Navštíveno 298x

18.01.2008, 23:32 |
Zephyr | Upraveno: 2008-01-18 23:38:07
Chlapi koho to sem napadlo dát????
To je jedno.Když už se stalo, tak mi aspoň poraďte.Když kliknu na dostupné lokomotivi, tak tam mám i elektrickou.Ale když chci koupit novou, tak ta elektrická v nabídce není :-/.Zkoušel jsem všechny parní vymněnit za dieslové, ale ani tak tam ta el. není. Co mám kde udělat?
nemáte to někdo, já to kdysi měl, ale ztratil jsme to a byla to suepr hra!
ZK: nejsou na električku třeba jiný koleje?možná si to pletu s jinou hrou, ale někde to bylo
mám na výběr jen toto.Je to tam někde?

tohle se vybíralo někde jinde, ale ty jo, možná fakt kecám a spletlo se mi to s něčim jiným, tuhle hru jsem už 10let nehrál
co to je za hru? dá se to někde splašit?
ty neznáš transport tycoon deluxe?

19.01.2008, 01:09 |
Cenda klikni na ikonu stavby trate a drz, vyjede ti nabidka. Na elektriku musis mit jiny typ trate.

19.01.2008, 01:11 |
Pekys asi v 96 asi ještě kadil do plenek :o)) jestli tohle nezná :o))
luke - to byly lokomotivy pro monorail a maglev, ty samo šli jenom z depa se správenjma kolejema. Tohle je jen el. lokomotiva.
jediný co mě napadá, tak že dostupný byly vždy o něco dřív, než bylo možný si je koupit. Já hrál teda vždy jen TTDX, ale tam mi blikla zpráva, že je nová lokomotiva/letadlo/...ale v nabídce se objevila až po nejaky době. aspon myslim, je to už let :o)
takova kravina a já na to nemohl dojít.Už jsem zkoušel aji změnit typ tratě, ale to mi pořád psalo že nelze změnit typ tratě :-/
díky moc

19.01.2008, 01:17 |
Pekys cenda: v depu máš pouze lokomotivy pro danou trat, tzn, on má pouze klasickou kolej a el. lokomotivu. Ještě nemá monorail.
Elektrika je i na klasický tratě, vim že v kopci hezky prskala místo čmoudů co dělali diesly :o))

19.01.2008, 01:18 |
Pekys takže čím to bylo?
dá se ta hra někde stáhnout?

19.01.2008, 01:37 |
Pekys

19.01.2008, 10:05 |
Kapka (M)
taky by me zajimalo ktere *pip* to sem tenkrat dal...vcera jsem se u toho rozvalil..a že si chvilku zahraju..a cumel jsem do toho do 2 rana :-)

19.01.2008, 10:07 |
Cenda Davide, ja na tom byl minule hur, paril jsem to pres noc do rana ( 8h) :-))

19.01.2008, 10:17 |
Magic No měla by ti vyběhnout nabídka, že je vyvinutý nový typ jestli ho chceš přednostně testovat a když to potvrdíš tak si jí můžeš koupit, za nějakou dobu přijde hláška že je uvolněná k přímému prodeji všem.
Jo Tycon byla moje první hra u ktreé jsem vydržel nejdýl, pak ještě myslím Simcity, či tak nějak.

19.01.2008, 11:31 |
clown nechci bonzovat .. , ale ta kuwa byl Area51 .. soused zabijak :o)
tak sem to stáhnul ale nejde mi to spustit, píše mi to že potřebuju CD TTD...:( nevíte někdo co s tím?
Uchylove:o)) ja to radsi ani neinstaloval pac vim jak by to dopadlo:o)) cca kazdy tri roky se u TTD pravidelne brutalne seknu na par dni:D
deywis: řekl bych, že bud potřebuješ crack nebo virtuální disk

19.01.2008, 14:04 |
Rudi fakt vás nemám rád bo se zatim hodně přemlouvám, abych to nenainstaloval, ale nebude to asi dlouho trvat :-(
luke_288: kde se to dá splašit?
to nevim, virtuální disk je normálně Daemon Tools, crack nevim, nikdy jsem ho nepotřeboval...ale myslim, že tohle je takovým způsobem profláklá hra, že se to bude válet všude
Zephyr_Killer: Musis mit postaveny koleje s trolejema :o)
jinak dal jsem to jsem ja no :o))
clown: Jsi mrtvej :o)))
Jinak tady je link na topic odeme.. je tam VSE napsane jak to rozchodit,tak nebudte líný a ctete :o) Jinak full(cca 15MB) nebo ocesana(cca5,3MB) se da bez problemu najit na torrentech a ta ocesana je na tom open ttd foru ke stazeni :o) Takze mnoho stesti :o)

20.01.2008, 02:25 |
Rudi tak hraju to oppen verzi a je fakt lepčí, možná jediná nevýhoda, že nemůžete koupit protihráče..

20.01.2008, 12:14 |
Pekys jak se v open verzi chovaj protihráči? V TTDX jejich inteligence výstavby byla dost děsivá, i když byla nastavená na max.
Pekys: Tady to je uz docela veclice sluný protivník :o)

20.01.2008, 16:32 |
Pekys zaplatpanbuh, asi prejdu na open :o) Ja je musel radši vždycky koupit a zbořit, jak mě to štvalo :o))

20.01.2008, 17:53 |
Rudi ten open má hodně vychytávek, třeba i jak velkou mapu chceš, dal jsem schválně 512x 512 a to je hardcore, 256x512 stačí :-)
rudi.. a zkousel jsi aspon otevrit 2048*2048?? :o))) To je teprve hukot :o)) Ale chudak PC s tim uz ma krapitek problem :((