Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > problem renault megane scenic

o Navštíveno 6440x o
o 30.01.2008, 17:25 | P3RF3KT
vyzna se tu nekdo v tomhle aute r.v. 98??matky mladej ho ma a nechce mu startovat pri otoceni klicku na polohu 1 cerpadlo nabehne kontrolky se rosviti pri otoceni na polohu 2 to neudela lautr nic bude to asi neco ve starteru nevedel by nekdo víc?kdyztak i ICQ diky

o 30.01.2008, 17:41 | tappaja
No, spis bych to videl na imobilizer, nedavno tu mel nekdo stejnej problem. Ale samoze starter to muze byt taky. Jde to roztlacit? Chytne pak v pohode?
o 30.01.2008, 17:50 | P3RF3KT
roztlacovat sme nezkouseli a ani se nam nechce kuli rozvodaku
o 30.01.2008, 18:03 | tappaja
Myslim, ze ta obava je zbytecna, pokud je to benzin, tak uz snad vubec.
Remen je pohanenej od kliky a pohani vacky. Jakej je rozdil, jestli tou klikou bude tocit starter nebo pres nejakej vyssi rychlostni stupen se ta sama klika bude tocit pres prevodovku? Ano, pokud se nekdo rozjede z kopce a pak to roztoci pres jednicku, tak pak bych i chapal, ze to pri tom narazu muze treba preskocit.
o 30.01.2008, 18:25 | Rajdlos
mozna ECU, meli jsme podobny problem
o 30.01.2008, 19:08 | Syrup
problem je ze to je renault :-) kor tyhle rocniky ... takovej malej OT
o 30.01.2008, 19:21 | Aleshak
Problem je v tom, že je to Renault, nechci se nikoho dotknout, každý auto má svoje mouchy, ale známí maj Kangoo a to normálně startuje a tak asi 3x do měsíce nestartuje! Zkoušeli jsme měnit klíče, diagnostiku a nic.... Pak jsme s tim jeli do servisu Renault a tam to měli půl dne a na nic nepřišli! Pak k nám do práce (pneuservis) přijel týpek s Meganem, daly jsme mu new pneu on mezitím odešel, tak jsem do toho sedl, chtěl jsem vyjet z dílny a nic a když jsme mu volaly, tak řikal:
1) vytáhni klíč ze zapalování
2)zamkni dálkou auto
3)odemkni dálkou auto
4) zastartuj
Je to neuvěřitelný ale nastartoval jsem! Pak jsem to zkoušel na Kangoo a funguje to, zkus to! Jinak prej překodovat imobilizer...... Mazec co?
o 30.01.2008, 19:54 | Rajdlos
jj jako DbAlesh, meli jsme stejny problem u Twinga, obas to proste neslo nastartovat, pry to delala ECU
o 30.01.2008, 20:16 | sprath
To vypadá fakt na ten imobilizer. (zamknout a odemknou) Mám to totiž doma. Ale jestli chceš tak s tím zajeď do renaultu a tam ti to můžou nakonfigurovat tak že se ti imobilizér aktivuje jen po zamknutí. Nespíná se potom automaticky po určitém čase, takže pak startuješ jak a kdy ti je libo.
o 30.01.2008, 22:42 | Lada362
presne jak pisou kluci dela to imo a ej to ptoblem asi vsech renaultu nasi maj scenika a to samy.nestartuje zamhnou odemknou a pohoda
o 31.01.2008, 12:18 | Hanes
Když je to v IMO tam to startuje ale nejde zapalování-nehází to jiskru, když to nestartuje jako že ani necvakne startér tak je zaoxidovanej spínací kontekt na startéru. Je tu u rendlů dost normální, stačí sundat konektor, očistit a auto starutujeDost často to tak bývá, už jsem to dělal asi 20x.
o 31.01.2008, 12:52 | P3RF3KT
tak je to tak jak ste psali rozhodli sme se ze teda auto zkusime roztlacit jestli chytne prisly sme k autu odemkli ho a auto nastartovalo a do ted porad startuje na poprvi diky za rady :-)
o 31.01.2008, 17:29 | m1tv
jedinej problem je mezi sedačkou a volantem ...si přečtete navod ..to že se zapne imo neni problem ale je to schavlne ... když ti blika kontrolka na přistrojovce tak nenastartuješ..
o 31.01.2008, 22:23 | P3RF3KT
precti si co sem psal vejs a doctes se ze zadna kontolka neblikala imo kontolka po odemceni zhasla
o 31.01.2008, 22:48 | Netsitte
U starším modelů renaultu byla ochrana právě v tomto systému blokace imobilizerem. Jak je psáno výše, tak je potřeba zamknou, odemknout a pak u ž vše šlape jak má. Není to závada, ale ochrana.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3613 sekund.