Navštíveno 1249x

Potřebuju si to pořídit domů jak zbraň proti sousedům přes zeď, kteří si pořídili mimino, který celý dny a noci řve a oni na něj se*ou, takže jsem se už dobrý měsíc a půl pořádně nevyspal?!
Samozřejmě bych byl nejraději, aby to zvíře bylo co nejhlučnější, pokud bude samo (pokud já tu nebudu) a jinak bylo relativně v klidu. Díky.

31.12.2007, 00:25 |
Drag Pošlu ti tam svýho uřvanýho bratra:))ale v tom případě by se nevyspala půlka města:)))jinak sousedi měli Jorkšíra a ten byl fakt na zabití jak štěkal:))))
No tak si taky pořiď MIMČO -dej na Aligátora :-)

31.12.2007, 00:41 |
paia jork je klidas, steka jen na cizi nebo kdyz nekdo zazvoni.
kup neco malyho , cim asi mensi pes tim vic steka , jinac ten Jorkšír je asi neidealnejsi

31.12.2007, 00:42 |
Nismo.Power | Upraveno: 2007-12-31 00:43:26
co do uštěkanosti tak tam si bud jistej že to sou ty nejmenší psíci ala čivavky (ty teda spíš mňoukaj) a pak všechno co bylo vysvičeno u souseduů v DE na lovení krys (kdysi dávno) takže tam sou takový ty špitz a teriér hafáci ........... z velkejch štěkaj maximálně tak špatně vychovaný vlčáci :) kočky netušim ta přes zed slyšt ani nebude :)) stáhni si někde z netu nahrávku psího štěkotu a pouštěj jim to doma na plný kule :)))
Kup si oboje, kucku i psa. Kdyz budes doma, tak das kazdyho do jiny mistnosti a kdyz budes odchazet, tak je das do jedny a uvidis ten rachot :-)))
Nůůů tak my máme taky malýho šicu, ale ten zase moc neštěká, jen když je sám doma, tak nám ničí dveře.
to camron tebe bych rad mel za souseda.!!!!!!!!!!! Mam rocni dite a prijit jsi nekdo na nej stezovat tak by to spatne dopadlo.

31.12.2007, 01:29 |
camron | Upraveno: 2007-12-31 01:39:16
2Martan:
Já si taky nestěžuju na to dítě, ale na rodiče, který na něj serou a nechají ho tam bez povšimnutí hodiny řvát. To už se dneska nedají koupit dudlíky anebo neexistují matky, které by u toho dítěte byly, když začne řvát?
Taky by měli mít pochopení, že v tom baráku nebydlejí sami. A upozorňuju tě, že teď ještě ve zkouškovém období jsem z toho tak nervní, že by to opravdu asi špatně dopadlo...
Měl jsem maltézáka, kterej se mohl zbláznit když byl sám doma a řval na celej barák. Takže čím menší tím uřvanější.
Anebo možná jiné řešení - jak nejlépe odhlučnit jednu stěnu???
Kdysi jsem viděl nějaký dokument, kde odhlučňovali sousedící stěnu, bo jeden hrál na bubny, což jeho souseda pochopitelně štvalo. Hodili tam nějaký matroš, pak desky, zahladili a bylo to. Pak dělali testy a nebylo skrz to slyšel lautr nic...
korelu, samci rano pekne vriskaj, alespon ty nase mrchy
kamoš ma čivavu a větší svini neznám...furt štěká a když dojde v noci tak ho pěkně bonzne protože fakt furt štěká

31.12.2007, 10:24 |
TROY pošli na ně sociálku a bude to
hele ja mam labradora a ten si nevšima ani na silvestr petard ale mamka si pořídila pudla toy to je ten kapesni a to štěka jen když zacinka příbor a pěkně pronikave a spotřebu ma oproti mojemu 1:100:) a i sere do doma nemusí se sním ven:)doporučuju
to camron: to bylo na čt1 v tom jejich pořadu bydlení je hra bo jak se to jmenuje. jinak naši ted tlumily jednu zed v ložnici,na druhý straně maj sousedi koupelnu a bylo dost slyšet vodu, a stačila jen desítka polystyren a jde to.

31.12.2007, 10:47 |
Magic No naši sousedi mají takovou nějakou rasu menší a složenou nejmíň z pěti, takovej Von Banhof a te, když je sám tak štěká docela dost.

31.12.2007, 11:33 |
Drag camron:ono je jedno jakýho psa ale záleží na majiteli jak si ho vychová...jinak sousedi měli jorkšíra a učili ho aby štěkal a štvali ho proti lidem byl to zmetek
na zabití......

31.12.2007, 12:27 |
JA špunty do uší......supr věc
SOusedka pod námi má kokršpaněla a ten vydrží štěkat i hodinu v kuse. Kolem půlnoci je to vážně na zabití...
.... jó mimčo.... to je věc... ;-) ... neboj za rok to bude v pohodě....

31.12.2007, 15:57 |
Topča jako : TROY ... asi v té rodince něco nefunguje jek má...
malí psi jsou všichni vysšlechtěný, takže cokoliv malýho pokud nemá u sebe společnost, tak to blafe, např. moje ségra má jack russela a ten furt štěká a knučí, ještěže je doma s prckem, jinak by jim zdemolišoval byt :-)

02.01.2008, 10:39 |
J.T.R Zkusil bych pražskýho krysaříka. Jsou to sv**ě uštěkaný. Jorkšír toho moc nenaštěká. A co se týče korely, tak ta huláká jen ráno. Teda ta moje, když chce ven z klece. Jinak špunty dobre nápad :-D

02.01.2008, 11:18 |
norsi Porizovat si psa kvuli tomu, abys nastval sousedy je naprosta debilita. Chudak pes. Jinak civava je k nicemu, tu moc neuslysel. Naucit psa stekat na povel je vpohode, takze kdyz dite zacne rva, tak das povel "hlas" nebo treba "stekej" a pes zacne stekat...
Kazdopadne je to asi nejblbejsi duvod na porizeni psa, co jsem slysel. Spis kup nekde nejaky izolacni desky, hod je na stenu a budes mit klid... :-)
jako norsi.dítě povyroste a tobě zustane na krku otravnej pes,co pak s ním? nahraj si štěkot psa na CD a pak to pouštěj pořádně nahlas :-)
nj, jenomnže je dobrý si taky uvědomit, že ten hluk co budeš pouštět sousedům neuslyší jenom oni, ale i spousta ostatních.
co se týče odhlučnění, já to řešil tak, že na třicítku stěnu z nějakých zvukově izolačních porothermů se prdla vata a na vatu dvě sádrokartonový desky. a hlavně, tu stěnu nikdy neodizoluješ tak, abys to dítě neslyšel vůbec, maximálně to zmírníš. a stejně, když tak přemejšlim, když bude dítě řvát, tak těm vedle bude asi uplně jedno, že do toho bude štěkat pes :), to by musel štěkat když bude klid, ale to tě zabije zbytek baráku, protože ti zaručuju, že nejsi sám, kdo to dítě slyší

02.01.2008, 12:19 |
clown hele .. a kdyz sukaj tak to ti nevadi ze je to slyset ... cooo ??? :o)))
jinak jako norsi .. za par mesicu bude klid ..
kazdy druhy dite krici, nektery v noci spi od mala, nektery od pul roku, nektery od ctyr let jako nas kluk .., ale to je zase extrem :o)
btw .. za stekajici psa jsem videl uz i majitele vystehovanyho z panelaku ..
Proto hledám sytémové řešení, např. odhlučnění té stěny. Ten nápad s pomstou byl v prvotním rozčílení, když, jak se říká "když přeteče hrnec"
...potom asi opravdu nejjednodušší bude vzduch. mezera, vata, 2x SDK desky.
(samozřejmě nejlevnější je počkat, až to přejde.. )
Dobrej nápad je ta sociálka - minimálně jim znepříjemníš život, jako oni tobě.
Jo a klidně bych jim to šla říct - jak někdo psal, že by si mohli přijít na jejich dítě stěžovat - jako sorry, ale ty máš dítě, já ne, proč bych měla poslouchat jeho řev?
Naprosto soucítím, pod náma bydleli se čtyřčaty. Měli barák kousek za městem a když se jim to narodilo, dalo jim město navíc byt (dodnes nechápu proč, když měli barák). A otec bydlel v domě a ona s dětma v paneláku a jezdila za ním s dětma jen na víkendy. Otec měl klid a celej náš barák si "užíval". Od tý doby ještě víc nesnášim malý děti.

03.01.2008, 22:28 |
Luke_288 | Upraveno: 2008-01-03 22:30:11
Dudelina: tak to víceméně mám já, jenom mezeru vycpanou vatou, akorátže stejně se ten hluk bude šířit stropem nebo podlahou, 100% odizolování neexistuje (když pominu doizolování i podlahy a stropu, což je asi nereálný)
jinak jako Bohusha, to co psal martan01 je dost mimo