Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jimm na N70

o Navštíveno 295x o
o 27.11.2007, 17:12 | Enismo
zdarec, potřebuju rozchodit Jimma na svym phounu, zkoušel jsem i pár konfigurátorů, ale nic neklaplo, tak jen poprosím o nějakou radu, kde co a poku možno, co nejjednodušeji, thx

o 27.11.2007, 17:32 | -Hans-
ICQ pro telefony Nokia N70
ICQ Jimm - Nokia N70
Do telefonu Nokia N70 lze nainstalovat stejně jako u N6230 nebo N6230i program ICQ Jimm v javě - více informací naleznete na [ Link ] . Stažení programu ve verzi 0.5.2 CZ můžete provést z adresy [ Link ] , kterou v uvedeném diskuzním threadu zveřejnil egee.

stICQ - Nokia N70
Alternativou k ICQ Jimm je pro Symbian platformu program stICQ. Počeštěnou verzi tohoto software lze stáhnout z následující adresy: [ Link ] , případně starší variantu [ Link ] , překlad provedl FeReT.
Bliží popis programu stICQ - na gsm4u.cz, návod pro nastavení a používání stICQ

VmICQ - Nokia N70
Jedná se o ICQ klienta na systémech Symbian S60. Tento program je zatím ve fázi vývoje a jedná se o freeware. Program zatím funguje na Symbianu S60 do verze 8.1, pro Symbian 9.1 se program teprve připravuje. Další informace, odkazy ke stažení, návody, tipy k používání aj. naleznete na novém webu Projekt VmICQ.cz

o 27.11.2007, 18:09 | Mika
Symbiana 9,1 mam asi i ja na N9300 co?? Zkousel jsem tohoto VmICQ ale nedarise mi to rozchodit diky za info. Jsk na to.
o 27.11.2007, 18:37 | -Hans-
Mika: Ty máš Symbian Series 80 = Symbian 7.0s Series 80 - konkrétně...
o 27.11.2007, 20:47 | Enismo
tak jsem tam nahodil to stlICQ, ale je teda voser tam neustále zadávat UIN adresu :-( ale jinak díkes, jako nouzovka to funguje :-)
o 27.11.2007, 21:02 | -Hans-
Nevim neznám, jen seznam:o)

Já mám na E61i qip a spokojenost 100%...

Aspoň zatim něco:o) Není zač:oD
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3324 sekund.