Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT: Pojištění proti blbosti

o Navštíveno 2034x o
o 29.11.2007, 18:32 | SnowWhite
Přemejšlím o uzavření nějaký takovýhle pojistky. Dělám v práci kde chyba může stát nemalý peníze a raději bych byl alespoň v základu nějak pojištěnej. Nemáte někdo nějaký doporučení -> pojišťovna/produkt ?

o 29.11.2007, 18:35 | SnowWhite
[ Link ]

Přejšlel jsem o něčem podobným ale tam je jasně napsáno (mimo škody způsobené při výkonu povolání nebo podnikatelské činnosti)
o 29.11.2007, 18:44 | FXS
mám asi 2 měsíce uzavřenou u český, produkt" Pojištění odpovědnosti za škody z výkonu povolání."

jinak zaměstnavatel po tobě nemůže chtít víc jak 4násobek tvýho průměrnýho platu za poslední 3 měsíce, takže ten limit zvol podle platu, spoluúčast je tam na výběr mezi 10-60% myslim
o 29.11.2007, 18:46 | Pepíno_Honda
dělám u Policie a mám něco od Generali...
o 29.11.2007, 18:55 | dolph
co se dá u policie zničit? krom auta?? :)

ja taky o něčem takovem uvažuju.. posledni dobou se mi v práci docela s*re .. nedávno mi spadla asi z 3metrů paleta s klimatizacemi..a kdysi jak jsem začínal na zdvyšce mi spadl 500kg balík s mědí.. a komplet jsem to zničil. škoda asi za 100tkč..
o 29.11.2007, 19:06 | sprath
Jsem pojištěnej u Český a mám tam 30% spoluúčast. Platim nějakých osum kil ročně. S tím 4ásobkem platu to není tak jednoduchý. Vím o příkladu že zaměstnavatel měl šikovnýho právníka a ten hoch nemít pojistku na blbost tak zacvakal skoro MEGA. A tak dobře placenej nebyl aby za čtyři měsíce vidělal milion.
Já dělám na bagru a tahle pojistka je u nás dokonce povinná.
o 29.11.2007, 19:30 | DJ_Felda
Ja mam tez pojistku proti blbosti taky kvuli sve praci.Tez to po me chtel zamestnavatel.Teda spise ji uzavreli s mojim souhlasem.PLatim 300,- rozne a plneni jen na 100 00,- kc.Mam to u kupky a zatim jsem nemusel uplatnovat.Jinak to chce spis projit vsechny pojistovny,protoze nektera muze mit dobre,jina spatne podminky pojisteni/pojistky.
o 29.11.2007, 19:34 | woody
ja uz to mam si 4roky.a spolu ucast 10%.
myslim si ze tech 800.- za rok,neni spatna investice!!
o 29.11.2007, 19:40 | Jendys
mam u ČPP, platim 1100 ročně, necelejch 30% spoluúčast a vztahuje se to i na služební auto
o 29.11.2007, 20:13 | Ghofig
Mel jsem u ceske nejak za litr se spoluucasti 1/3 a kdyz jsem ve sluzebaku srazil srnce a rekli mi, ze se to na to nevztahuje, ze aby se to pojisteni dalo uplatnit tak musim neco porusit nebo zanedbat. Tj srazka se zviretem je nahoda a i kdyz je to skoda zpusobena zamestnavateli, tak mam smulu. Tudiz jsem to zrusil a mam pojisteni primo u zamestnavatele a nejak dal jsem neresil
o 29.11.2007, 20:21 | hanzi
no to je vono, a kera ta pojistka je nejlepsi? ono se vetsinou co clovek plati s tim ze v klidu a pak muu reknou ze v tech 4 A4 necitelnym pismem je napsano na co vsechno se ta pojistka nevztahuje :-(
o 30.11.2007, 01:11 | Knightey-
Ty woe, kdyz to ted ctu, tak bych taky neco takovyho potreboval. Pac ja v praci nabourat toho robota, tak se nedoplatim.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3289 sekund.