Navštíveno 741x

mám jednu sadu kol, kde mi chybí cca 2cm rantlík, nic velkýho, ale sám si to opravit neumím + asi bude trošku házet..
pak mám další sadu, a tam je jedno kolo trošku šišatý, hází cca 1cm a potřeboval bych to srovnat. o nějaký lak nebo tak to mi nejde, spíš o tyhle hrubší opravy.
Neví někdo o někom v okolí Mostu do 50km?
repráku, ozvi se mi na ajsko :-)
mám tu člověka u Roudnice ... od tebe cca 60

17.12.2007, 10:32 |
bafis V Teplicích, jednou jsem tam byl se známým, bylo to kousek od interšpáru, nějakej areál, kde byl i autobazar, jakoby bejvalá fabrika, zkusim to najít na mapě. Tam dávali do cajku kola, který byli i totálně zmaštěný...

17.12.2007, 13:43 |
Kapka (M)
presne..Teplice...mel jsem tam 2 kola na rovnani..a kus i na dovareni..a naprosta spokojenost.....vedle Intersparu..v bazaru...
ty kluci u sparu jsou docela prasata, radsi je dej do Teplic k panu Cepirkovi 608029099, par kol jsem tam mel a dobry
jde mi i o cenu :) jestli bude stat oprava toho jednoho kola nad litr, tak to radši vyhodim :)
btw u intersparu myslíte áčka nebo ten co je na ty krizovatce.. primo v tom arealu? nebo nekde jinde? mam mu tam dat cely kolo nebo to zout? (vim ze to bude rovnat se sundanym plastem, ale ted abych to nemusel sundavat nekde, a pak zjistim, ze se to sundat ani nemuselo.

17.12.2007, 14:45 |
bafis Je to v tom areálu, vozilo se to tam sundaný a za kolo který bylo na sračky se platilo do litru.

29.04.2009, 19:38 |
madaros | Upraveno: 2009-04-29 19:45:10
..