Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > SMTP server u O2

o Navštíveno 799x o
o 26.11.2007, 15:15 | johanik
Zhruba od pátku pozoruju problem pri odesilani posty pres SMTP server od O2, mail se odesle, ale prijde zhruba za den až za 2 dny, od mistniho clena uz vim, ze O2 ma nekde jakysi problem. JSem pripojenej pres CDMA a potrebuju nutne odeslat maily vcas, poradite ? NEjaky jiny SMTP server ?

o 26.11.2007, 19:25 | KaZaN
Ja teda pouzivam stale a porad smtp.etmail.cz a chodí splehlive mi apson jsem nezaznamenal problem... ale jdu to testnout....
Jinak pokud mas nejakej iol smtp login, muzes ho pouzivat i pod O2....tak jsem to taky provozoval, protoze to bylo universalnejsi, slapalo mi to ve vsech firmach za adsl a navic i za cdma na ceste i gprs na ceste
o 26.11.2007, 21:15 | Smrada (M)
smtp.etmail.cz ma ted veliky problem. Me maily, ktery sem poslal ve ctvrtek dochazi dneska. Pracujou na tom, dle vyjadreni to bude chodit nejdriv zitra v poledne. Dneska sme je s otcem servali na korporatni lince
o 26.11.2007, 21:23 | Tony (M)
Taky jsem u nich pripojeny, jsem jim tam v patek volal a zm*dal je jak aliky, ze jim za ty sluzby prestanu platit. Tento problem ja totiz pozoruju uz asi 14 dni...
Nainstaloval jsem si PostCast Server Free Edition a mam na booku vlastni postovni server a jsem vysmatej...
o 26.11.2007, 21:24 | Tony (M)
Kdyztak [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.311 sekund.