Navštíveno 346x

Mám docela problém... Ztratil jsem velký TP. To by ještě tak velký problém nebyl, ale jelikož motorku mám na sebe jen odhlášenou, navíc z Brna, a já jsem z Prahy, tak to asi problém bude.
Bylo mi řečeno, že musím jet s motorkou na Bohdalec, kde mi udělají nějakou kontrolu či co, pak budu měsíc čekat a pak by mi meli vystavit novy TP. Bohuzel mam proslo STK, takze to znamena sehnat platak a odvezt ji tam na necim.
Jde mi o to, to se fakt musi takhle motorka nekam odvezt? Oni to nemaji v kompu, aby mi vyjeli jen duplikat?
A vite nekdo, co tato prohlidka nebo co to tam bude, vsechno obsahuje?
Predem dik
no jestli nahodou nejde o evidecku ktera se dela kdyz koupis auto tak musis mit evidencku kde se kontroluje cislo motoru a kastle tak je treba to same potrebe i moto

16.12.2007, 17:38 |
DaveX No, řekl bych že potřebuješ evidenčku, to zajedeš někde kde se dělá STK, oni ti dají jen nějaký papír a za to zaplatíš 120 Kč cca. Ale máš problém s tím že i tam potřebuješ velký techničák. Abys tu motorku mohl přepsat na sebe tak taky potřebuješ techničák velký, a pojistku u které jak ji vyřizuješ taky potřebuješ velký techničák. :) jakou máš mašinu??
nevi, jak se resi ztrata TP, ale na tu evidencku musis kazdopadne, jak pise xenonman. samozrejme i s motorkou :-)

16.12.2007, 17:43 |
DaveX Já bych asi zkusil sehnat papíry od nějaké jiné mašiny :) samože stejného typu :) a budeš bez problému. Číslo motoru se teď neeviduje :) takže ve Velkém techničáku se už neuvádí :)
a na pojistku nepotrebujes TP :) staci udat cislo TP a to musis dodat do mesice od vzniku pojistky (alespon tak je to u CSOB)

16.12.2007, 17:53 |
DaveX No to je asi jak u jaké pojišťovny.. Já u generali potřeboval.. ale dělal jsem ji na auto..