Tak včera v večer jsem se šťastně vrátili z dovolené. Odjezd 22.12., cíl San Valentino Alla Muta (Nauders), Itálie.
Lyžování jako vždy nepopsatelné, to se musí vidět a zažít. Snad dám fotky. Ubytování v rodinné vile s rodinou kamaráda, dávám 5*. Cena veeelice dobrá, přátelské chování rodiny domícího. Na co jsem háklivý, je oční klid - a ten byl . Žádné disko, hospoda, smrad z hranolků. No prostě super.
Bohužel, celkový pocit mi zkazil jede debil z Brna s Meganem, když mě v Hollabrunu málem sestřelil. A o tomchci napsat.
Protože jsem najel 1850km, mohu s klidným svědomím prohlásit, že na Čechy je třeba vzít bejkovec a mlátit je od rána do večera. Za celou dobu jsem potkali jednu drobnou DN na dálnici Mnichov Slzburk (3 auta v koloně, zavinil Švýcar se starým Volvem). Ale jak jsem zachytil CR1 a zelenou vlnu, bylo mo jasný, kde jsem. D1....
Jsem hovada, hovada, hovada a hobada na druhou. Prostě jsem národ vymaštěnců, který nerespektuje nic a nikoho, čiší z nás arogance, blbosta bůhví co. prostě na silnici nemáme co pohledávat.
Až se naučíme chovat, tak jak se na civilizovaný národ sluší a patří, bude nám hej. Až si přestaneme pořád něco dokazovat (mám silný auto, nejlíp otrubokanýho offroada a pleštaou palic a tepláky na sobě), to bude krása. Až začneme za volantem přemýšlet, to bude hej. ASle do tý doby ne! Ten zm*rd v Hollabrunu mě začal předjížděšt z pravé strany, protože se mu zdálo, že jedu 100 a to je málo a že ten , co jede v pravým pruhu (asi 90) jede natolik pomalu, že to stihne. NO, stáli u mě všichni svatí, protože v peroferním vidění jsem ho zahlíd jen jako stín v pravém zrcátku (byla navíc mlha, mrholilo a tma, večer kolem 7 hodin). Chtěl jsem se zařadit do pravýho prukhu, protož se za chvíli měly spojit jen do jednoho. No, prostě po 1600km mě českej debil málem odstřelil skoro doma. já fakt nevím, co si mám o našem ježdění myslet.
Sotva jse přejel hranioce, tak to začlo. Brno - 2x DN, Olomouc, další, no pánové, sorry....
Ne, jsem přesvědčen, že jsme banda debilů a znovu jsem se o tom přesvědčil.
Jinak zážitek z dovolené byl oprvadu maximální a vše nám vyšlo. Auto nás dovezlo tam i zpět, nic jsem si nezlomili.
Jsem rád, že do auta vlezu zase až 4. ledna na silvestra a Nový rok nikam nemusím. Mám prostě strach. Z nás.

29.12.2007, 09:26 |
Zdeny_1 | Upraveno: 2007-12-29 09:28:03
Jsem vytočenej, máš pravdu, v Rusku jsem byl (St. Petersburg) a v BY (Minks, Čašniki), jezdím HR, SLO. Jezdí jak kanci. Ale na to, že se Češi řadí pobněkud výše, než RU nebo UKR, jsem na tom na silnicích žalostně. Jsme hovada a za tím stojím.
Jo, ještě jsem zažil cestování po Bulharsku, kimo turistiocké destinace, ale tam, kam se běžný Čech nedostaně. To bylo žrádlo, jezdit mezi bandou cigánů.
Zdeny_1 ... já jezdím denně (OZ) a pátek, sobota, neděle, svátky, prázdniny jsem na silnici opatrnej jako liška... to teprve začínaj jezdit hovada....