s patici na zarovku a na druhem konci jsou konektory ,ktere zasunes to puvodni patice a je vyreseno, pohlcuje to prepeti pri zapnuti svetel a i pri provozu. Snad to bylo dost srozumitelne? Cena sady je cca 300kc. Myslim si ze za ty zarovky by jsi dal vic.......... No hodne stesti kuci.... Martin
Díky za pomoc vyzkouším to pomoct uvidím co se bude dít.
No jiné typy žárovek jsem zkoušel ale nějak to nepomohlo.

21.11.2007, 01:37 |
Sisma Jéé, tak tohle má šéf na služební fobii. Mění žárovky nejmíň keždej měsíc, ale většinou čestějc... Odchází mu jak hlavní H7, tak i většina ostatních. Odporový kabely ze servisu tam už má, ale stejně to moc nepomohlo... Je z toho dost na prášky a já se jen tiše směju. Eště, že to nemam na svojem autí.. No kdybys náhodou na něco přišel, tak dej vědět, já bych dostal třeba nějakou prémii :-)))
no pokud se něco dozvím dám info
Ty zarovky praskaji prepetim nebo diky otresum?
Kazdopadne bych reseni mel ale trochu vice nakladnejsi. Do predu dat xenony a zbytek LEDkove zarovky. Jednak zerou minimum amper a jejich zivotnost je temer vetsi nez toho auta.
Mne takhle prave praskaly zarovicky u podsviceni budiku atp.