Navštíveno 799x

Zhruba od pátku pozoruju problem pri odesilani posty pres SMTP server od O2, mail se odesle, ale prijde zhruba za den až za 2 dny, od mistniho clena uz vim, ze O2 ma nekde jakysi problem. JSem pripojenej pres CDMA a potrebuju nutne odeslat maily vcas, poradite ? NEjaky jiny SMTP server ?

26.11.2007, 19:25 |
KaZaN Ja teda pouzivam stale a porad smtp.etmail.cz a chodí splehlive mi apson jsem nezaznamenal problem... ale jdu to testnout....
Jinak pokud mas nejakej iol smtp login, muzes ho pouzivat i pod O2....tak jsem to taky provozoval, protoze to bylo universalnejsi, slapalo mi to ve vsech firmach za adsl a navic i za cdma na ceste i gprs na ceste

26.11.2007, 21:15 |
Smrada (M)
smtp.etmail.cz ma ted veliky problem. Me maily, ktery sem poslal ve ctvrtek dochazi dneska. Pracujou na tom, dle vyjadreni to bude chodit nejdriv zitra v poledne. Dneska sme je s otcem servali na korporatni lince

26.11.2007, 21:23 |
Tony (M)
Taky jsem u nich pripojeny, jsem jim tam v patek volal a zm*dal je jak aliky, ze jim za ty sluzby prestanu platit. Tento problem ja totiz pozoruju uz asi 14 dni...
Nainstaloval jsem si PostCast Server Free Edition a mam na booku vlastni postovni server a jsem vysmatej...

26.11.2007, 21:24 |
Tony (M)