Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vyhřívání zadního skla - oprava ?

o Navštíveno 6021x o
o 28.11.2007, 09:20 | Kindlik
dá se nějak opravit vyhřívání zadního skla , nebo se musí koupit celé jiné sklo ? jsem si přivezl auto z lakovny a jak to bylo krásně vše zalepené , tak jsem asi to pozlátko někdo utrhnul i s tou lepenkou . Pokud to jde , tak čím , díky

o 28.11.2007, 09:53 | Vita_Megane
jestli je to jen malinky kousek tak ja to kdysi delal alobalem, ustrih cem si slabounkej prouzek a prilepil pruhlednou izolackou, fungovalo to v pohode, ale nekde uz sem videl opravnou sadu, neco jako vodiva pasta ale netusim kde
o 28.11.2007, 09:54 | Vita_Megane
ha google:
[ Link ]
o 28.11.2007, 09:59 | Veider
Tuhle pastu dělá taky Loctite, stojí okolo 300
o 28.11.2007, 10:21 | Kindlik
tak to je dobré , než abych kupoval sklo , řezal ho z auta a dával jiné , to koupím raději toto , díky
o 28.11.2007, 10:45 | Petura
jj je na to speciální vodící lak, kterým se dá opravit drobné přerušení "drátku" na okně

mě se zase stalo to, že když jsem sundaval dost starou samolepku ze zadního okna, tak sebou vzala i někaý proužky topení a některý na okně zůstali ale jakoby se odlepili od okna a teď netopí ...
samolepka byla ztvrdlá a drolila se po částech, takže nahřát nešla :o(
o 28.11.2007, 11:09 | Kindlik
no snad to půjde opravit , já na to přišel dnes ráno , tak jsem ještě nekoukal kde je to je přerušené
o 28.11.2007, 11:23 | tommas
ja jsem to resil v praci s nalepenim urvanych konektoru od skla. Vyrobce mi nechtel uznat reklamaci a konektory upadavali jak nic. Dalo mi to docela zabrat, protoze tam byl velky problem s vodivosti lepidla a pevnost spoje....
Na opravy prerusene vyhrivaci pasky by mel stacit pouze vodivy lak, kdyz je to neco horsiho, tak se musi kupvat specialni lepidla.
Ale taky se da vyuzit dvojslozkovej epoxid a do nej stribrny nebo alespon hlinikovy prach. Napadlo to jednoho dealera a opravdu mam ozkouseny, stoji to par susni a funguje to stejne jak 14gramu lepidla za 1500 korun...
Jinak doporucuju tuhle firmu kdyz se neco takoveho resi, bral jsem nejaky veci a super...
[ Link ]
o 28.11.2007, 12:16 | D@ve
loctite je MOC drahy...
koupil jsem vcera primo v servisu sadu na opravu...
Permatex, Quick Grid, Rear Window Defogger Repair Kit - Sada na rychlou opravu odmrazovaci mrizky zadniho skla, 1,4 ml, Dovozce: Meteor Czech Republic spol s r.o., Ve Žlíbku 1800, Praha 9, tel.: 281 921 043 ...

stala 120Kc
dnes ji jdu aplikovat
btw... doporucili mi ji na [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3205 sekund.