Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Daniel Hrachovec

o Navštíveno 1918x o
o 13.02.2008, 11:15 | Kotass
Jen tak pro zajímavost vystoupení jednoho českýho puberťáka (kterej je mimochodem několikanásobnej mistr evropy a patří mezi světovou elitu) na mezinárodní soutěži v Tucsonu, USA. :-)

[ Link ]

Osobně jsem viděl jeho umění na vlastní oči a člověk nechápe ..
Když si RC autíčkáři představí ještě třetí dimenzi pro pohyb tak mi snad dají za pravdu, že ten klučina je fakt borec.

Více info na jeho stránkách : [ Link ]

foto k příspěvku  od Kotass

o 13.02.2008, 11:18 | Nismo.Power | Upraveno: 2008-02-13 11:21:42
mistr může bejt každej na to neni žádná věda, jen to chce na to mít prachy , vůli a cvičit to :)

má aspon někde nějaký video ? :)
o 13.02.2008, 11:19 | hanzz
Nismo: Občas to chce i talent :)
o 13.02.2008, 11:31 | Kicker18
Mno je to fakt borec!Jo a nema nekdo tu pisnicku jak hraje hned na zacatku??Ten kankan nebo co to je?!))))
o 13.02.2008, 11:36 | Tichy
tak to je slusnej manik
nismo: to je zas nazor jako remen :D
o 13.02.2008, 11:39 | JR
ten kluk je fakt dobrej, to jako o tom zadna

nismo se zase predvedl .......
o 13.02.2008, 11:40 | Kotass
Nismo : :-)
Ok jasný, hodiny tréninku, tisíce peněz ve vybavení a v nákladech který jsou v týhle branži jako v každý jiný neskutečný pokud se chceš udržet na špici (jenom vysílač - to co má na krku - stojí přes 100.000,- CZK, letadlo s vybavením v ceně nové Felicie), pevný nervy a nebát se země (stačí vteřina, jedna chyba a je to na sra*čky).

Ale myslím, že něco navíc mít musí když ve 12-ti letech a v konkurenci x ostřílených dospělých chlapů, kteří mají léta zkušeností, dokáže zachovat pevný nervy a zalítat bez chyby i pod obrovským tlakem ..
o 13.02.2008, 11:51 | Kicker18
JJ souhlas!
o 13.02.2008, 11:53 | P3RF3KT
tak tohle je borec! nejlepsi je na tom videu jak si to vsechno dava paken do hudby :)
o 13.02.2008, 11:54 | P3RF3KT
a nismo je nismo jako by ste na nej jeste nebyli zvyklý :D
o 13.02.2008, 12:09 | Nismo.Power
člověk musí bejt fakt poleno aby byl antitalent :) když se dítě od mala svičí na něco tak se to naučí :) když já budu chtít ted řídit F1 myslíte že mám šanci ? musel bych od mala mít bohatýho tatínka co by mě od mala trénoval na motokáře , koupil mi motokáru, jezdil sem závody který by sponzoroval "tatínek" a pak teprv by se se mnou někdo bavil o možnym nástupu do F1 ........ i kdybych ted uměl řídit líp než kdokoliv jinej tu F1 tak to nikoho zajímat nebude :) tak už to je a nikdo to nezmění :) všechno se dá naučit když se to jede od mala, a malý dítě se uči xkrát líp a rychlejc než kdyby se tohle někdo chtěl učit ve 30ti tak i když se to bude učit do 40ti tak pravděpodobnost že v tom bude lepčí než capart co se to učil 5 let je tam mizivá u dítěte se ten talent na to je schopnej vytvářet ale u dospělýho ne :)
o 13.02.2008, 12:11 | Petura
taky jsem ho viděl naživo a musím říct že kluk umí ...
co tenkrát při jeho vystoupení povídali, tak letadlo za cca 150 000,- a co s tím vyváděl bylo neskutečný
o 13.02.2008, 12:17 | Nismo.Power
jasný, já ho taky viděl kde si u radhoště myslim když byl ještě mladší ....... oproti těm ostatnim co tam lítaly a to taky byly povětšinou caparti se sponzorujícíma taťuldama sem nepozoroval něco proč bych mu měl řikat mistr. ........

ale jo, neni to takový poleno jako Míla aby lítal do topolů :)
o 13.02.2008, 12:22 | ACEMajky
Mi reknete, kde na tohle berou rodice prachy, pokud je to talentem, tak to znamena, ze v tyhle republice je vetsina talentu bez sance, jelikoz jenom talent nestaci, ja osobne vzal svy savage 25 (offrouda RC pro neznalce) na zavody a kdyby mi neodesla svicka, dojel bych hned na prvnich zavodech druhej, ale kde na to pak brat love, aby bylo auto porad v cajku, mam problemy ho udrzet v cajku jen pro rekreacni jezdeni (taky sem uz rok nevyjel)...

Na druhou stranu kdyz sem videl na offroadovych zavodech mistrovstvi CR co jsme jezdili nektery jelita, co byli prvni jenom proto, ze maji maly auto (suzuky samuraj a jeste vzadu se sperou) a ja se svagrem jsme je byli schopni pojet a to jsme meli nissan terano kombi a slo o trila (jizdu terenem mezi brankama) tak je to i o talentu
o 13.02.2008, 12:26 | JR
Je to predevsim o talentu, pokud mas talent a jsi dobrej, tak najdes sponzory a ty pak daji ty penize nebo techniku.
o 13.02.2008, 12:36 | Nismo.Power
ukažmě si třeba sport kde talent jde uplně stranou a tenhle sport se nebuduje od childage .......... třeba tohle je ukázka sportu kd eto chce mít jen znalosti o aerodynamice a zkušenosti takový aby se udržel rovně a to jak směrem doprava doleva tak nahoru dolu
zrychlení

první sekunda ~180

druhá sekunda ~280

top speed ~400

to vše na vodní hladině....... je to jen o tom mít nulovej pud sebezáchovy a maximální možnou kuráž , pak samozřejmě o tom mít na to všechno prachy či si najít sponzora kterej se nálepkou chce zviditelnit . . . .

jinak zastávám nároz Majkyho , většina talentů nemá šanci se uchytit z finančních důvodů a když už fakt chtěj tak to je hodně dlouhá cesta a hodně dřiny se protlačit , neřikám že to nejde ale je to těžký , každej člověk když se narodí tak je potencionální talent na cokoliv na tohle geny opravdu neexistujou ani DNA to neovlivní , bud se člověk na něco od mala cepuje a umí to dokonale nebo od mala pojídá v africe kořínky a umírá na malárii a takhle jede celej život ........

a ted k mýmu sportu
TOP FUEL
[ Link ]
o 13.02.2008, 12:45 | martin924
jenom pro upřesnění něco z pedagogiky sportu:
Talent - vrozená dispzice pro danou věc, z toho vyplývá, že jej nelze učením získat
Dovednost - získaná schopnost provádět určité úkony - dá se cvičením a opakováním dále rozvíjet

v tomto případě je to ideální spojení obojího.....
o 13.02.2008, 12:48 | Briann
Urcite to chce finance a spousty treninku,ale kdyz nemas talent nebo proste "neco" tak mistr nikdy nebudes...Kdyz budes sprtat kazdy den fyziku taky s Tebe nikdy nebude slavny fyzik s Nobelovou cenou kdyz Ti bude chybet prave to "neco...
Prave proto se jednou za cas rodi lide a zvirata kteri jsou v necem naprosto vyjimecni a malokdo je nekdy predci i kdyz bude silene trenovat a mit obrovske finance....Schwarzenegger,Muhammad Ali,Pele,Gretzky,ale i treba PharLap...to sou lide,zvirata s neobycejnym talentem ktery jim musel byt dan uz nekde nahore...
o 13.02.2008, 13:08 | Nismo.Power
martin924 : super , škoda jen že to nelze vědecky dokázat ........... když tam tak píšeš "sportu" mám to chápat tak telent je snad jen pro sport ? nemůžu se narodit tak abych měl "talent" vymejšlet 15ti vrstvovej plošnej spoj základní desky počíteče ........ tohle je taky jenom o tom od mala se zajímat o tom jak elektrosoučástky fungujou , co která dělá a od mala s tim dělat jinak z tebe nikdy nebude člověk kterej by tohle dokázal a to teprv jen tim že se narodil s "talentem" . . . . ..
pro získání určitejch dovedností at už v čemkoliv je potřeba chtít a někde je potřeba i peníze ať už hodně jako třeba ve sportu nebo málo jekožto hodně slavnejch malířů který začínaly jako chudáci a klidně 20 let jim trvalo než se uchytily, ale všechno to bylo prací ....

talent neni věc vrozená ale cosi co se dá v mládí rozvinout tim že se to bude svičit. . . . .

nikde neni dokázáno že se člověk narodí s talentem zato je dokázáno že když se narodí tak jeho mozek je totálně bez jediný informace , nadruhou stranu dokázaný je že mozek se u dítěte učí několikrát rychlejc než v dospělosti a dovednosti stejně tak . . .. .

o 13.02.2008, 13:12 | martin924
NP: jasně že to neni případ jen sportu. Určitě nejde veškerý úspěchy svalovat jen na telent - v tom s tebou 100% souhlasim.
nadarmo se neřiká: Cvičení dělá mistra, ale chtěl jsem tím jenom říct, že pokud se spojí tyhle dva faktory (dovednost + talent) tak skutečně vznikne vyjímečnej jedinec (za předpokladu že se bude chtít rozvíjet)......
o 13.02.2008, 13:18 | Nismo.Power
jasný, ale tim že to neni dokázaný sou dva tábory lidí, jedni řikaj že talent existuje stejně tak jako křesťan ví že existuje bůh, a druhý tohle odsuzujou a řikaj že všechno je o tom co se v mládí naučíš ve stáří jako když najdeš . . . .. . . nemá šmysl se hádat ...... další názor berme třeba jako MISS republiky..... či MISS světa , je to prašť jako uhod, sou tam nějaký holky, sou nějak v uvozovkách "hezký" nicméně běžně člověk na václaváku vidí "mnohem" hezčí a pak si támhle nějaká pipka má řikat "já jsem ta nejkrásnější žena na světě" ???? !!!

našel sem větu která ty dva tábory lehce vystihne :)
"Zveme vás na soustředění talentů s Českou motorovou ligou. Protože v průběhu prvního turnusu vznikly dohady a pochybnosti o definici významu slova “talent”, je tedy nyní na místě upřesnit, že lze pod tento pojmem v českém motorovém paraglidingu zahrnout každého účastníka, jenž je schopen udržet zadání disciplíny, řidičky v ruce (a moč). Pokud jste si jisti splněním alespoň dvou z těchto podmínek, určitě přijeďte."
o 13.02.2008, 13:30 | martin924
NP: tak to je vystižený dobře. Já neprosazoval názor, že talent existuje, jen sem uvedl definice, co nás učili na FTVS :)
o 13.02.2008, 13:34 | Nismo.Power
jasný, definice dneska existuje skoro na všechno snad jen krom definice "rotační dlážky" :)))))
prostě stejně tak jako existujou hezčí holky než je miss světa (taky relativní dost) tak stejně tak existujou lidi který by jezdily F1 líp než kdokoliv ale neměly třeba peníze na to aby prorazily :)
o 13.02.2008, 14:23 | Luke_288
no, jdu poděkovat tátovi, že mě od malička nedrtil na motokárách, určitě bych se to naučil tak, že bych teď vydělával stejný love jako Hamilton :)))
o 13.02.2008, 14:27 | Tichy
Nismo: me obcas prijde, ze zijes asi v jinym svete :D :D
o 13.02.2008, 15:05 | Smrada (M)
Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze i kdyz motory(i)cky schopnosti mam pomerne dobry z auticek, tak sem letadlo neukociroval. A myslim, ze takovy poleno nejsem. Na letisti lita spousta znamejch. Nekterejm to jde nekterejm ne a to i kdyz litaj treba kazdej vikend rok v kuse. Znamej lita 18 let, jeho mladej lita 4 mesice a lita mu to lip nez tatovi. Je to hodne o talentu. To ostatni jde naucit ale i pres to nebude clovek litat suprove
o 13.02.2008, 15:06 | Nismo.Power
Luke : ano moh :)

Tichy : nemám důvod ......

chcete říct že afričaňi běhaj rychlej jen kvůli nějakýmu talentu s kterym se narodily ??? asi se tam s nim roděj všichni teda neb to je důsledek evoluce jejich rasy , delší nohy, velká odolnost vůči teplu, potní žlázy . . . . . . co jinýho nějakej afričan dokázal ? řek bych že naprostý minimum neb tam nejsou ani peníze ani jídlo , natož aby tam někdo řešil relativně pofidérní slovo "talent" ..........
o 13.02.2008, 18:46 | Kolda
NP: Promiň, ale Tvé názory v mnohých příspěvcích dokážou opravdu pobavit a myslím, že nejsem s tímto názorem sám, když to tak někdy čtu, přijde mi, že ty snad musíš být z nějakého důvodu hrozně zakomplexovaný, jinak si to opravdu neumím vysvětlit....
o 13.02.2008, 21:27 | JA
Nismo
sem z tebe fakt v prdeli....je mi 45 a s tebou si připadám jako školáček!:-)))ještě toho fakt nevim...
o 13.02.2008, 21:30 | u-geen
JA: njn... jeste ze mi je jenom 28, mam se od pana Nisma.Sily co ucit...

NP: neplanujes vyucivat nekde na skolach, nebo aspon poradat kurzy? lidstvo by ti bylo vdecno... prosim.
o 13.02.2008, 21:31 | JA
hlavně se tedy chechtám,protože prostě TALENT je talent..a už sem viděl hodně zoufalců co od malička dřeli ale prd platný...ten chudej chcípáček na tom byl vždycky o chlup líp....
p.s.Afričan bude možná prezident USA....
o 13.02.2008, 22:02 | Smrada (M)
Zajimave srovnani s cernochama. A neni totreba taky jinou fyzickou strankou? :)))

Nismo vazne prekvapuje
o 13.02.2008, 22:18 | FSAL
Nismo me uz neprekvapuje, hodne dlouho ...
o 13.02.2008, 23:33 | M.Á.R.A.
nismo mele strašný hovna
o 13.02.2008, 23:34 | FSAL
:DDD
o 14.02.2008, 00:45 | Jindrs
kdyz to vezmu ze stranky fyzickyho sportu tak musi bejt talent znam to z osobni zkusenosti.Muzes makat jak howado ale nemas talent tak jses v riti aspon z pohledu sportu co jsem delal ja.Kdyz to porovnam tak me tenkrat bylo 13 a klukum co bylo 20 a delali ten sport od stejnyho veku jako ja od ctvrty tridy tak na stejnou trat jako ja jsem je dal o 3 minuty.Ale je zase sport kde talent nepotrebujes a naucis se to kdyz nejsi dement a k tomu navic sponzory.Jsou sporty kde kdyz nemas sponzora tak ses mimo
o 14.02.2008, 11:57 | Zdeny_1
MNismoPower: ty jis ale ...
Je vidět, že o Modelařině s Velkým M asi nevíš vůbec nic.
Rozdíl mezi Dankem a těmi ostatními je právě v jeho talentu a říkej so tomu jak chceš. A jemu podobní jako Gernot, Stefan Wurm a jiná esa....

Máš názory dítěte předškolního věku, ale může to být i nějaká rafinovaná choroba.

Tenhle sport není jen o penězích, tenhle sport je o tom talentu a dispozicích. Kdyby to nebylo o talentu, tak takhle lítá celej modelářskej svět.
o 14.02.2008, 16:48 | Luke_288
Jindrs: na jaký trati? jestli jde o běh, tak tam si zrovna myslim, že to je spíš o tý dřině
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3496 sekund.